gönderen Adnan Ayaz » Sal Nis 16, 2013 6:17 am
--Önce köşe yazarlarımıza günaydın diyerek bol kazançlar hayırlı bereketler dilemek istiyorum.Hava raporunu ilgili yerlerden öğrenmek mümkün,ancak şu an palto ile dolaştığımı belirtmek isterim...Dünkü tereddütlerimiz hala devam ediyor.Çok mu önemli Suat'ın hangi köylü olduğu.Saatçıoğlu neredeyse garibi Vağtançtan da karşıya geçirip şurlu yapacak.Ben Suat'ın evini de biliyorum.Çaykara'dan eski Uzungöl yoluyla giderken Eğridere köyünü geçer geçmez küçük bir mahalle var yolun üzerinde.Bu mahalle sakinlerinin çoğu nüfusu Şahinkaya'ya bağlı olan Zazoğları mahallesi diye bilinir.Doğrusu Paçana mı Korkorasa mı dahildir kesin bilmiyorum.Fikrimi sorarsanız ben Paçan derim.Sebebine gelince sohbetlerde bana şöyle sorarlar hep.O paçan'daki Zazoğları ile yakınlığınız var mı?O halde Suat'ın nereli olduğu en azından resim olarak karşınıza geldi mi?Sorun kısmen de olsa büyük ölçüde halledilmiştir.Kaynağından öğrenmediğiniz haberleri sıradan gazete muhabirleri gibi yayınlamayın.Susma hakkınızı kullanın.
---Selam,sevgi ve saygılarımla.
.