Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
FATMA HİÇ KARİŞTURMA YENGEN KİZDURDİ BENİ GİTTUM DEDUM BİRAZ DA BURDA YAŞAYAYİM. BURASI ASLINDA YAŞANACAK YER DEYİL AMA BİR HAFTA KADAR BURADAYUK. HEM GÖREV HEMDA TATİL.
BİR KAÇ RESİM GÖNDERECEĞUM BİRAZ SONRA ARKADAŞLAR BAKSUM. ALLAH HERKESE BÖYLE TATİLLER YAPMAYİ NASİP ETSİN
yuksel kardes gece yarilari cok sey isteyusun ama bu saate istekler alinmiyor malesef , radyo yayini yapan mehmet aydinli suan kimbilir kacinci ruyasindadur bu arada aleykum selam, burda her zaman selam alinir ama saatinde bak gene selamini alcak birisini buldun, iyisiniz insallah??
sağolasın fatma 25 yılsonra sendeselamımızı aldıncok tşkl. na yapalım ancak bıze sıra gelıyor bbilgısayar boş kalmıyorkı
gece yarısından sonra bana kalıyor
şans
fatma hele şükür anladın benim yüksel sınıf arkadaşın 25 yıl sonra yazdım anlamadınmı gülzade halanın kızı aslında bılgısayarı pek beceremıyorum ancak msnyı yazabılıyrum
40 yaşındayık anla bu yaştan sonra bu kadar becerebılıyorum ıdareet msn mı yazayım ıstersen oraya yaz yukse_54_@hotmail.com