İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Eki 27, 2008 7:37 am

Amcaoğlu..!!!
Sen edebi konularda rüştünü zaten ıspat edenlerdensin.Bende bunu bilenlerden biri olarak özel mesaj sayfama böyle anlamlı ve edebi bir metin ile girmeni hem yadırgamadım hemde çok mutlu oldum.Gerçi orijinal metni ile anlamam biraz güçtü ama sağolasın ızahın bu konuda bana yeterli olmuştur...!!!
Herşey seninde benimde gönlümüze göre olur inşallah..!!!ALLAH sağlık sıhhat versin..!!!
Oradaki aile efradına selamlar ve sevgiler...ALLAH'a emanet ediyorum sizleri...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Eki 27, 2008 7:38 am

Amcaoğlu..!!!
Sen edebi konularda rüştünü zaten ıspat edenlerdensin.Bende bunu bilenlerden biri olarak özel mesaj sayfama böyle anlamlı ve edebi bir metin ile girmeni hem yadırgamadım hemde çok mutlu oldum.Gerçi orijinal metni ile anlamam biraz güçtü ama sağolasın ızahın bu konuda bana yeterli olmuştur...!!!
Herşey seninde benimde gönlümüze göre olur inşallah..!!!ALLAH sağlık sıhhat versin..!!!
Oradaki aile efradına selamlar ve sevgiler...ALLAH'a emanet ediyorum sizleri...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Eki 27, 2008 9:42 am

Sevgili agabim

ettiğin duaların hepsinin kabul olmasını temenni ederim.Yanlız bilmeni isterimki
fuzuli insan deyilim.belkş biliyorsun belki bilmiyorsun bilemem ama hem amcam hacı mahmut ayanın eşini hemde bacanagım topuk ahmetin annesini aynı hafta içinde topraga koyduk bu şartla altında nasıl bu siteye giirbde sizlere katılmamı bekliyorsun.kaldıki senin bu noktada bana başsaglığı vermen gerekmezmi?yoksa kabahatini kapatmak için bana suçmu isnat ediyorsun.

Çagrının gözlerinden öpüyorsun görürsem söylerim zira o şimdi karadeniz teknik universitesinde mühendislik okuyor.buralaradan başkada yaramaz bir durum yok yengeme selam ve saygılar,senide allaha emanet ediyor hürmetlerimi arz ediyorum.

saygılarımla bol kazançlı günler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eki 27, 2008 10:26 am

merhaba abıcım bende yazmadım inankı 2 aydır yollardayım dedem öldü kırıkhana gıttım ayrıca bızım güllü kız kardeşımı canakkale gökceaaya verdık kımdıye sorarsan şurdan karkanın oğluna bir hafta oldu kırıkhana gıttım ordan ben gödürdüm adada düğün yabdım bazartesı geldım ben kesın allahdan bı zaval gelmese kurbanda kırıkhandayım bağkurdıyon inan babamın yapdık ben yatırmadım bağkur yenı oldum bızım emeklı yok sağlık olsun abı hıc olmasa kurbanda kırıkhanda görüşelım saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 03, 2008 8:37 pm

İhsan Kardeşim 40 günlük bebeği sünnet ettirmişiniz ne acelesi var demeyeceğim en güzelini yapmışınız,mutluluğunuzu paylaşıyorum,yavrumuza Anasıyla Babasıyla Dedesiyle Babaannesiyle tüm sevdikleriyle uzun bir ömür diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Kas 08, 2008 9:59 am

Merhaba İhsan Abi
Akşamki paragaftan takip esnasında çalıştırmış olduğun büfeye hırsız girdiğini anladın öncelikle çok geçmiş olsun der sana ve ailene sağlık sıhhat dilerim.
Umarım fazla zarar ziyan yoktur.Allah bu insanları bertaraf etsin neyse tekrar çok geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Kas 08, 2008 12:48 pm

Sevgili amcaoğlu...!!!
Tesadüf eseri Nostaljı bölümündeki resimlerde senin albümün başlığındaki resimleri baktım...!!!Çok güzel işlerinden biride bu..İnan çok çok duygulandım..ALLAH razı olsun devamını bekliyoruz...!!!Seni hasretle öpüyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Kas 12, 2008 10:43 pm

İhsan Kardeşim Merhabalar,nasılsınız bakalım iyi haberlerini alıyorum yanlız birkaç gün yoktum Gölcükte gecen cuma günü paragafa şöyle bir bakayım dedim oradan şunu öğrendim senin büfeye şerefsizler girmiş üzüldüm inşallah fazla bir zarar yok çok çok geçmiş olsun Kardeşim.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cmt Kas 15, 2008 10:12 pm

Merhabalar
İhsan amca sorduğnğz zeki ayan google göre Yayladağı kaymakamlığında yazı işleri müdürü.Kaymakamlığın telefon nosu:0(326) 471 33 02
Umarım doğru bir bilgidir ve işinizi görür.Görüşebilmek üzere..
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:42 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cmt Ara 06, 2008 9:21 pm

Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlıklı bir yaşam temenni ederim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Ara 08, 2008 9:42 am

amcacım senın halamın ve bayramınıız kutluyorum. hayırlı nıce byramlara erişebilme duasıyla öpüyorum ellerınden...selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Pzt Ara 15, 2008 8:41 am

ihsan amca geçmiş bayramın mübarek olsun sağlık ve afiyetle kal albümün beni çok duygulandırdı dayım [muhamet edip]vededem {mahbup]un resimlerini belkide hiçbir yerde göremezdim allah sende razı olsun saygı ve sevgilerle
öteki kızın hacer
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Oca 04, 2009 9:19 pm

Teşekkürler İhsan abi, sağolun Allah razı olsun. Rahmetli amçam Hayri Köseoğlu'nda deyzesıdır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Oca 21, 2009 7:36 am

Bu cuma günü Oğuz ŞAHİN'in düğününe katılacağım için paragafa katılamayacağım. Haftayaki paragafda görüşmek ümidiyle.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir