gönderen Adnan Ayaz » Prş Mar 14, 2013 7:43 am
---Sabah şerifleriniz hayrola.Yeni bir günün mesaisine başlarken baktım ki çoktan başlayanlar var.Sevgili Kamil beyler ve Muhammet Şahin(Saatçıoğlu) beyler.Çok güzel olmakla beraber akşama kadar ne yapacaksınız.Ne acele edip hemen ilk sırayı almaya çalışıyorsunuz.Baksanıza yıllar sonra bir değişik kişi aramıza katıldığında ne güzel karşılıyoruz.Elbetteki Hakim ve diğer tüm Şurlilar gelmeli.Burada hasbihal etmeliyiz.Birileri beni facebook'a ısrarla davet ederken dün okuduğum ve daha önce benzerlerinin yaşandığı aynı türden toplum dışı olaylar beni de o kahpe sitelerden soğutuyor.Anne babalar olarak çocuklarımızı çok iyi eğitmeliyiz.Ne idüğü belirsiz kişilerle ne pahasına olursa olsun sanal ortamda görüşmemelerinin gerekliliği üzerinde önemle durmalıyız.Böyle pis ruhlu insanlara verilecek cezalar ne kadar hafif olursa o densizler işlerine sılbaştan devam edeceklerdir.Çünkü onların kaybedeceği onur,haysiyet ve şerefleri yoktur ki...
---Afyonkarahisar otobüslerine gelince...Malesef otobüslerde,metrobüslerde,metroda ve deniz araçlarında geleceğimizin teminatı olan sözde gençlerin sergilediği tutum ve davranışlara İstanbul'da yaşayıp da şahit olmayan yoktur.Bu densiz gençliğe hangi gençlik dur diyecekse bilsinki geç kalmaktadır.Afyon'a karşı çıkanlar demekki ulaşım araçlarındaki bu rezilliğe onay vermektedirler.Onlara sözüm yoktur.Onlara hatta özgürlük vardır.Onlar bazı kalıplaşmış sözlerin altında hayatlarını idame ettirmek istiyorlar.Ergeç doğruları gördüklerinde doğru yada yanlış gidişata kendileri karar verecektir.Mevzular uzadıkça benim ders saatim yaklaşıyor.O nedenle daha sonra yazmak dileğimle selam,sevgi ve saygılarımı sunarım.
NOT:Bu yazımı okuyup beni eleştirenlerin burada cevabını bekliyorum.
.
En son
Adnan Ayaz tarafından Prş Mar 14, 2013 9:04 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.