GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 20, 2008 8:49 am

Merhaba ahali,
Hava durumlarini alduk herkes iyi oldugunu soyluyor daha ne olsun :) bakarsun sayfada bir gun romanlar yazilir bakarsun birgunden sadece selamlasma :) bunada sukur, buralarda havalar iyi gidiyor bir yagmur , bir gunus, bir sicak bir soguk, yuvarlanup gidiyoruz...

Herkese bol kazancli saglikli ve huzur dolu bir gun diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Mar 20, 2008 9:55 am

Erzinden günaydın herkese hayırlı sabahlar.
Yeni bir güne başladığımız bu saatlerde tüm hemşerilerime sağlık,mutluluk ve esenlikler diliyoyum. :roll:
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Mar 20, 2008 12:30 pm

Gölcükten Hemşerilerime Kucak Dolusu Selamlar:
Bugün mesajlar hep kısa tutulmuş zaman sıkıntısı var sanırım,Gölcükte hava yağmurla karışık güneşi göremiyoruz,mesaj yazanların vermiş olduğu bilgilere göre herkesin sağlik durumu iyi buna sevindim,bizimde idare eder şükürler olsun,bugünde 6.sıradayım katılım azlıyor inşallah benden sonra çosarsınız,bu arada Muzaffer Abimin iki gün oldu sesi çıkmıyor bende gidemiyorum yanına acaba internettemi bir sorun var gelir benden sonra inşallah,ben tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı çok hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 20, 2008 12:56 pm

Sevgili sur halaesi forum sadece tansima kaynasma ve resimlerden ibaret deyildir..

CAYKARAMIZ SAHINKAYAMIZ KUSMERIMIZ ...basliginda gecmisimizle oyle harika yazilar yaziliyorki kimsenin oralara takildigini gormuyorum, lutfen yazan arkadaslarimiza destek cikalimki yazmis olduklari guzel yazilarnin devami gelsin, yazilan yazilarin hikayelerin altina bir tesekkur etmek okadar zormudur..

Mesela bugun Sevgili Kerahmet Ozbilgi ( ahmet ) abi super bir yazi, yazida deyil roman yazmis, YASANMIS BIR SUR HIKAYESI herkesin okumasini tavsiye ediyorum bir cogumuzun duygularina tercuman olacak bu yazi, emege saygi gosterelim, sitenin amaci tanisma kaynasma vede gecmisimizi paylasmaktir..

sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Prş Mar 20, 2008 5:43 pm

antalyadan herkese sevgiler.
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Mar 20, 2008 10:03 pm

Herkese selamlar ve hayırlı akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Mar 21, 2008 6:45 am

Kırıkhan dan herkese selam ve sevgiler. Bu gün hava karışık değil bulutlu ve tek tek yiri yağmur taneleri seyrek te olsa yere düşüyor.

Şükürler olsun şimdilik burada bana ulaşan bir yaramazlık yok. İnşallah da olmaz. Herkese selam ve mahabbetlerimi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Mar 21, 2008 7:29 am

Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar, hayırlı Cumalar.
Öncelikle Kırıkhandan Muhammet abimizi kutluyorum. Öyle bi hızlı siteye takıldıki hiç bırakmaya da niyeti yok galiba teşekkür ederim.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışmayanlarada sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Akşam PARAGAF'da görüşmek dileğiyle.
Herkese sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 21, 2008 7:48 am

Günaydın ahalı Hayırlı cumalar Rize de hava parcalı bulutlu her an yağabilir. Neyse burası önemli değil, Kırıkhan havası bulanık değilya önemli olan orası.

Muhammet abı o hava durumu biraz vurgulu verdiniz, Sangi birşey denilsin gibi ima ettiniz. Bende cevabını veridim.
Şunu açikça belirteyim burada benden birkayıl büyük sizin gibi 3-5 kişi var. Gerisi benden küçük hatta çok küçük onlara ben şaka yapaman,(kendi mahallemde yakınen tanıdıklarım hariç) emsallerim ve siz abılerime ara sıra takılacağım. Şimdiden bunu belirteyim.

Yoksa bu sayfada böyle küçük şakalar olmazsa hep bu şekil Kamil abı nın dediği gibi resmi yazarsak sıkıcı olmaya başlıyor. Küçük edep ve terbiye ölcülerindeki şakalar çekiçi olur, çoğunluk birşey söylemek ister.

Akşam paragafta Trabzon'dan buluşmak dileğiyle, hoşta kalın
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Mar 21, 2008 8:05 am

Mahmutçuğum atış serbest. Her türlü şakaya varım. ( Hani o yarışma proğramında Acun sorayu ya ''varmisun yokmisun'' ne anlama geluyuse bilmem)
Şaka olmasa hayat nasıl geçer.
Kaza bela olmazsa akşam paragafda Kuşmer konusunu görüşeceğuk. Keşke ayağı da verselerda hazirluk yapsak. Böylece herkesun biraz alışmasına yardımcı olurduk Nasil olsa biz alışamaduk. Atışma meydanında bu gün deduığum gibi bizden türkici olmaz.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Mar 21, 2008 8:34 am

ELAZIĞDAN HAYIRLI CUMALAR
Elazığda bu gün ne olur bilmem, Hava biraz tuhaf, yağmur yağabilir de yağmayabilirde.En karışık olanda bu gün 24 saatlik bir nöbetim var.
Çalışanlara Allah kolaylık versin diyerek sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Mar 21, 2008 8:54 am

tüm hemşerilerimin cuma'sssı hayırlı mübarek olsun,allah hepimize sıhat nasip edsin,akşamki paragafda bol atışmalar güzel dörtlükler bizlerle olsun,iskenderundan kapalı bir hava ve bu havaya binaen güzel bir gün,hepinize saglık mutluluk ve sıhatlı günle diliyorum.sevgiyle kalın
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Mar 21, 2008 9:41 am

Gölcükten Herkese Kucak Dolusu Selamlar,Hayırlı Cumalar:
Bugün şu ana kadar yazanlardan anlaşıldığına göre yurdun her yanı yağmurlu ama Gölcükte aranan kan bulunmuşdur çok güzel bir yağmur yağıyor,buna ihtiyacimiz var yazın su sıkıntısı çekmeyiz inşallah,Mahmut Kardeşime bir hatırlatma yapayım sen şaka yaptında biz yokmu demişiz aşkolsun,Gölcük tarafına atış serbest biraz cesaretli ol kimden korkuyorsun,akşam paragaf var ama ben evde olamayacağım bu nedenle size şimdiden iyi paragaflar diliyorum.
Bugünde 6.sırayı almışım hergün birileri kayış atıyor şöyle bir aynı gün hep yazabilsek dunyanın kazığımı kopar acaba,bir gün şeytanın baçağını kırarız inşallah,ben tüm hemşerilerime sağlikli,sıhatlı bol kazanclı,hayırlı bir gün yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 21, 2008 2:07 pm

Tüm hemşerilerime sağlık,mutluluk ve esenlik dolu günler diliyorum...!!!!
Bugün epey geç kalmışım...!Memuriyet..Bazan evdeki hesap çarşıya uymuyor...Genede sizinle yazışarak beraber olmak çok güzel...!!!
Herkese hayırlı cumalar...Selam ve sevgilerimi yolluyorum...!
ALLAHA emanet olun...!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Mar 21, 2008 2:18 pm

tüm surlilara hayirli bir cuma diliyorum... cumaniz mübarek olsun ve hayirli bereketli gecsin insallah. ilkbahar baslangici olmasina ragmen bugün bizler burada 4 mevsimi birden yasadik.... firtina, kar, dolu, sonra yagmur simdide birden günes acti... ey allahim senin hikmetlerinden sual edilmez... iste böyle durum bundan ibaret...

yinede ben herkeze hayirli bir gün diler herkezin hersey gönlünce olmasini cenabi haktan niyaz ederim...

sevgiler selamlar
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir