GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Mar 11, 2008 5:59 pm

Meltem kızım gözlerinde öperim. Ben burdan bağırayım beni duymak isteyen duyar.Fatih e de selam ederim. Ayşe yengen de selamini yollayu ve deyur ki. MSN den niçun görüşmeyiruk. O da artık benum gibi çağ atladi. Ben bağıruyirum O susayu, sora O susayu ben bağıruyurum. Böylece anlaşup gideyuruk Gözlerunuzden öperum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 12, 2008 6:48 am

Selamlar.Tüm dostlara ve köylülerime hayırlı sabahlar. Sabah açtım baktım sayfa bıraktığım gibi duruyor. Ha gayret. Bu gün burada hava iyi. Hani bir reklam vardı ''Sizin havanız da iyi olsun'' diyorum.H erkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 12, 2008 7:21 am

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar....!!!
Bugün yazanakadar inşallah kimse geçmez benide ikinculuğu alaurauk inşallah....!!!!
ORDU'dan tüm hemşerilerime sağlık ,mutluluk ve esenlikler diliyorum...!!!
Sizi ALLAH emanet ediyorum..Kucak dolusu selamlar...!!!

Emice oğli Muhammet kardeşimde geç girdi bu sayfaya ama hızlı girdi...!!Bir türli geçemeyuruk oni yahu....!!!
Amca oğlu, Bide şunu söyleceğum sana: Dairede bağırduğuna bişe diyemem ama evde bağırduğundan eminmisun...?????!!!!!!(bu deduğum aramuzda kalsun ama haaa...!!!!)
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 12, 2008 7:30 am

Emmioğlu Öyle bağıruyurum ki caminun minaresi sallanuyu. (Desem da inanma) Yanaklarından öperim
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Mar 12, 2008 7:36 am

Günaydın parcalı bulutlu bir Rize havasından herkese selam ve sevgileremi sunarım.

Muhammet abı ne bağırırsın köyünü evini gördün dahaden rahatlamadınmı? Kıırıkan da bağırırsın Rize de (uşuyorum) duyayırım, ne oldu sana abı?
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Mar 12, 2008 7:42 am

Van Erciş'ten herkese selam
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 12, 2008 7:44 am

Sevgili kardeşim Mahmut.Kırıkhan da ben bağırınca sen Rize de dua etki uşuyisun. Ya buranun yaz sicağı oraya gelse ne yapacaktınız.
Resimler için teşekkür etmişdim. Çok mükemmel çektiniz sağ olun. Gelelum bağırma işine bağırıyorum tabi. ( desem de inanma ve de sır verme) ne sandın. Selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum.
Değerli kardeşim Dr.Bülent sana da selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Mar 12, 2008 7:47 am

Evet Saygı ve Sevgili Tüm hemşerilerim HATAY Erzinden Herkese günaydın çok güzel bu gün 5 nci siraya girebildim inşaallah daha sonlara sira bulurum Kırıkhandan Muhammet abi hava durumunu vermiş galiba Kırıkhan ile Erzin pek fazla fark etmiyorda
Günüzün aydın bol kazançlı olması dileğiyle hepiniz ALLAH a ement olun görüşmek deileğiyle
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Çrş Mar 12, 2008 8:48 am

İstanbuldan tüm hemşerilerimize sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 12, 2008 9:39 am

Herkese Hayırlı Günler,
Ne oluyor Muhammet Şahin,,,Bugün coştun maşallah ! Ama bir Saatçı,bir Kaymakam bir de Muhammet Şahin sifatıyle yazman normaldır....Devaaaaaam !

Maşallah Dr.Bülent Van-Ercişten herkese selam dedi !

Yunus Şen burada daim olacağa benzer,sağolsun !

Zaten İsmail Bayraktar daimi senatörlüğe yükseldi !

Mahmut ile Kamil zaten ilk sıralarda , Allah razı olsun !

-Bu demektir ki bugün 7.sırayı ancak alabildik...Ne güzel değil mi ? İnşallah çoğalırız da ben geri sıralara razıyım.Yeter ki dostlarımızdan sağlıklı ve esenlik dolu haberler alalım...

Bizim Çavuşu sorarsanız o sanırım biraz aramızda olamayacak..Evinde değil. Gittiği yerde de PC yok ..

Herkese selam ve sevgiler gönderiyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yunus Şen » Çrş Mar 12, 2008 11:03 am

Muzaffer Hocam sağolun.
Gerçi aybaşında işlerin yoğunluğu nedeniyle pek fazla siteye bakamamıştım.
Şimdi biraz olsun zaman bulunca uğrayabildik.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Çrş Mar 12, 2008 12:39 pm

Elazığdan yağmurlu bir günden selam herkese
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar..

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş Mar 12, 2008 2:16 pm

Site'de bulunan herkeze;iraklardan selamlar,sevgiler,saygilar:Yine yorucu bir gun sonu;once gerekli olan yazilarimi bitirdikten sonra sizlere de MERHABA ; demek istedim.Eriten bir sicaklik ve boncuk,boncuk akan terlere aldirmadan emeginin,yorgunlugunun karsiligini alabilmis,mutlu insanlarin yuzlerindeki tebbessumu gorup,sevinmemek olasi mi?Keske benim ulkemedeki insanlar da verdikleri tum emeklerin karsiligini alabilmenin sevgisini yuzlerinde anlatabilselerdi!! Selamlar...
Sevgilli kardesim Fatma hasta olup,yattigini bu sayfadan ogreniyorum.
Gecmis olsun,umarim bir an once sagligina kavusur,Sahinkayali'lara moral dagitmaya devam edersin.Sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Mar 12, 2008 4:11 pm

selamlar sevgiler almanyadan öncelikle FATMA ablama cok cok gecmis olsun dileklerimi ileteyim... acil sifa diliyorum kendisine...

insallah köy halki da sihat ve afiyetdedir insallah.. herkeze hayirli günler diliyorum. yüzünüzden gülücük yüreginizden sevgi eksik olmasin bu arada kölnde yagmurlu firtinali günler yasiyoruz, kiremitler catilardan yerlere cakildi agaclarin dallari firtinaya dayanamayip kiriliyor... allah sonumuzu hayir etsin....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 12, 2008 7:34 pm

Selemlar. Yatsıdan sonra dedum bi bakayım ne var ne yok ortalukta. Girdum siyeye baktum in cin top oynayu.Ola Muhammet dedum 977 üyesi olan bu site sadece sana kaldi ise durmadan yaz. Sayfayı sabah nemazı sen açtun akşamdan da sen kabatursun.
Eee ne yapalum bu yaşda habu işler bize kaldi ise ne mutli bize.Kırıkhan da akşam hava raporu şoyle. Hava azicuk akşam serinluği gokyuzi parçalı bulutli,aykesimi,ruzgar esmeyu da usuldun olsun deyelum çarşu kiblem karişuği her nasil ise eseyur deyelum. Aynen sitenun durumi gibi burda da sokaklarda kimseyi goremesunuz.

Ey Şurlilar,aşağı,yokari,feğmenosli orada veya dünyanun dort bi tarafinda olan dostlar nerdesunuz. Bişe deyun, hiç olmasa bi selam verun.
Her neyse bu akşam da son verirken herkese sıhhat ve mutlluluklar dilerum. Kalun sağlucakla. Ha nekadar kibar ve de tam imla kurallarına uygun yazduğum gözunuzden kaçmadi her halde !!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir