Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Gölcükten Herkese Hayırlı Günler Dilerim,
Güzel bir paragaf akşamı sonrası,iki saat uyku ve biraz da stres ile karşınızdayım.. İnşallah bundan sonra site içindeki bu samimi hava gün geçtikçe daha güzel olur ve canlı haberleşmemiz devam eder...
Sağlık ve afiyet içinde olduğumu bildirirken sizlerden aldığım iyi haberler ile de sevindiğimi ifade etmek isterim..Allah herkese sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin...
Herkese hayırlı günler.Fatma Abla çok çok geçmiş olsun.Bizler de hep hasta olduk.Hele evin hanımı hasta olunca herşey sarpa sarıyor.Çocuk bir taraftan, yemek yapılacak, ev toparlanacak, hasta masta hiç farketmez hepsi mecbur olacak.
Bu arada Muzaffer Amca sizi takdir etmemek mümkün değil.Maşallahınız var.Tüm sitelere yetiyorsunuz.Allah enerjinizi arttırsın.Saygılar...
HERKESE KIRIKHAN DAN HAYIRLI AKŞAMLAR.TÜM DOSTLARA SELAMLAR. BU GÜN TATİLDUR DİYE RAPOR VERMEK İSTEMEDUM. BAKTUM Kİ HERKES DEVAM EDEYUR BENDA VEREYİM RAPORİ. BU ANDA HAVA BERRAK. HİÇ Bİ YERDE BULUT YUK. AĞAÇLAR ÇİÇEK AÇMİŞ. TUD AGAÇLARININ FİLİZLER. 5 SANTİM KADAR OLDİ. ÜZÜMLER DA FİLİZLERİNİ UZATMAĞA BAŞLADI. BİR KAÇ AY SONRA BİZLERE ALLAH SICAKTEN KOLAYLUK VERSUN.
EVET BURADAN BİR ŞEY MERAK EDEN SORSUN ANINDA CEVAP VERELİM. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI.
Herkese Hayırlı Akşamlar:
Şu an nete girme şansım oldu bir kaç gün sizlerden uzak kaldım,iyi gidiyorsunuz maşallah,gebzedeyim hava bulutlu,soğuk,Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı bir hafta sonu yüce Allahtan niyaz ediyorum.......
siteye bu gün yazılan mesajları okuyorum , sayfa her yenilendiğinde sayfayı aşağı kaydırıp kimlerin çevrimiçi olduğuna bakıyorum. Az önce beş çevrimiçi, sekiz çevrimdışı olan vardı. Kimdirler diye merakda ediyorum. Çevrim içi olan olmayan herkese iyigeceler
Günaydin iyi pazarlar tüm köylülerime selamlarımı sunarım.
Hafta içi Rize Çamlıhemşinden hafta sonu Trabzon merkezden hava durumu veriyorum. Şuan Trabzon merkez Havaalanı civarında parcalı bulutlu hava vardır.
İnanmazsanı buyurun belgesini gözünüzle görün,
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Pzr Mar 16, 2008 10:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Evet Hatay Erzinden de Mahmut kardeşimizin dediği gibi değilde gayet güzel ve güneşli bir pazar günü herhesin günü aydın ve bereketli olması dileğiyle tüm hemşerilerime bol kazançlı ve sağlıklı gün dilerim
Trabzondan da resimler çok güzel oldu tekrar eline sağlık kardeşim.
Gölcükten bütün dostlara Hayırlı Günler,
Herkesin sağlık ve afiyette olması benim sevinç kaynağım..Ayrıca Mahmut dostum Trabzonda içimizi ferahlatacak resimleri bizimle paylaştı ya kendisine sonsuz teşekkürler sunarım...Şükür ben de sağlık ve afiyetteyim...
Herkese ORDU İlinden günaydın....!!!!
Ordu'da Hava çok güzel...!!!Ama genede havanın açıklığına rağmen hava sert...!!! Sıkı giyinerek paltosuz dışarıya çıkılabilir...!!
Mahmut kardeşimin hava alanı resimleri çok güzel...!!!Uzakta olanlar için güzel estantaneler...!!!!
Selam ve sevgileri yollarak sağlık ve sıhhatler diliyorum...!!!
ALLAHA emanet olun....!!!!
Herkese Kırıkhan dan selamlar.Cumartesi ve Pazar günleri tatil olduğu içun ben hava durumini akşam veruyirum. Bu gün çok güzel bir hava vardı. Buranın bahari Şur un yazı gibi. Ancak güneş battukten sonra hava soğudu. İnşallah sabah erkenden rapor vermek nasip olur.
Mahmut resimler çok güzel. Konuşturdun ustaluğuni
İsmail sen da başladun tebrikler.Arkası gelsun millet burayı da tanısun.
bu güne kadar kırıkhan dan gördüğüm tüm fotoğraflar cenazelerde çekilen yakın çekimlerdi. Her gün fotoğraf sitelerinde onlarca fotoğraf bakmama rağmen Kırıkhan ı yukardaki gibi geniş gören bir fotoğrafa bugüne kadar rastlamadım, göndediğiniz için teşekkürler. Yoksa 408 evler burası mı, eğer öyleyse bu mahallede doğmuşum, bir yaşında ayrıldığım için hatırlamıyorum.