ALPTEKİN GÖKHAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Eki 24, 2008 8:05 am

selamü aleyküm gökhan iletin için tşkrler inşaallah görüşürüz. iş yerim ve evim

iskenderun da. vardiyalı çalışdığımdan fazla gidemiyorum kırıkhana fırsat bulunca

oradayım slmlar görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Eki 24, 2008 8:14 pm

ABİCİĞİM NE OLDU BİZE BU SENE NEDEN AYRI DÜŞTÜK... :cry: :cry:
SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK UMUDUYLA KENDİNE ÇOK İYİ BAK ALLAH'A EMANET OL... :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Eki 26, 2008 2:56 pm

Gökhanciğim...!Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum hasretle gözlerinden öpüyorum.İnşallah böyle sanal alemde değilde yüzyüze görüşürüz.Sanırım sevgili yeğenimizin ikici bir yavruları dünyaya gelmiştir..Biraz geç olmaklaberaber ALLAH analı babalı büyütsün..ALLAH diğer mürvetlerinide gösrerir inşallah...!!!
Gökhanciğim.Oraya yeni atanan İşletme müd. Hüseyin beyin bazı sıkıntıları var..Sanırım bir önceki işl. Müd. kendisinin tekrar oraya atnması için siyasi girişileri oluyor..Bu haksızlık olur.Hüseyin çok iyi çocuktur ve bana sordu neyapayım diye.Sanki bu olumsuzluklar karşısnda oradan gitmek istiyor.Ben kesinlikle olmaz dedim .Orada en aziki işl. Müd. Yapacaksın dedim.Oda bana birşey demedi.Şimdi gökhanciğim.Sen oradfa özel sektördesin.Senin siyasi bağlantıların olabilir.Mümkün olursa hüseyin beye siyasi manada desteklerinizi esirgemeyin..Odestek bana olmuş gibi olur.Gerçekten Hüseyin çok değerli ve dürüst bir meslektaşımızdır...!!
Selam ve sevgilerimle...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Sal Eki 28, 2008 5:28 pm

Merhaba gökhan nasılsınız havalar nasıl oralarda burda bayağı soğuklar başladı grip salkınınıda beraberinde getirdi halanla görüşüyorum ben derebahcede oturuyorum ama burda akrabaları var onlara geliyor burda tanıştık halanla ama sevdim onu gökhan eşin bizim oralımı selam söyle çocukları öpüyorum süleymanın selamı var seni tanıyor .görüşmek üzere ALLAHA emanet olun .
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Eki 29, 2008 10:06 pm

merhaba göghan ne var ne yok iyisinizdir umarım bi hatırını sorayım dedim eşine selam kendinize iyi bakın
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 03, 2008 8:30 pm

Gökhan daha 40 günlük bebeği sünnet etmişin hayırlı olsun,Allah Anasıyla Babasıyla birlikte uzun bir ömür nasıp etsin inşallah.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzt Kas 03, 2008 8:37 pm

Selam,
geldin gittin görüşemedik onu anlayacağımda dönüşünden sonrada görüşemedik. Ben seni anlıyorum aslında "ıngaaa"lar arasında bir hayat başladı artık. Allah yardımcınız olsun. Az önce msn de bir görünüp bir kayboldun. Bende yoğundum slm vereyim dediğimde sen kaybolmuştun.Bundan sora daha sık görüşmek ümidiyle...
Kendine iyi bak. Sağlıcakla kal....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 03, 2008 9:04 pm

Sevgili Gökhan,
Sanırım son olarak sen bana yazmıştın..Borçlu kalmak doğru olmaz...Bu yüzden aradaki bağların güçlenmesi için ve dostluk halkalarının kopmaması için yazıyorum..

Nihayet yuvaya dönebildim...Bundan sonra daha sık sık birlikte oluruz inşallah..

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Sal Kas 04, 2008 5:21 pm

merhaba gökhan bukadar samimi ve içten duygular ancak sana yakışır.güzel kardeşim benim. secerene bakınca ktü diyince tanıdım. rhmetli dağut hocanın evine gelirdin yanlış deği herhalde
bundan sora görüşmek üzre allah yar ve yardımcın olsun eşine selamlar
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Sal Kas 18, 2008 3:51 pm

Merhaba Gökhan'cım, sık görüşelim diye temennilerde bulunduk ama yine bir hayli zaman geçmiş. Gerçi 13'ünde görüştüydük di mi? o akşam açıklanacağını söylediğim sonuçlar açıklandı. 1 puanla kaybettim. Hem sevindim hemde üzüldüm. Aslında ben hiç üzülmeyeceğim sanıyordum ama öyle olmadı. Bir taraftan eşimin okulunu ve yerleşik düzenimi bozmaktansa otur oturduğun yerde dedim sınavı es geçtim ama diğer taraftanda sorular basitti bu sorularla Müd.Yard. niye alınmasın diye ikilemde kaldım ama sonuç olarak yerleşik düzenimi bozmaya cesaret edemedim. Hayırlısı diyelim.
Senden naber? Ev halkını hala toparlayamadın bir araya di mi? Valla senin işinde zor. Ben ayrılıklara dayanamıyorum. Mayısta 10 günlüğüne Kemer'e seminere gidecektik. Bırıkıp gidemedim. Çoluk çocuk toplayıp gittim. Ankara'ya sınava gidecek oldum bir akşamda geri döndüm. O yüzden şuanda senin durumun bana çok zor geliyor. Allah kolaylık versin.
Kendine iyi bak. Şimdilik hoşçakal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:40 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Sal Kas 25, 2008 5:45 pm

sevgili gökhan şifa dileklerin için teşekkür eder amin diyorum.sen gerçekten samimiduygularını söze döken çok özel bir insansın.seni unutmadım ama uzaklardayız.busiteyi kuranlardan allah razı olsun dostları buluşturdu.ya 15 yıl oldu 14 yaşında oğlum 11yaşın da kızım 2.5 yaşında oğlum var giresunda oturuyorum.iyi evlatlar yetiştirme gayreti içindeyim.zaman buldukça öğrenciler yararına yapılan kermeslerde ablalık yapı yorum
.resimde gördüklerim yaruların galiba çoook tatlılar eminim anneleride okadar tatlıdır selamlarım söylersin butaraflara geldinizmi mutlaka beklerim eşim bizim köyün akrabalık bağlarına düşkünlüğümüzü çok taktir eder zaten şurdan evlenen yarıya şurlu oluyor evet gökhan bunu şahin kaya kızları başardı ama erkekleri malesef dermişim
buküçük latifeden sonraailece selam ve sevgilerimizi yollar mutluluklar diliyoruz görüşmek üzre
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Kas 26, 2008 6:30 pm

evet gökhan görüşmek mümkün olmadı ama selamlarını ilettiler çok memnun oldum bizler iyiyiz sizlerden sormalı umarım hayatınızda herşey yolundadır kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Ara 08, 2008 10:02 am

ey sevgili ağabeyimmmm senın yengemn ve yiğenlerimın bayramınızkutluyorum sevdıkelrınzle ve tüm sevenlerinzle ve en başta biz bırııck dayının biricik kızlarıyla hayılrı nice bayrmlara erieşbilmenız duasıla yengeme yığenlerıme kucak dolusu selmalar öpüyorum sizi can-ı gönülden..:)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Ara 08, 2008 9:19 pm

Bayramını kutlar hayırlara vesile lmasını dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir