İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Prş Tem 17, 2008 10:14 am

MERHABALAR ,

...İHSAN ABİ YAZIYA BAKTIM BENİM HİÇ HABERİM YOKTU İŞİN DOĞRUSU O BÖLÜME HİÇ BAKMADIM..AÇIKCASI PEK İLGİMİ ÇEKMEDİ..

..AMA SİZİ ÖLE BİR YAZIDAN ETKİLENECEK BİR YAPIDA BİRİSİ OLMAMANIZ GEREKLİ.. BEN ETKİLENMEDİM...NİYE SORARSANIZ CİDDİYE ALMADIM....

..SELAMLARIMLA..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzr Tem 20, 2008 1:16 pm

esselamün aleykümm amcacımmm anlıyorumm senıı babamındaa canı yanıyoduu ama alışıyoo insann yalnızlığa bı zaman sonra ve gıdenın kıymetını daha ii anlıyo ve belkıde aradakı sevgı bağları dahada kuvvetlenıyoo rabbım kımseyı hayat arkadaşından ayırmasınn ne dıyeyımm ama bıızmkıı kader be amcacımm göçmen kuşalrr gıbı bir oraya bır buraya savruluyoruzz amacacımmm sıklıma orda gel buraya tm beklıyorumm öpüyorumm ellerındenn rabbıme emanetsınn
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Tem 26, 2008 9:49 am

İHSAN ABİCİĞİM MERHABA
İhsan abi memlekete geldiğimiz zaman bobayros tamam da seni nerde bulacağım sen ne zaman geleceksin ben şu yılıncı haci macitin evine tuz okutmaya gittim ama adam yaşlanmış ve biraz rahatsızlanmış evde bulamadım adama doktora götürmüşler bende sana ve kendime tuz okutacaktım ama olmadaı bu hafta sonuna kadar buralarda olacağım bi fırsatını bulursan sanada okuturum ama adam iyileşirse acil bi durum olmadığı zaman yanına adam almıyorlar evinden öyle söylediler bana yani senin anlıyacağın adamın iyileşmesine kaldı bizim işimiz.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Tem 28, 2008 2:06 pm

İhsan Kardeşim Merhabalar:

Hastalığım nedeniyle göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkürler,evet üşütme fakat çok farklı birşey Allah kimselere vermesin şükür azda olsa iyiyim şimdi gün geçtikçe dahada iyi oluyorum hamd olsun sizlerin duaları ile iyi olduk.

Helallik her zaman istiyoruz,biz helal etiyoruz inşallah sizde hakkınızı helal etersiniz.

Sizlere sağlikli sıhhatlı en güzel günler diliyorum ve sizi Allaha emanet etiyorum kalın sağlıçakla........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sait Bayraktar » Prş Ağu 07, 2008 10:36 pm

Selamun aleykum mesajı aldım kusurumu afetirmeye calısacagım. Malum havalar fazla sıcak oldugundan dolayı biraz suur kaybı olmaktadır. Görüsmek dilegiye Allaha emanet ol. Teyzemin kızına selamlar.
Sait Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eyl 08, 2008 8:30 am

merhaba abıcığım görüşmeyelı nasılsın ama resımlerını hep aldım sayfadan bakıyorum yıne maşallah eskısı gıbı zındesın hep aynı eskısı gıbı öylede olmana sevındım yazılarını hep okuyorum elıne gönlüne sağlık allah sızın gibilerı eksık etmesın saygılarla abı
hasan özdil

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eyl 10, 2008 8:19 am

Merhaba İhsan abı, mesajını gördüm fakat bir iki gün özel işlerim vardı cevap veremedim. Kusura bakmayın şimdi cevap veriyorum.
Bu fotoğraf verme işini anlatayım. Üç atımda anlatacağım.
1.atım fotoğrafı boyutlandırmak- 2. atım fotoğrafı internet ortamına vermek. – 3. atım ise fotoğrafı internet ortamından www.sahınkayaköyü.com ‘a vermek olacaktır.
1.Atım
İlk önce vereceğin fotoğrafın boyutunu ayarlıyorsun. Bu iş çok kolaydır. Eğer kullandığın Windows XP ise: fotoğrafı açmadan maus ile üzerine gelin, sağ tıklayın çıkan menüden Birlikte Aç’a gelin orada Mıcrosoft Office Pıcture Manager’ı tıklayın. Resimleri düzenleyi tıklayın. Sağ darafa Resimleri düzenleme yeri gelecektir. Oradan yeniden boyutlandır’ı tıklayın. Önceden tanımlanmış genişlik x yükseklik hemen altında acılan bir kutu var. Acın orayı orada Wep-Büyük (640x480 picsel) tıklayın. Alt tarafta Boyut Ayarı Özeti vardır. Özgün boyut, Yeni boyut rakamlarla verilir. Hemen altındaki tamamı tıklayın. Tıkladığınızda Özgün boyut, Yeni boyut rakamları eşitlenecektir. (640 x 480 olacaktırlar) Yukarıdaki kapat düğmesiyle kapatın gelen menüden kaydet’ ı tıklayın. Kayıt etmezseniz yaptığınız iş havaya gider.
(Kullandığınız Windows Vista veya XP SP3 ise bunlar en yeni sürümlerdir. Vistayı ben hiç görmedim. XP SP3 çü gördüm. Yüzde yüz tahminim sizin kullandığınız Windows yukarıda izah ettiğim gibidir. Bu yüzden rahat olun.)
2.Atım
Şimdi fotoğrafın boyutunu ayarladıktan sonra bildiğiniz bir yerde dursun. İnternet ortamında http://www.imageshack.us/ sayfasını acıyorsun. Kurbağa resmi olan bir sayfadır. Orada uzunca bir (kare satır) yanında Gözat yazar orayı tıklayın. Çıkan Dosya seç menüsünde sizin daha önce boyutlandırdığınız fotoğrafı bulup aç tıkladığınızda fotoğrafınızın olduğu yerin adı kara satırda çıkar. Altında işaretsiz kutular vardır resize image? Yazan yeri açın ora ilk satır 100x75 avatar’ı seç altında tuş içinde host it! Yazar tıklayın. host it! Yazısı uploadıng olur internet sayfasının yeniden açılmasını bekleyin. Sayfa açıldığında fotoğrafını küçük boyut olarak göreceksiniz. En alt bölümde kare satırlar içinde yazılar göreceksiniz onlarında en altındaki Show image to friends yazısı ünündeki kare satır içindeki tüm yazıyı kopyalayacaksınız. Kopyalama işi tüm kare satır içindeki yazıya mous ile dokundun mu mavileşiyor bu durumda mausta sağ tuşu tıkladığında koplaya seçeneğini görürsün seçtiğinde başka yere yapıştırabilirsin.
3.Atım.
Fotoğrafı yerecek olduğun bölümü acıyorsun, aynı yazı yazdığını gibi yeni konu açıyorsun. Konunun başlığını yazıyorsun Alttaki kutulardan İmg olanı tıklıyorsun [img]bu%20gelir.%20Aynı%20yeri%20birdaha%20tıklıyorsun%20bu%20kez%20bu%20gelir[/img] ikisinin arasına ikinçi adımda anlattığım işlemi yapıştırıyorsun

Resim

Bu şekilde bir şey olur. Göndere basmadan önizleme bas ki yaptığın işlemi gör Eğer fotoğrafını önizleme ile rahat görebiliyorsan sorun yoktur. Yazı gönderir gibi gönder gitsin. Eğer önizleme ile fotoğrafını göremiyorsun hata yaptın demektir. Yaptığın tüm işlemi yeniden yapacaksın.
Abı ilk zamanlar çok zor gelebilir gözünüz korkmasın birkaç kere yaptıktan sonra çok basit gelecek size İlkokul öğrencisi gibi anlattım geliyor bana yinede takıldığınız yer varsa sorun, yazayım. Yaparken tıkandığınız yerde telefon bile edebilinsiniz. Veya acıksa msn den sorabilirsiniz.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle selam ve saygılarımı sunar, duanızı beklerim.

e-mail m.koseoglu1962@hotmail.com cep 05364710795
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Eyl 13, 2008 9:18 am

İhsan abı merhaba
Gecen gün sorununuza verdiğim yukarıdaki cevapta biraz ekleme yapayım. Akşak küçük bir paragaf oldu siz sordunuz fakat yoktunuz. Yani paragaf başladı. Paragafa fotoğraf verirken ikinci adımda size izah ettiğim konuda http://www.imageshack.us/ program size izah ettiğim şekilde yaptığımda hata verdi. Sayfa açıldığında ki yerden sonra yeniden yazıyorum. Bu şekildede yapabilirsiniz. Ben bugün az önce KUŞMER 2008 fotoğrafları siteye verdim bu şekilde yaptım.

Sayfa açıldığında fotoğrafını küçük boyut olarak göreceksiniz. Alt bölümde Hotlink for forums (1) yazan yer iki satır olarak göreceksiniz. Hemen üstünde Include details yazısı ve önünde bir kutu var kutudaki işareti kaldırdınızmı altaki iki satırlık yası tek satıra iner. Tüm yazıyı kopyalayacaksınız. Kopyalama işi tüm kare satır içindeki yazıya mous ile dokundun mu mavileşiyor bu durumda mausta sağ tuşu tıkladığında koplaya seçeneğini görürsün seçtiğinde başka yere yapıştırabilirsin.

Üçüncü atım olarak izah ettiğim gibi veya sizler yazı yazdığınız yere kopyalanmış olan o satırı yapıştırın önizleme ile fotoğrafınızı göreceksiniz. Daha sonra yazı gönderir gibi gönderin. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzr Eyl 14, 2008 12:54 pm

merhaba abi bende alanyadayım işyerım var şimdilik hiç nıyedım yok bıryere gitmeye inan abı bugun moralım bozuk akşama kırıkhana gitiyorum dedem vefat etti
sabah cenazeye gitiyorum arada görüşelım saygılarla abı
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Eyl 18, 2008 12:23 pm

merhaba abı tazıye için teşekkürler
hasan özdil

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Eyl 21, 2008 10:47 am

İhsan Kardeşim Merhabala:

Şuan aktif durumda gördüm seni sıcağı sıcağına şöyle bir halını hatırını sorayım dedim hasta olduğun dünkü mesajindan belli geçmiş olsun sanırım üşütmüşün grıp olmuşın Allah şifalar versin,Dede olduğunuda dünkü mesajindan öğrenmişiz hemde 3.oldu gözün aydin olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Size yüce Allahtan sağlikli sıhhatlı uzun bir ömür niyaz ediyorum,kal sağliçakla...
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Sal Eyl 23, 2008 9:37 pm

İhsan amca merhaba,
Gözünüz aydın olsun. Umarım hep birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirirsiniz. Bayramda Allah nasip ederse annem burda olacak. Onunla birlikte de yazarız. Görüşmek üzere.
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum Eyl 26, 2008 9:16 pm

Kadir gecenizi kutlar sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Sal Eyl 30, 2008 3:59 pm

merhaba mübarek bayramınızı ailece kutlar ellerınden öperim
hasan özdil

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzr Eki 26, 2008 8:29 pm

İhsan dayım merhaba
Şu an aktif olduğunuzu gördüm bir selam verip halinizi hatırınızı sorayım dedim.Görüşebilmek umuduyla....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir