GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 11:34 am

Gölcükten Tüm Hemşerilerime Kucak Dolusu Selamlar:
Herkes pazar günü olması nedeni ile dinleniyor,bende 3. sırayı almış olyorum,şayet ben mesajimi yazana kadar yazan olmazsa,uzun yazılar yazılınca dün 4 kişiye bugünde şu ana kadar 3 kişiye düşmüşüz.
Buradan yola çıkarak cuma günkü yazıma devam ediyorum,yapılan yorumlar beni bir noktaya götürmüş,ben yine üzerine basa,basa söylüyörümki benim bu konuda kesinlikle kırkınlığım yok ben böyle devam edrse genc arkadaşları etkiler ve burada bir kaynaşma olmaz,olamaz.
Herkesin şu noktada birleşmesi lazım,şimdi Mahmut kardeşim burası senin köyün burada hoş geldin demek gerekmez,bunu açalım benim konumumda çok kişi var aslında coğunluk öyle hep birbirinden ayrı kalmışız birbirimizi tanımıyoruz e siteye sayfa acmışım allahın kulu bana mesaj atmıyor e ben benden bahsetmiyorum onu başta özellikle belirttim,yazan kişiye bir mesaj gelmıyor bu adam nasıl mesaj yazsın kiminle nasıl tanışsın,konuyu uzun yazmaya gerek yok kesinlikle sayfa sı yeni açılan kişiye mesaj yazmak lazım o kişiyi buraya bağlamak lazım,yazılan mektupa cevap gelmezse veya yapılan ziyarete karşılık gelmezse oraya kaç defa ziyaret yaparsın,şimdi ben örnekleme yapıyorum benim oğlum Şevki Altuncu ilk sayfa açtığı zaman yazanlar oldu ona kimseyi tanımıyor güzel feyz aldı sonra hiç yazan olmayınca tamamen kopmuş birdaha yazdıramadım ona,bir örnek daha vereyim,Yeyenim Mehmet ALTUNCU ben paragafa katılamadım Muzaffer Abimde idik misafirler var idi sonradan okudum dikkatımı çekmiş 3,4 kişi dörtlükle paslaşıyor yeyenim diyorki hep birbirinize atışıyorsunuz bizi görmüyorsunuz bunu ikinci kez söylemiş herkes yine atışmaya devam e nasıl insanin moralı bozulmasın bizi adam yerine koymuyorlar diyerek gencler küsüyör bunu görmek lazım orası atışma yeri değil paragaf yeri ama arad bir atışma olabilir amaç paragaf olmalı,böyle konularda etkilenmeyen benim gibi mumla arasanız kaç kişi çıkar ya bu kadar muhabbetten sonra kendime bir pay çıkarayım,uzun sözün kısası benim anladığıma göre insanlar ilgisizlikten şikayetçi bu ilgiyi vermek lazım,ben bu kadar kısa zamanda 109 mesajim var yüzde seksenden fazlasını tanımıyorum yazıyorum,yazıyorum ilgi görsünler onlarda yazarak buraya bağlansınlar,düşün yazışma sonunda ilkokulu beraber bitirmişiz seni çıkaramadım diyenler var yanı çok ama çok dağılmışız,evet ilerde devam edebiliriz şimdilik bu konuyu noktalamak isdiyorum,Gölcükte günşli güzel bir hava var,Ben yarın Gebzeye ziyarete gitmek niyetim var orada birkaç gün kalacağım belki yazamam dönüşte devam ederiz.
Köyümün güzel insanları amaç gönlünüzü fethetmek kırmak asla ama şayet yazmış olduklarımdan kırılan olmuşsa milyon defa özür diliyorum,İnanin samimiyetime sizi çooook amaaaaa çoooook seeeeviiiiyoooruuummm.
Tüm Hemşerilerime Sağlikli,Sıhhatlı,güzel bir pazar günü yüce Allahtan niyaz ediyorum,hepinizi Allaha emanet ediyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 1:06 pm

bazen zaman bulamadığım için siteye yeni üye olanlara hoşgeldin diyemiyorum, hele de köy dışından üye olanlara mutlaka demek lazım. bugün zamanım vardı, ilk sayfadaki yeni üyelere hoşgeldin demeye çalıştım. Gözümden kaçanlar olduysa özür dilerim. BU tabi ki gerekli bir şey ama bence bundan da önemlisi siteye emek verenlere, sürükleyenlere destek vermek. Mesela Köksal İbrahimağaoğlu oturmuş köyde kışı anlatan bir yazı kaleme almış. bu öyle bir oturmayla olacak bir iş değildir, yazarım diyen varsa buyursun yazsın biz de okuyalım, hergün ayrı bir nitelikli yazı okumuş oluruz. AMa yazamıyorsak hemde okuyorsak ki yazısını 50 civarı kişi okumuş ama 2 kişi mesaj yazmış o zaman en azından bişey diyelim, yoksa site gittikçe basitleşir ve biter.

Çaykaramız, kuşmerimizi şahinkayamız başlığı altındaki yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum.

herkese iyi pazarlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 2:15 pm

2008 YILINDA BU SAYFAYA YAZANLAR(Harf Sırasına Göre):

1. Adnan Ayaz,
2. Ahmet Uysal,
3. Ahmet Turgay Okur,
4. Arslan Kamaoğlu,
5. Asuman İnce,
6. Ayşe Kama,
7. Bülent Altuncu,
8. Dilek Aydınlı,
9. Emel Ayal,
10. Faruk Faysal Uygun,
11. Fatih Kazancı,
12. Fatma İbrahimağaoğlu,
13. Fatma Özbilgi,
14. İrfan Altuncu,
15. İsmail Ayan,
16. İsmail Bayraktar,
17. Gökhan Şahin,
18. Hasan Ataman,
19. Hikmet Uygun,
20. Hüseyin Yazar,
21. Kamil Şahin,
22. Kerahmet Özbilgi,
23. Mahmut Köseoğlu, (İlk yazan)
24. Mehmet Aydınlı,
25. Mehmet Erdoğan,
26. Muhammet Şahin,
27. Mustafa Ayaloğlu,
28. Muzaffer Altuncu,
29. M.Fatih Ataman,
30. Naci Altuncu,
31. Naciye Soysal (Şurli ),
32. Numan Kama,
33. Osman Ayan,
34. Sezai Ataman,
35. Sibel Şahin,
36. Şevki Altuncu,
37. Yavuz Başar,
38. Yazile Kara,
39. Yunus Şen,
40. Yusuf Özçelik,
41. Zihni Özdil,

İLK BEŞE GİRENLER (Harf Sırasına Göre);

1. Fatma Özbilgi,
2. İrfan Altuncu,
3. Kamil Şahin,
4. Mahmut Köseoğlu,
5. Muzaffer Altuncu,

Kırkbir kere maşallah 2008 yılının ilk gününden 09.03.2008 Pazar günü saat 15.00 e kadar sitemizin bu buluşma sayfasına tam 41 kişi yazmıştır…

Yorumu siz dostlarıma bırakıyorum…
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr Mar 09, 2008 4:16 pm

Şur köyü sitesinin tüm üyelerine Kırıkhan dan selam ve sevgilerimi sunuyorum.Cumartesi ve Pazar günleri genelde evin etrafında,bahçede ufak tefek bazı işlerle uğraşarak haftanın sterini üzerimden atmağa çalışırım. Bu hafta da aynı şeyi yaptım. Eve gelince baktım bilgisayar açık,bakayım dedim ben ayrıldıktan sonra paragafta kim ne yazdı. Gördüm ki sona kadar çok az arkadaş devam etti.Ben onları cani gönülden kutluyorum.

Daha sonra bu sayfayı inceledim. Yazanlara teşekkür ederim.beyan ettkleri o güzel fikirlerinden dolayı hepsine kutlarım.

Benim acizane bir fikrim var. Bazı arkadaşlar yazılarını çok uzun yazıyorlar.Örnek Emicemun Kamil (İğneyi kendume çofalduzi başkasına misali) Biraz daha kısa yazılması takip eden ve okuyanı da etkilemez.Kısa ve devamlı yazmanın daha uygun olacağı kanatindeyim.Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 09, 2008 4:35 pm

iyi pazarlar dün köye gittim yeni geldim

Köyde bu gün hava bulutluydu. Resimlim var vereceğim.

Şu an müsaadenizle özel söz verdiğim Muzaffer hocama, Muhammet Şahın abıma birkaç resim buraya veriyorum.

Muhammat Şahin'e
Resim
Resim
Muzaffer Altuncu'ya
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 4:56 pm

Mahmut Kardeşim bizim mahalleyi son derece güzel bize sunmuşun eline,koluna,yüreğine sağlik,Eeeee Böyle güzel hizmet verenler kim olursa ona saygı ve sevgi ile yaklaşmak benim ilk görevim olur,hep onu yapıyorum,yapmaya devam edeceğim.
Teşekkürler,teşekkürler yine teşekkürler............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 5:12 pm

Mahmut çok çok teşekkür ederim..
Sen o resimleri bana altuncumustafa@hotmail.com msn adresimden gönderirsen çok memnun olurum...

Herkese Hayırlı akşamlar...
Herkese selam ve sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 09, 2008 6:07 pm

herkeze hayirli bir pazar aksami diliyorum, herkeze saglik sihhat ve afiyet diler tüm dostlara sevgi ve saygilarimi sunarim.

sayin mahmut köseoglu yine güzel kareler sigdirmis dijital makinesine ellerine saglik mahmut bey.... mahmut bey birdahaki sefere müsait oldugunuz zaman sizden asagaki surun yani kaban mahallesinden bir kac resim cekmenizi rica etsem beni kirmazsiniz umarim... cünkü asagaki surdan pek nadir görüntüler var resim galerisinde... umarim bizleri bu görüntülerden mahrum etmezsiniz... simdiden cok tskler.... :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 09, 2008 6:54 pm

Buyur Naciye hanım

Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 09, 2008 7:13 pm

iste bu tam isabet olmus görüntü muhtesem cok tsk ederim mahmut bey beni kirmadiginiz icin allah razi olsun :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 09, 2008 7:13 pm

Çok uzaktan zumlayarak çekildiği için sangı kadahor ile yanyana görülüyor.

Sayın köylülerim bu gün bayağı fotoğraf çektim fakat elimdeki yeni yarı profesyonel makine ile bek çetmesini acıkcası bilmiyorum. yavaş yavaş öğreneceğim. Bir kaç ayarda resimleri çektim bana değişik geldi hava bulutlu ve köyümüze bahar gelmedi yeşillik yok belleme zamanı daha güzel ve kaliteli fotoğraflar inşallah çekerim.
Resimlerden siteye vereceğm hazırlık yapıyorum yanın veya salı günü darien veririm
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 09, 2008 8:07 pm

Sevgili dostlar ve sevgili arkadaşlarım....!!!
Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum....
Sn. Muzaffer hocama yaptığı istatistik için çok teşekkür ediyorum...!Umarım ve dilerimki bu araştırma site sakinlerini motive ve imrenme yolunda kamçılar sitemiz dahada hareketlenir ve neşeleniriz....mutlu oluruz...
Mahmut kardeşim...!! Sanada çektiğin oresimler için çok teşekkür ediyorum.Her nekadar amaç irfan ve muzaffer hocamın mahallesini çekmek olsada benim mahallemide çektin ve bize sundun...Hasret giderdim...Oralara gitmişgibi oldum...ALLAH razı olsun....İnşallah devamı yine gelir....!
Gelelim emmimin oğlu Muhammedin önerisine...Haklısın emmoğlu ama neyabalum...Pargaf 'da birşeyler yazalumdeyuruk..Şairluğumuz olmaduğundan dolayı yazduklarumuz HOHOL kadar gözünuze gelmeyur...(!!!!).Benda biraz fazlauzun yazayum da dedum belki farkedersunuz bızumgibi düz nesircileri(!!!)...
Herkesi öpüyor ve kucaklıyorum...
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 7:41 am

Hayırlı Günler,
Benim erken mesailerim devam ediyor.Burada sizlere erken ulaştığım için ayrı bir mutluluk yaşıyorum.Baharın yaşandığı Gölcükten sizlere,

Selam ve sevgiler gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Mar 10, 2008 7:44 am

Merhaba Güzel Karadenizin güzel insanları Bir pazartesi sabahı herkese günaydın
Muzaffer Hocam 2008 Yına ait ilk üç aylık site plançosunu çıkarmış eline sağlık Mahmut Kardeşimizde gönderdiği resimlerle bizleri mest ediyor. Allah razı olsun o kardeşimizin de eline sağlık galiba bu resimler sayesinde bizleri oralara gelip dönmekten edecek resimleri gördüğümüz zaman sanki oralara gelmiş gibi oluyoruz ne diyeyim eline koluna sağlık.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Mar 10, 2008 7:46 am

Tüm dostlarıma bu Pazartesi sabahı Kırıkhan dan selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Buraya artık bahar geldi. Bu gün kapalı ve sıkıcı bir hava var.

Mahmut Köseoğlu kardeşim. Çok teşekkür ederim resimlerde tam isabet etmişsun.Eğer o resimleri muhammetsahintr@hotmail.com msn adresime gönderirsen çok teşekkür ederim.

Emmoğlu Kamil benim nazarımda sen dünyayya bedelsin Öylı hohol moholi karışturma. Herkese selamlar. Her şey arzu ettiğiniz gibi olsun.Ama meşru yönde.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir