GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 10:10 pm

irfanaltuncu yazdı:Şu an saat 22.49 7 kişi aktif durumda Bülent Altuncu,Fatma Özbilgi,Muzaffer Altuncu,Mehmet Zeki Sari,Hasan Ataman,Necip Feyzayi Uygun ve ben İrfan Altuncu paragaf dışında böyle kalabalık ilk olarak bana görmek nasıp oldu onu sizinle paylaşdım,güzel kalabalık bir şekilde buralarda olmamız iyinin habercisidir,Herkese hayırlı akşamlar diliyorum........

Irfan amca ara sira en guzel sohbetler bu sitede aksam gec saatlerde oluyor :) genelde gec saatlerde gelen oluyor lafliyoruz iyi geliyor..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 19, 2008 6:41 am

Selamun aleyküm. Kırıkhan da hava bulanık gibi. Bir selam verip şimdilik ayrılayım. Herkese mutluluklar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Mar 19, 2008 7:13 am

Günaydin parcalı bulutlu Rize havasından tüm köylülerime selam ve sevgilerime sunarım.

Ben bu Kırıkhan havasından birşey anlamadım. Sangi kermer veya kuzikayasındaki göllerin durumunda. Yani kuşmerde eski koyuncu sülaleler Hacıdurmuşlar, Borzancilar, Murutlar veya İbrahimağalar koyun kuzu yıkıyorda kırıkhan havası bulandı.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 19, 2008 7:22 am

Sevgili Mahmut kardeşim keşke Kuzikayası veya Sıcaksular gibi olsa. Buraya bilmem hiç geldunmi. Burası duruma göre Cennet ten duruma göre Cehennemden bir parça. Her zaman olsan da fotoğraflarını çekup yayınlasan.
Gelelum karişuk havaya. Burada bu mevsim, özellikle ağaçların yaprak açma zamanı bazı günler bakarsun sise benzer bişe var ovayı dahi göremesun, hava kapalı gibi ama yağmur nişanı yok ve de sıcak var o şekilde öğleye kadar devam eder. Öğleye doğri kararını verur hava ya bozar ya açar. Genellikle açar.
Habu coğrafya bilgisini hiç bi kitapta bulamasun hiç bi oğretmen den da duyamasun. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 19, 2008 7:32 am

Esselamu aleyküm....!!!!
Tüm hemşerilerime ORDU'dan; Hayırlı sabahalar,sağlık,mutlulukve asenlikler diliyorum...!!!!
Dün uzak bir yere arazi proğramına katıldım ve yazamadım...!Kusura bakmayın....Amaaa...!Ben zannttumki niye yazmadum diye birileri merak erderde; Habu bizum KAMİL niye yazmadı diye bir kaç satır karalar dedum ama ...nerdeeeee...!!!! Demek varluğumuz ile yokluğumuz belli olmayur(!!!!)
Neyapalum..Birazdaha kendumuzi belli etturmemuz lazım(!!!)
Çok yazmam lazım çooook...! Diye düşünüyorum....!
Evet dün TÜRK tarihi ve TÜRKLER için çok önemli bir gündü....!!!18 MART ÇANAKKALE zaferinin yıl dönümüydü...!!!Ben o manevi topraklara iki sefer gittim...!!!Keşke hersene gidebilsem...!!! Her müslüman TÜRK evladı oraları görmesi gerekir...!!!Tüm müslümanların kabesi MEKKE ise TÜRKLER'inde Bana göre kabesi Çanakkaledir diyorum ve İnşallah anadolu bir bütün olarak bu topraklarda milletimiz ebedi yaşayacak,ezanlar susmayacak ve bayrak inmeyecektir... Önce yüce mevlanın izniyle sonrada bu şehitlerin sayesinde bu topraklarda hür yaşıyoruz,rahat yaşıyoruz...!!!ALLAH onlardan razı olsun...Mekanları cennet,ruhları şaad olsun....!!!
Sizde ALLAHA emanet olun....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Mar 19, 2008 8:05 am

Muhammet abı Kırıkhan'a hiç gelmedim. Fakat sicaklığından herkes şikayetçı, amacım kırıkhan havasına laf atmak değildi. Sabah sabah yarım satır yazı yazip çıktınız. Dedim ben biraz Muhammet abıme takılayım ilaki takip eder üç beş satır yazı yaza, amacımada ulaştım.

Kamil abı öyle bir iki günyük mazeret izinlerini beşinen alımıştır.(hastalık izinleri harıç) İki üç gün yazmazsanız ararız, yaz geliyor, izinler alacağız bu normaldır. Fakat ben sizi dün gözüm aradı burada değil Manzaralarda benim verdiğim yukarı şur ve Fatmanın verdiği 1 mart kuşmer resimlerine Gökçeada dan Rauf Güverçin yazı yazdı her iki yazıda sizi andı içimden Kamil abı bu yazıları okumamıştır dedim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Çrş Mar 19, 2008 8:06 am

Güneşli bir İstanbul sabahından sizlere hayırlı çalışmalar.
Ayrıca tüm hemşehrilerimizin MEVLİT Kandilini kutlar tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 19, 2008 9:06 am

Emice oğli Kamil, nefesum ensendedur. Kimdedi merak etmedi kimse bizum Kamil nerdedur. Gördun en soninda geldun yoklamaya katıldun.Allah a şukret yakın yerdesun. Ya bizum gibi uzak yerde olsan ne yapacağidun.
Aha benda Cumartesinden sora bir hafta Kırıkhan da yokum. İnşallah gittuğum yerde fırsat bulursem yazarum. Bakalum beni kimse merak edecekmi.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 19, 2008 10:11 am

Gölcükten Herkese Kucak Dolusu Selamlar:
Güneş bir görünüyor bir yok oluyor,yanı yağmur yok,karışık bir hava var Gölcükte,Herkesin Mevlit Kandilini kutluyorum,Kamil kardeşim dün yoktu kimse beni sormamış,aramamış diyor hayu sen kendini ele verdin ne dedin hatırlayalım dün bir arazı işi vardı o yüzden yazamadım,eeeee sen zaten arazı olmuşun niye arayalım seni,yahu şu dilde kemik yok,kelimeleri her yana yuvarlıyor,Muhammet Kardeşim Kırıkhanın havasından tem vuruyor,ben anlarım Kardeşim Kırıkhanın havasından,oranın havasını yaşayan anlar ancak,Mahmut Kardeşime önerim git Kırıkhanın havasını yakından al çekdiğin resimlerin da havası olsun.
Ben tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı,çok hayırlı ve muhabbetli günler yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Mar 19, 2008 12:24 pm

Güneşli bir Erzinden öğlesinden sizlere hayırlı çalışmalar.
Ayrıca tüm hemşehrilerimizin MEVLİT Kandilini kutlar tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
NOT : İrfan Abi Köseoğlundan neden kırıkhan fotoğrafları istiyor bizler burdayız
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Mar 19, 2008 12:41 pm

Herkese merhabalar, dilerim sagliginiz ve keyfiniz yerindedir..

Kandil basligindada yazdim burdada yazayim, lutfen kandil tebriklerini sadece acilmis kandil basliginda yapiniz,kisilerin sayfasinda yapmayiniz sitede bosuna yer aliyor,kisilerin sayfasinda yapilacak tebrik mesajlarinin hepsini silecegimi belitmek isterim...
Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Mar 19, 2008 9:06 pm

Hayırlı akşamlar herkese.Dilerim tüm site sakinlerinin keyfi yerindedir.Bu güzel günde Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Mar 20, 2008 6:45 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Bu güm de hava parçalı bulutlu ve karışık. İleriki saatlerde görüşmek dileğiyle herkese selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 20, 2008 7:41 am

Günaydın... Herkese hayırlı sabahlar....!!!
Yeni bir güne başladığımız bu saatlerde tüm hemşerilerime sağlık,mutluluk ve esenlikler diliyorum...!
ALLAHA emanet olun...!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Mar 20, 2008 8:02 am

Parcalı bulutlu Rize havasından tüm köylülerime selam eder işlerinde başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir