GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt Mar 16, 2013 12:12 am

--İlk defa yeni bir günün başlangıcında paragaftan hovumuzi alarak izin mizin almadan ayrıldık ve bu sayfaya döndüm.Benim klavyemde bir arıza oluştu yetmemiş gibi mausun ağızı burnu kırıldı ve öyle idareden uğraşıp dururken klavye çalışmaya başladı.Muzaffer beylerin keyfi kaçtığı kadar keyfini kaçıranların keyfi kaçtı mı acaba?Bunları anlamak zor.Bunlara maçın hemen ardından iyi bir meydan dayağı lazımdı ama benim buna imkanım olmadığını biliyorsunuz.Neydi o maç bitimindeki kolman mı ne diyorlar.Horoz kesildi birden.Kovsunlar gitsin.Onun bir yararı olmaz.Böyle futbolcuları hala takımda tutmanın nedenini anlamak zor.O defanstaki bize gol atmakla görevli geri zekalı az kalsın yine sahneye çıkacaktı.Gönderin gitsinler ne olur.........................
---Tolunay ne yapmaya çalışıyor.Hiç mi diğer direktörlerden ders almıyorlar.Oynayamayanı oynatmasın,olmaz mı?Bu seyirci aynen seçim zamanındaki seçmene benziyor.Kuzu kuzu seçimde oyumuzu yine aynı yere kullanırız ve akıllanmayız.Haftaya yine kuzu kuzu stadyuma gideceğiz.İnşallah galip geliriz ama biz yine de akıllanmayız.O sahadaki bizim takım olduğundan şüphelendiğimiz çocuklar kendilerini izleyen seyirci kitlesini gördükçe bir şey yaptıklarını sanıyorlar.Bir kaç hafta maçlarına gitmeyip protesto edelim,bakalım ne olacak.(Aziz Nesin'in bir hikayesi gibi sonlanmaz inşallah durumumuz).Hikayenin adı:"DU BAKALİN NOLACAK".................
--YENİ GÜNÜNÜNZDE SAĞLIK,BEREKET,SIHHAT VE AFİYETLER DİLERİM.

.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Cmt Mar 16, 2013 7:17 am

Bugün 16 Mart 2013 Cumartesi (BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM)

KIRIKHAN ' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.

"SİGARA - COLA İÇMEYELİM İÇELİM AYRAN, OLSUN BİZE HERKES HAYRAN."(A.Üstünbaş)

"Başarı tatlı dille elde edilir.
Hırçın kimse daima sıkıntı çeker."
(Sadi Şirazi)
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Mar 16, 2013 11:04 am

Ordu'dan herkese kucak dolusu selamlar ve saygılar gönderiyorum.

Dün(15 Mart 2013) günü size bu sayfada yazamadım.Giresundaydık ve işler yoğundu.Toplantı,birebir iş görüşmeleri v.s.

Dün Adnan hocamın sanal alemlerdeki buluşmalar ile ilgili yazılarını dikkatle okudum ve çok yerinde haklı buldum.Beynel milel sosyal paylaşım sitelerinde(Facebook,Twiter gibi) giriyoruz ve üye oluyoruz.Kendini bir şekilde tanıdık diye sunan kimselere çok özellerimizi ve sırlarımızı verebiliyoruz da acaba bize kendini tanıdık bildiğimiz kimlikle suna kişi gercekten omu...? Hatta cinsiyetini bile tersinden söyleyebilir ve bizde çok mahrem şeylerimizi paylaşabiliriz.Bu durum çok tehlikeli ve yanlış sonuçlara bizleri ALLAH korusun götürür.Bazı özel kimlik ve diğer bilgilerimizide masumane bir şekilde alıp bizleri maddi zararada sokabilirler.Bu yazdıklarım tehlikelerden bir kaçı.Daha çok vahim durumlarda olabilir.Masum ve iyi niyetli çocuklarımızı kandırıp kredi kartlarının numarasını ve şifrelerini alıp büyük borçlara sokabilirler,kötü niyetliler çocuklarımızı kandırıp ahlaksız görüntülerini sanal alemde alıp şantaj yapabilir.Neticede eşşek dağda geberir zararı eve gelir misali bizler ebeveyn olarak çok üzülür ve zor durumlarda kalabiliriz.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.ALLAH göstertmesin bizlere.
Ama diğer yönden iletişim diyalok kurma gibi konulardada bu sitelerin faydaları yok değil.ALLAH şaşırtmasın,ALLAH kötülere fırsat vermesin(Amin).

Amcaoğlu Muhammet.Hakim AYAL'ın yaklaşık elli sene evvelki Soğanlıda kayboluşunu hatırlıyorum.tabii ben küçüktüm ama Resul ağabimin gece yarılarına kadar arayıpda obaya dönüp rahmetli Gülzade anama:Ana o çecuği bulamaduk,mutlaka kurtlar yemiştur onu serzenişini ve üzüntüsünü unutamadım.Ben bu konuyu Hakim AYAL ile iki sene evvel Istanbul'da yüz yüze konuştum.Obana kayboluşunu ve henekeli çobanın bulupda eve götürmesini detaylı anlattı.Konu uzun onu burada yazamam.İnşaallah yüz yüzü geldiğimizxde anlatırım...1

Hepiniz tekrar bagı selamalar ve sevgiler..

Sizleri ALLAH'a emanet ediyorum...!

.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Mar 16, 2013 2:52 pm

iyi günler Trabzondan selamlar. Kamil abı hep bu işin kötü yönünü öne çikarıyoruz. Abı siz ordu da ben şu an of dayım değişik yerleri gezdim ayni köylüyüz komşuyuz. fakat birbirimizi tanımazdık bu sanal alem bizi tanıştırdı. Tamam köyde belki karşılaşabiliriz yaylada aynı fakat burdakı dostluğumuza binaen hemen birbirimize yaklaşıyoruz. örneğin rahmetli Ali kemal Öztekinin cenazesinde iki dakka da olsa görüştük. Eğer bu sanal alem olmasa gececektik. Çünkü Raşidaki o cenazede çok kişi gördüm yüz simasını biliyorum köylüm olduğunu biliyorum fakat adını sanını bilmediğim kişiler vardır. Abi sizde bana bu şekildiniz bu sanal alemden önce şimdi nerede iki dakka görüşsek değerlendiriyoruz. Ordak bir meşguluyetimiz vardır.
Muzaffer abı internet öncesi tanıdığı şurluların sayısı ile irnenet sonrası tanadığı şurluları karşilaştırsın.

Saygılarımla

.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 17, 2013 12:35 am

BUGÜN 16 MART 2013 CUMARTESİ,
İstanbul-Bağcılardan selam ve sevgilerimle.

Bugün bu sayfada beş kişiyiz,şu an benden başka 1 misafir görünüyor.
Bu sayfalar takip ediliyor.
Ben dün akşam maç sonrası hoşaf gibi oldum.Maça bir de başka konu eklenince hepten bittim.

Sevgili Mahmut,sen konunda haklı olduğun kadar sevgili Kamil de haklı.
Nasıl olur deme.
İnternet konusu çok karışık.Ben bunu daha önce de yazmıştım.Bana göre % 50 k'arı varsa % 50 de zararı var.
Onun için dostlarla buluşmaya devam,
Kötü durumlara karşı dikkatli olmaya da devam.

Haktan hayırlısı olsun.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Pzr Mar 17, 2013 6:35 am

Bugün 17 Mart 2013 Pazar (Bismillahirrahmanirrahim.)

KIRIKHAN' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.

"Can saatini Rahman ezelde kuruvermiş.
Bir gün göreceksin ki o saat duruvermiş."
(N.F. Kısakürek)

Ne anlamlı söz.. Öyle değil mi arkadaşlar ??.. Allah İman ve Kuran' dan ayırmasın bizleri. ..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 17, 2013 7:09 am

iyi pazarlar günaydın herkese selam, yaramaz durum yotur.Allaha şükür
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 17, 2013 2:00 pm

BUGÜN 17 MART 2013 PAZAR
İstanbul-Bağcılardan gönül dostlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Hava soğuk ve de tatil olduğu için ilk defa günüm evde geçti,
Akşam birilerinin ziline basabilirim.

Hayırlı günler dileğimle
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 17, 2013 8:30 pm

Herkese Ordu'dan iyi geceler dileklerimi gönderiyorum.

Sonsuz selamlar ve sevgilerimide.

Dün Samsun'a geçtim. Nedeni Kayınvalide ve kayınpeder ümre yolculuğu vardı.Yolculadık geldik.ALLAH hayırlısiyle gidip gelmeyi nasıp etsin.ALLAH isteyenlere de en kısa zamanda nasıp eylesin.

Sevgili Mahmut.İnternet ve sanal alemle ilgili yazdıklarına aynen katılıyorum.İnternet bir bıçağa benzer.İyi kullanırsan ameliyat yapar can kurtarır,kötü kullanırsan can alır insan öldürür.Bizlerde sorun yok ama ya gençler.Bir kaptırdımı gidiyor.Örnek vermede beis yoktur sanırım.Benim çocuğum uazakta okuyor,3-4 ay görnmediğimize rağmen yanımıza geliyıor ve dalıyor internete...Odaya veya bilgisayara kapanıyor.Sohbet yok,sevgi ve saygı yok.Yemeğe bile zor getiriyoruz.Başlıyor gerginlik ve kavgalar.Hulasa çocuğumuz yanımızda bize yabancı ve uzak kalıyor.Üstüne üslük sağlığına zararlı.Ben bunu kastettim.Tabiiki faydalı yönü çok.Tıpkı bıçak misali...Bilmem anlatabildimmi...?

Hepinizi ALLAH'a emanet ediyorum.

.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Mar 18, 2013 6:39 am

Değerli sayfa skinlerine Ordu'dan kucak dolusu selamlar ve sevgiler yolluyorum.
Haftanız ve gününüz bereketli,sağlıklı,huzurlu ve mutu başlar inşaallah.
Hayat rutin devam ediyor,Çok şükür yaramaz bir durum yok.

Herkesi muhabbetle kucaklıyor ve ALLAH'a emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Mar 18, 2013 7:08 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Hayırlı günler ve de haftalar.

Bu gün 18 Mart. ..'' Onlara ölü demeyin...'' sırrına mazhar olanlara ne mutlu. Önce Ellah, sonra onların sayesinde bu gün ezanlar okunuyor.

'' Ey şehit oğlu şehit istama benden makber...''

Ruhları şad olsun.

Ancaaaaaaaaaaaak. Acaba bu gün kemikleri sızlıyor mu?

Hayde Ellah a emanet olun.

.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Pzt Mar 18, 2013 7:09 am

Bugün 18 Mart 2013 Pazartesi (Bismillahirrahmanirrahim.)

KIRIKHAN ' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.

18 Mart Çanakkale şehitlerinin 98 nci yıl dönümü nedeniyle Kahraman şehitlerimize Allah' tan rahmetler diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.Geçen sene Bld. Başkanı ve Muhtarlar ziyaret maksatıyla oradaydık.Tam bir sene geçti aradan.Günler geçiyor !!!!..

Sen anılması güzel olan bir söz ol. Çünkü insan kendi hakkında söylenilen güzel sözlerden ibarettir. (Mevlana)

.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 18, 2013 8:39 am

iyi günler of dan selamalar saygılar.

Bu gün 18 mart canakkale şehitlerinizin ruhları şat olsun (fatıha okuyalım.)

Kamil abi abı anlıyorum sizi haklısınız bu hepimizin başında Allah hayırlısını nasıp etsin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Mar 18, 2013 1:39 pm

---Bütün şehitlerimizi rahmet şükranla anarken,fırsatı olan herkesin en kısa zamanda Çanakkale'ye giderek orada görevli rehberler eşliğinde ziyaretini yapmasını ve ondan sonra bildiklerinin yeniden muhasebesini yapmasını ve neden "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" denildiğini daha iyi anlayabileceklerini zannediyorum...
---Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 18, 2013 6:22 pm

BUGÜN 18 MART 2013 PAZARTESİ,
İstanbul_Bağcılardan gönül dostlarıma selam ve sevgilerimle.

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" Dedirtenleri rahmetle anıyorum.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir