GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen Hakim Ayal » Çrş Mar 13, 2013 11:16 pm

Herkese hayırlı geceler diliyorum.
Hakim Ayal

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 13, 2013 11:21 pm

BUGÜN 13.03.2013 ÇARŞAMBA,
İstanbul-Bağcılardan gönül dostlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

İki gündür dost ziyaretlerine başladım.
Yarın da inşallah devam edeceğim.
Çağrı yapan olmadı ama ben arayıp buluyorum ve görüşüyorum.
Huy huy değil,ne yapayım !

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 14, 2013 7:02 am

Değerli dostlar...

Ordu'dan en içten selamlar,sevgiler ve saygılar,

Çok şükür yaramaz bir durum yok bu cenahta..Hayat günlük işler meşgalesiyle sürüp gidiyor.Belki rutin çok şey ama buda yaşamanın gereği olsa gerek...Olmak zorunda.Hem bu dünyamızı hemde öteki manevi dünyamızı kazanmak zorundayız.ALLAH hem bu dünyada hemde öteki dünyada mutluluk ve hayırlar versin.

Sevgili Hakim AYAL yazdı..Gerçi köyümüzde iki tane ayni isimde kişi var ama sanırım bu yazan Lüloğlu Ferhat dedenin torunu olsa gerek.ALLAH razı olsun.Bu sayfaya yazdı ve bizlere değer verdi vede hatırladı.Biz diğer dostlarıda bu sayfalara bekliyoruz.Bir kaç satır yazsınlar,selam versinler,hal hatır sorsunlar.Böylece kendilerinden haber alarak mutlu olalım.

Sizlere sağlık,huzur ve mutluluk dualarım ile

ALLAH'a emanet olasınız...

.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Mar 14, 2013 7:04 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Hayırlı günler.

Şükür yaramazlık yok. Hayat devam ediyor.

Sevgili Muzaffer Hoca . Aha sana davet. Buyur gel Kırıkhan a.

Hayde selaamlar.

Ola Kamil. Burun farkı ile geçtun beni. Herhalde senun BMC dur.

Sevgili Kamil, hatırlarmısın. On yıllar önce sevgili Hakim Ayal ı Kuşmer de bir gece sabaha kadar araduk.

.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Prş Mar 14, 2013 7:31 am

Bugün 14 Mart 2013 Perşembe (Bismillahirrahmanirrahim.)

KIRIKHAN' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.

Kim kazanmazsa bu dünyada bir ekmek parası,
Dostunun yüz karası düşmanın maskarası.
(M. Akif Ersoy)
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Mar 14, 2013 7:43 am

---Sabah şerifleriniz hayrola.Yeni bir günün mesaisine başlarken baktım ki çoktan başlayanlar var.Sevgili Kamil beyler ve Muhammet Şahin(Saatçıoğlu) beyler.Çok güzel olmakla beraber akşama kadar ne yapacaksınız.Ne acele edip hemen ilk sırayı almaya çalışıyorsunuz.Baksanıza yıllar sonra bir değişik kişi aramıza katıldığında ne güzel karşılıyoruz.Elbetteki Hakim ve diğer tüm Şurlilar gelmeli.Burada hasbihal etmeliyiz.Birileri beni facebook'a ısrarla davet ederken dün okuduğum ve daha önce benzerlerinin yaşandığı aynı türden toplum dışı olaylar beni de o kahpe sitelerden soğutuyor.Anne babalar olarak çocuklarımızı çok iyi eğitmeliyiz.Ne idüğü belirsiz kişilerle ne pahasına olursa olsun sanal ortamda görüşmemelerinin gerekliliği üzerinde önemle durmalıyız.Böyle pis ruhlu insanlara verilecek cezalar ne kadar hafif olursa o densizler işlerine sılbaştan devam edeceklerdir.Çünkü onların kaybedeceği onur,haysiyet ve şerefleri yoktur ki...
---Afyonkarahisar otobüslerine gelince...Malesef otobüslerde,metrobüslerde,metroda ve deniz araçlarında geleceğimizin teminatı olan sözde gençlerin sergilediği tutum ve davranışlara İstanbul'da yaşayıp da şahit olmayan yoktur.Bu densiz gençliğe hangi gençlik dur diyecekse bilsinki geç kalmaktadır.Afyon'a karşı çıkanlar demekki ulaşım araçlarındaki bu rezilliğe onay vermektedirler.Onlara sözüm yoktur.Onlara hatta özgürlük vardır.Onlar bazı kalıplaşmış sözlerin altında hayatlarını idame ettirmek istiyorlar.Ergeç doğruları gördüklerinde doğru yada yanlış gidişata kendileri karar verecektir.Mevzular uzadıkça benim ders saatim yaklaşıyor.O nedenle daha sonra yazmak dileğimle selam,sevgi ve saygılarımı sunarım.
NOT:Bu yazımı okuyup beni eleştirenlerin burada cevabını bekliyorum.

.
En son Adnan Ayaz tarafından Prş Mar 14, 2013 9:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Mar 14, 2013 8:27 am

Günaydın Of dan selamlar, saygılar.
Adnan hocam, size katılıyorum. fakat sanal alemi hep kötülemeyi alışkanlık haline gedirdik. Sanal alemde iyide var kötü vardır. İstanbulda yaşıyorsun en görkemli en muhteşem camiler orda, en berbat yerlerde orda. İnsanın niyeti alışkanlığı önemlidir.

Bu iş uzar gider Allah bizleri ve gençlerimizi ıslah etsin, doğru yoldan ayırmasın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Mar 14, 2013 9:20 am

--Sevgili Köseoğlu,bu sanal ortamda bazı konuları tartışmak öyle zannediyorumki sonuçsuz kalacaktır.Zira büyük hedeflerle sitemize akın akın hemşerilerimiz gelip yazarlarken,bir de baktık ki hepsi geldikleri gibi gittiler.Defalarca yazdım.Bu site özelin değildir.Herkes gelmeli ve hasbihal etmeliyiz.En azından paylaşacağımız ortak değerlerimiz varsa onları konu alarak birlikteliğimizi sürdürürüz diye düşünüyorum ...Anladığım kadarıyla farklı görüş ayrılıkları beraberinde farklı tartışmaları getirdi ve bir uzlaşma sağlanamadan ipler kopuverdi.Hayır öyle değildir diyeceksiniz belki de.Ben öyle anladım.Bakın burada hemen her gün takılanların toplumumuzda hala hizmete devam ettiklerini ve bir şeyler üretmenin gayreti içerisinde olduklarını görmekteyiz.Benim en yakın tanıdıklarım bile gelip yazmadıktan sonra yapacak bir şey yok deyip yan gelip yatmak en kolayı...Buna bir çözüm bulmalıyız ve bulacağız da...
---Sevgili Köseoğlu,İstanbul'da bulunan o muhteşem eserlere saygımız sonsuz.O eserleri korumayan,değer vermeyen,o eserlerin bulunduğu yer ve yörelerde sözde gençlik edep haya namına bir şey komadı.Yani Anadolu'dan İstanbul'a gelmekle her değer Anadolu'da mı kalıyor.Burada yaşayan insanların toplumsal değerleri neden gözetilmiyor.Az önce bahsettiğim ulaşım araçlarında vb. yerlerde hiç mi sivil güvenlikçiler yok.Neden müdahale edilmiyor.Sen İstanbul trafiğinde sabahları kalkıp erken saatlerde otobüse bindin mi hiç?Bunları yaşasaydın bakış açın değişirdi...
---Bundan önceki yazımda birileri beni facebook'a davet edip kendileri ortada yok diye yazacaktım.Unuttum o anda.Evet,kendileri ortada yok.Görülen luzum üzerine gittiler.Hayırlısı olsun ne diyelim.
---Kalın sağlıcakla...

.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 14, 2013 9:43 pm

BUGÜN 14 MART 2013 PERŞEMBE,
İstanbul-Bağcılardan gönül dostlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Sevgili Saatçı,senin davet etmen bir şey ifade etmez.Çünkü oraya gelmem şu an imkânsız.
Senin yaptığın daveti İstanbulda bulunan gönül dostlarımdan bekledim ama yooooooooook !
Sanmayın ki Altuncu davet gelmedi diye duruyor.
Durmayacağını bilenler biliyor.
Geleli 3 gün oldu.Yaklaşık 20 dost ziyaret edilmiştir.
Yarın inşallah Anadolu yakasına geçeceğim.

Sevgili Adnan Hoca,her şeyden önce sabırlı olmanı tavsiye ederim.
İnternet öyle bir şey ki orada A dan Z ye her şey var.
Bunların % 50 si zararlı ise % 50 si de faydalıdır.
Onun için zararlı kısımlara bulaşmadan faydalı kulvarda yola devam edeceksin.
Takıl peşime zarar görmezsin.

Allah'a emanet olun.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Mar 15, 2013 7:06 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Hayırlı günler ve de hayırlı cumağalar.

Sevgili Adnan. Bu demek oluyor ki senin kadar vaktimiz yok. Sabah bi kısa not yazabiliyoruz o kadar. Akşam beşe hatta altıya kadar dairenin diğer işleri ile uğraşmaktan boş vaktimiz kalmıyor.

O bahsettiğin hususta Muzaffer Hocanın dediği gibi. Takıl Muzaffer un peşine. İnşallah hayırlı olacak ''. Çok güzel şeyler da olacak.

Birilerinin dediği gibi karşı taraf bize bir jest yaptı. Nasıl jestse..........

Hayde kalun sağlucakla

.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Cum Mar 15, 2013 7:10 am

Bugün 15 Mart 2013 Cuma (Bismillahirrahmanirrahim.)

KIRIKHAN' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Hayırlı CUMA lar diliyorum.

Sayın Adnan AYAZ.. Temas ettiğin konuda baştan sona haklısın. Ama ne yapılacak bir şey var..Nede engel olunacak imkan var. Bizler inandığımız doğrultuda devam edelim. Altuncu dediği gibi; internetin faydalı bölümünden devam edelim. Zararlı bölümlere yaklaşmayalım. Başka yapılacak ne var ki ??..

Alan Sensin veren Sensin kılan Sensin,
Ne verdinse odur dahi nemiz var,
Hakikat üzre anlayıp bilen Sen,
Ne verdinse odur dahi nemiz var ?..
(Aziz Mahmud Hüdayi)
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Mar 15, 2013 7:12 am

BUGÜN 15 MART 2013 CUMA,
Öncelikle Cumanız mübarek olsun.İstanbuldan selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum Mar 15, 2013 9:12 am

Doslara selam olsun.
Cumanız mübarek olsun.
Her gününüz bayram olsun.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin.

Reyhanlı bahara el uzatmış,kuçaklaşmayı bekliyor. Bugünlerde hava sıcaklıkları 20 derecelerde seyrediyor.Piknik yapmak isteyenler için ideal.Şehir içinde dolaşırken insan şüpheye düşecek gibi oluyor.Acaba suriye'demiyim...
Çünkü insanların ve arabaların çoğu suriyeli.Ama alıştık bu duruma.
Allah kimseyi onların durumuna düşürmesin. Bizim insanlarımızın bazıları fırsatçılık yapıyor.Önceden 200 liraya kiraya verdikleri evlerini şimdi 600 - 700 liraya veriyorlar.1000 liraya bile kiraya verenler var.
Bunun terside var.Azda olsa yardım edebilmek için çırpınan insanlarda vardır.
Allah düşürmesin... Amin. Şükrümüzden aciziz.

Allah'a emanet olun.

.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Mar 15, 2013 10:52 am

--Gününüz hayırlı olsun.Kamaoğlu ile tekrar buluşmak güzel bir olay.Devamını dilerim.Kira hususunda fırsatçılar işbaşında.Düşenin dostu olmaz demişler.Yarın ne olacağımız belli mi?Allah darda kalanların yar ve yardımcısı olsun.Hepinize selam sevgi ve saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Mar 15, 2013 4:15 pm

Sevgili Kamaoğlu
Öyle bir görünüp beş kaybolmak olmaz.
Bundan sonra haftada bir de olsa bekleriz.
Teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir