GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Mar 07, 2008 1:40 pm

Herkese Hayırlı Cumalar,
Size bu defa İzmit merkezden yazıyorum.Cuma dolayısyle İzmit'e geldim.Cuma sonrası sevgili Mehmet Azal'ın kızı Dişçi Nurşen ile sohbet ederken o hastası ile uğraşıyor ben de bu yazıyı yazıyorum..İnşallah biraz sonra buradan ayrılıp GölcüK'e döneceğim..

Akşam inşallah paragafta buluşuyoruz....

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Mar 07, 2008 3:26 pm

hayirli cumalar dilerim güzel köyümün güzel insanlarina

masallah bu bölüm cok ilgi görmekle beraber cok gelismis bir durumda, daha nice sayfalara insallah. dilerim herkezin cumasi en iyi sekilde geciyordur. keyifler gayet yerindedir umariml. tüm site sakinlerine hayirli bir cuma ve aksamada bol sohbetli ve atismali paragaf diliyorum :D

bu arada FATMA ablacim allah kavustursun, ne mutli vedat agabeyle annene, onlarin yerinde olmak icin cok sey verirdim herhalde.. sende kiskanma kiz surda izin dönemine birsey kalmadi, bir kac ay daha sabir getirirsin herhalde :D

herkeze iyi günler
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Mar 07, 2008 3:49 pm

Bu mesajimi kırılan,küsen,bazı sözlerden alınan,vs.durumda olanların kulağına küpe olsun,bundan sonra daha duyarlı olsun diye yazıyorum,bu birilerine sitem yolluyorum,kırılmışım,vs. gibi mana kimse benim bu yazacaklarımdan çıkarmasın amaç sadece kişileri daha aktif duruma getirmek içindir.
Burada 900 küsür üye var bu üyeler arasında en yaşli değilsem bile yaşli olan çok az kişi arsındayım ve 8 aya yakın bir zaman oldu burada yazmaktayım,bu zaman zarfında bana 1.Muzaffer abim,2.Bülent yeğenim,3.Şevki oğlum,4.Sami Ayan,5.Mehmet Zeki Sari,6.Vedat Başar hoş geldin mesaji bana yazan,7.Yok malesef,bu çok açı bir durum,e ben ne yapmam lazım bu durumda küserek bir kenarda oturayımmı yanı olmaz olamaz bu benim anlayışıma ne diyorlan racona ters düşer,ben takır,takır yazıyorum kimse beni bağlamaz,bana yazanında canı sağ olsun,yazmayanında diyorum ben yoluma bakıyorum.
Bende Köyümün,Köylümün 40 küsür yıllık hasreti var dile kolay,birilerine kolay gelebilir bana asla.
Ben Köyümün,Köylümün kulu,kölesi hatta süpürkesi bile olurum,ben kırılırım onları kıramam cünkü onların fanatığıyımda ondan,ben aynı zamanda Trabzonspor fanatığıyım çok tek başıma maçlarını izlemişim takıma küsememişim,küsmek benim defterimde yok,ha bunları niye yazdum,Arkadaşlar küsülecek şeyleri yazmayın,yazılanlardanda küsmeyin,ama hep yazın,yazın,yazın.
İnşallah vermek istediğim mesaj alınmış olur,bir kişiyi bile aktif duruma getirebilmiş olursam ne mutlu bana,olmazsa ne yapalım insanlarımın canı sağ olsun o zaman derizki:Vermedi maput,neylesin bu İrfan.
Hepinizi Sevgiyle,Saygıyla,Hürmetle Selamlıyorum,bir kez daha haykırarak seslenmek istiyorumki sizi çooooooook ama çoooooook seeeeviiiiyooooruuuum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 07, 2008 4:41 pm

Irfan amca bu yazinizdan sonra sayfanizi kontrol ettim ve size hosgeldiniz mesaji yazmadigimi fark ettim halbuki yeni gelen herkesi bugune kadar karsiladigimi saniyordum megersem yanilmisim, ben kendi adima boyle bir eksilik yaptigim icin ozur dilerim, bana yakismadi kimbilir kac kisiyede daha hosgeldin mesaji yazmadim kontrol edecegim en kisa zamanda, arada malesef oluyor boyle durumlar onemli olan farkina varilmasidir bu sayfa iste boyle konulara ve buna benzer bir cok konuya vesile olmalidir diye dusunuyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum Mar 07, 2008 5:01 pm

Yine bir cuma akşamına girerken,Sayın İrfan ALTUNCUYA geç olsada hoş geldin der tüm şahinkayalıları gönülden selamlıyorum.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 07, 2008 5:28 pm

SURLI yazdı:

bu arada FATMA ablacim allah kavustursun, ne mutli vedat agabeyle annene, onlarin yerinde olmak icin cok sey verirdim herhalde.. sende kiskanma kiz surda izin dönemine birsey kalmadi, bir kac ay daha sabir getirirsin herhalde :D

herkeze iyi günler

naciyem tesekkurler, eki ben kiskanmayayimda kim kiskansun, ismail gitti geldi pesinden ahmet abimle fatma yengem dun geldiler, dunde annemle vedat abim yola ciktilar gelde kiskanma :D fransa caykara arasina sandiler kusmer caykara :) .insallah bu aksam paragaf katilimi bol ve guzel atismali olur, ben yine aranizda olamiyacagim, hem babam buralarda onun yanina gitmem lazim hemde dugun var gene ne yapacagimizi bizde sasirmis durumdayiz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 07, 2008 6:06 pm

DEĞERLİ DOSTLARIM....!!! ve SEVGİLİ HEMŞERİLERİM.....!!!!
Önce şunu peşin peşin ifade edeyimki....Sizi çoook çoook seviyorum...!!!!
Yahu...Laf olsun diye birzarf attık dolu geldi...Bir vurduk bir kaç ah işittik....!!!
Mahmut kardeşime öyle takılayım dedim..Meğer biraz dertliymiş...Mahmutcuğum...!! Seni ben ve benimgibi bu sitedeki herkes muhakkaki çok seviyorlar.. Bundan ben eminim...Sende emin ol..!Ben seni çok yakın tanımıyorum ama yazdıklarından aldığım elektrik ve verdiğin intiba: Çok iyi niyetli samimi bir dostsun...!Bu konuda rahat ol..!SEN RÜŞTÜNÜ ISPATLAMIŞ BİRİSİN...!!!Sen çok iyiniyetli ve hassas olduğun için etkileniyorsun...!!!Ama olma ve rahat olsun..Sende herkes gibi bu sayfanınbaştacısın....!!!
Gelelim irfan kardeşimin 'HOŞ GELDİN YAZILMAMA' sitemine...!!!ALLAH'dan ben bu sitemin kapsama alanı dışında kalıyorum(!!!!)...Çünkü ben busayfaya üç ayoldu gireli...Ohhh...Çok şükür...!!!Haaaa Sahi irfanciğim...!!!Bazıları banada hoş geldin demedi(!!!!)..İyiki hatırlattın...!!!En başta şu uzaaak diyarlardaki sitenin cefakar ve vefakar hanım efendi yönetiçisi (!!!!)Bana hoşgeldin demedi yahuu..(.!!!)...Neyapsam siteyimi hep terketsem..(.???) Ama' zararın neresinden dönülürse kardır' Atasözünü hatırlatarak bu konuyu kapatalum...!!!!
Şimdi burayakadar yazılanlar latife...(ama herşakada biraz ciddiyet vardır) cumlesinide yine bir tarafa yazarak ..!Diyorumki: Bu sitede yazan ve olan tüm hemşerilerimiz bizim can dostlarımız ve arkadaşlarımızdır...!!!Eğer bir kimse vatanın bütünlüğünden yana değilse yanı bölücüyse..Eğer kendisinin kökeni neolursa olsun kendini bir TÜRK gibi hissetmiyorsa onu müsadenizle elimin tersiyle yana itiyorum...okimselerle kardeşimde olsa kesinlikle işim olamaz...!!!
Oyle kimselerle hiçbir ortak yanım olamaz...!!Hiç bir diyaloğum olamaz...!
Ama sağcı solcu futbolcu; inançlı inanaçsız;Kılar kılmaz;Alkol alır almaz...!Bece hiç önemli değil..!Onun osorunu ALLAH ile kalbi arasında...!Bence önce insan olması...!ÖNCE İNSAN....!!!
Ben bu felsefeyle bu sayfada birşeyler yazmaya ve anlatmay çalışıyorum...!!
Benim kurmaya çalıştığım dostluklardaki temelin harcı budur...!
Bu nedenle bu düşünce ve felsefe içinde olursak birlik olur dirlik olur ve savgi olur sitemizde...!!
Benana göre ŞUR'da kötü ve art niyetli hiç kimse yoktur vede çıkmaz...!!!
Bu felsefe ve düşünceyle biribirimizi sevelim ve kucaklıyalım...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 07, 2008 6:41 pm

Mahmut KÖSE kardeşime;
'Nedemek izniniz olursa'...!! sen bu efendiliğinle ve inceliğinle gönlümüze taht kuruyorbaşımıza taç oluyorsun...! Sen heryönden rahat ol...!!!
Sana bu kibarlığından dolayı teşekkür ediyor sevgiyle kucaklıyorum....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 07, 2008 9:15 pm

. Kamil abı sağ ol iltifatlarına laik olmaya çalışacağım.
Genci İrfan abi cevap verdi fakat yine Muzaffer abımın yazacağını merak ediyorum. İrfan abı gelelim siteye hoş geldin meselesine. Fatma gitti sayfaları inceledi yazmadığının farkına vardı. Neyse benimi düşüncem demek ki sizlerden farklı Muzaffer abı biliyor bir iki yerde dile yazdım.
Burası Şahinkaya köyü yani senin benim köyümüz. Ben sizin gibi köylülerime neden kendi köyüne için hoş geldin diyeyim. Sen kendi köyüne gelmişsin benim evime gelmedin. Ben burayı köyüm gibi görüyorum. Başka köylü üyelere hoş geldiniz derim.
Tanışma Kaynaşma sayfasındaki adıma bir şey yazarsan orası ayrı oradaki yazına ilgisiz kalırsam o zaman haklısınız. Bu benim düşüncem. Belki sizler köyden çıkalı 40 yılı aşkın süredir. Kendinizi haklı görebilirsiniz. Bizim köyün kaderi fiilen kuşmer yaylamızda ikamet etmeyen köylüyü tanımaz. Rahmetli baba annem 1972 de öldü 10 yaşındaydım onun sağlığında yaylaya giderdim. Daha sonraları iki üç yılda bir veya iki sefer gider bir iki akşam kalır dönerdim, Yayla evimiz ıssızdı. Bunları neden yazdım işe girdiğim 1985 şe kadar köyde olmama rağmen, doğru dürüst köylülerimizi tanımıyoruz. Bu side sayesinde tanışıyoruz.
Bence bu side amacına ulaşmış ve hizmet etmeye devam ediyor. Kuranlardan ilgilenenlerden Allah razı olsun. Bizlerde elimizden ne gelirse hizmet etmeye çalışalım. 2004 yılı eylül ayında Van ili Bahçesaray ilçesine tayin oldum. Van ilinden Bahçesaray’a ilk gidişimde saat 12 de kalkacak minibüs 16,30 kalktı ıssız çıplak dağlara tırmandı, daha sonra dere başı virajları gibi bir yerden sanki mezara girdik bana öyle geldi. Ben bu siteye 2005 yılında orada buldum her açtığımda kendimi köyde hissettim. Belki Bahçesaray’ın zor şartları ilk defa gurbete olmaktan olabilir bana oralarda bu site kurtarıcı gibi geldi. O zamanlar forum yoktu birkaç resim ile birkaç haber ana sayfada vardı. Ben her gün günde 50 sefer oraya bakardım. Bana orada nedir her gün Şahinkaya com bıkmadın mı derdiler bana. Hala ana sayfada o resimlerden vardır.
Kendi kendime o resimlere bakarak hayal ederdim bir fotoğraf makinesi alsam nasıp olsa da köye gitsem resim çeksem buraya ben versem. Hala o anlar gözümün önüne geliyor. Uzatmayalım izine geldim aldım bir normal dijital makine başladım resim çekmeye, işin doğrusu resim çekmenin resini bilmiyordum. Halada bilmiyorum ya. Neyse baktım forum açıldı ben ilk zamanlar resim veremiyorum Mehmet Aydınli’ya bir sidi (cd) doldurdum verdim. Oda bek veremiyor ya gidiyor seçiyor şöyle dağların resimleri verdi. Baktım üyeler Mehmet’e yorum yazmaya başladı teşekkür ediyorlar. Demek ki bu kişiler benim gibi köyün resimlerine hasret, Resimler ilgi görüyor. Fakat makinem yetersiz, bunu da işin içine girince anlıyorsun. Çalıştığım hâkim de fotoğrafa meraklı iyi da makinesi var. Öğret bana hakim bey dedim. Kittim hakimle beraber Van teknosa dan o zaman bana yetecek seviyede bir makine aldım. Bir şeyler öğrendim. O makine ile çektiğim resimleri çoğunuz görmüşsünüzdür. İlk zamanlar çektiğim resimleri siteye vermek bir hayli zordu. Sağ olsun Fatma Özbilgi hemen imdatıma yetişti. Beklide Fatma hanım olmasa ben bu işi yapamayacağıma inanır bırakırdım. Veriyordum resimleri yanlış büyük boyutta Fatma hanım Fransa dan düzeltiyordu. Yeter ki sen resim ve diyordu bana cesaret veriyordu.
Şimdi o makinede ardık bana yetmiyor. Yenisini aldım fakat henüz siteye bu yeni makineden resim vermedim. Sağlık olursa belleme zamanı çekip vereceğim. Gerçi çok söz veriyorum fakat hadi ve ayan paslar mülkünse kamalı da çekip vereceğim.
Bunları niye anladım benim elimden bu siteye bu şekilde bir katkı yapabileceğime kanaat gadirdim. Böyle da oldu, Bazı zamanlar ve yerlerde kırgınlıklarım olmuştur. Fakat onları hep içime atmışımdır. Burası benim köyüm ve köylülerimdirler nasıl katkıda bulunabilirim diye düşünmüşümdür. Ve hala aynı düşüncedeyim.
Herkese en derim saygı ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 08, 2008 5:39 am

Merhaba Sevgili Dostlar;
Cuma günü erkenden mesajimi yazdım.Daha sonra siteye giremedim.. Akşamdan geç vakit paragafa girebildim ve öylece yattım..

Bugün mesai erkenden başladığı için şöyle sitede ne var ne yok bakayım dedim.. Tabi ilk olarak bu sayfaya baktım..Maşallah dostlar uzun uzun içindekileri yazıp döktürdüler...Benim yapacağım yorum pek yok..Ancak,
-Mahmut'un "Burası hepimizin sitesi hoş geldin demeğe ne gerek var." şeklinde özetleyebileceğim bir ifadede bulunmuş..
-Sevgili Mahmut, bu sitenin en büyük özelliği Tanışma ve Kaynaşma değil mi ? O zaman siteye ilk gelene merhaba demek güzel olmaz mı ? Eeeee ben bunu tanımıyorum,niye yazayım dersek o zaman sitenin esas amacı devre dışı kalmış olmaz mı ? Birbirimizin sayfalarına yazarsak kaynaşma daha çabuk olur,düşüncesindeyim..Tabi senin fikrine de saygı göstermem lazım...

-Sevgili Mahmut,önceden geçmiş bir küçük hadiseden bahsedince şimdi üzüldüm..İşte birbirimizi tanımadığımız anlaşılmış oldu..Çünkü sen beni tam olarak tanısaydın benim böylesi olaylara asla ve asla kırılmayacağımı bilirdin.. Tekrar ediyorum o olay karşısında ben sana asla kırılmadım... Böyle bilesin..

Bu konuyu fazla irdelememek gerek..Artık herkes kafasına göre takılsın ..Ne diyelim...İnşallah her şey iyi olur...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Mar 08, 2008 7:43 am

İyi hafta sonları herkese en derin selam ve sevgilerimi sunarım. Yükseklerde açik güneşli sahil kısımlarda sis vardır. Bu durumma çok şahit oldum, Genelde ilkbaharda sahil kısımlar sisli iç kesimler güneşli şuanda dün bugun durum aynı.

Muzaffer abi senin her dediğine saygım sozsuzdur. Siz üzülmeyin böyle küçüçük yazı veya sözler olmassa bizler birbirimizi tam tanıyamayaz. Siz uzakta ben uzakta yüz yüze görüşsek dilin ne derse desin insanın yüz ifadeleri olayı daha iyi anladır. Sizde bana hak verin, birbirimizi hiç görüştüğümüzü hatırlamıyorum. Her ne kadar bana yazı ile veya telefonla aradığımda kırılmadığınızı söylesenizde belkide ben bu abımı kızdırdım şüphesi içimde kalmıştır. O yaptığım şakama değişik bir şaka ile cevap vermiş olsanız o zaman kırılmadığınızı hissederdim. Hocam sadece yazı ve söz ile kırılmadın demeniz beni üzmeme anlamındadır. Aylarca burada yazıyoruz sizde ara sıra biraz takılsanız. o zaman rahatlayacağım. Hep resmi yazızışma kurallarına uygun davrandınız. Hiç şurlu hadılı olduğunuzu (yazmanız yetmez) yazışma şaklinizle belirtmediniz. Veya eksiklik bende ben algılamadım. Hatırlarsanız ben bizim gençlere biraz takıldım. Siz devam ettirtmediniz hatta uyardınız beni hatırlarsanız. Sakin gücenme abi

Gelelim hoşgeldin meselesine herkese hoş geldin demek çok güzel bir durum. Fakat benim dediğim konu denilmiyorsa üzülmeye gerek yok. geldiğin yer senin köyün hesabı

Abı siz ne dersenez deyin isterseniz beni dövün. Çünkü bu siteye yaptığınız katkıdan dolayı her şeyi hak ediyorsunuz. Size saygım sonsuzdur. Her şeyin gönlünce olmasını diler selam ve saygılarımı sunarım, hoşta kalın. belki yanlış yazmış olabilirim acale ediyorum. köyde mahallemde duyduğuma göre bazı evlere hırsız girmiş gidiyorum evimizi kontrole biraz resim çeker siteye veririm.
selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Mar 08, 2008 10:40 am

Değerli dostlarım ve sevgili hemşerilerime.....!!!
Hepinize sağlık ,mutluluk ve afiyetler diliyorum...!
Kendi işinde olmayanlara kolaylık özel kendi işinde olanlara hem kolaylık hemde bereketli bol kazançlar diliyorum...!!!
Akşam paragaf'a pek fazla giremedim...!Ondada şairlik olmadığı için fazla olamıyorum...!Ama takip ediyor ve yazılanları okuyorum....!Bundanda keyif alıyorum....!
Ama bu sayfaya ayrı bir merakım var. Çünkü daha sade ve samimi buluyorum burada yazılanları....
Gelelim Mahmut kardeşimin tezine..Siteye yeni girenlere HOŞGELDİN demek gerekirmi gerekmezmi...?Benca öncelikle site yöneticileri demeli ..Ondan sonrada tanıyan tanımayan herkes derse çok iyi olur...Sayfanın amacına uygun olur'Tanışma -kaynaşma... Bu nedenle dersek daha iyi olur...Amaç tanımayanlar biribirlerini tanıyacaksa....!Ben şahsen hiç tanımadığım bir şekilde etkilendiğim arkadaşlara buradan çok yazdım ve olumlu tepkiler aldım hem ben hemde o arkadaşlar çok memnun olduk...!! Enkısa zamanda yüzyüze görüşmeyi temenni ederek halada yazışıyoruz....!!! Bence güzel birşey....!!!
Herkese sonsuz selamlar...Kucak dolusu selamlar....!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Mar 08, 2008 12:35 pm

Gölcükten Herkese Kucak Dolusu Selamlar:
Bugün yazılan mesajları okuyamadan mesajimi yazıyorum hem misafirim var hede İzmite misafir yolcu yapacağım yarın sağlik olursa yazılan mesajlar uzun okuyarak geniş mesajlarımı yazaçağım hakkım baki kalsın,şimdlilik tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı, bol kazanclı,hayırlı günler dilerim hepinizi Allaha emanet ediyorum,Gölcükte güneşli bir hava var,.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 8:33 am

Herkese Hayırlı Pazarlar,
Bugün yine ilk sıradayım.Hafta sonları öyle olabiliyor,demek ki !
Dün yazılanları okudum ve dostlarımdan sağlık ve mutluluk haberlerini alınca ben de mutlu oldum..Gerci fazla kimse girmemiş ama yine de iyi oluyor..

Sevgili Mahmut,o güzel duyguların için sana ne kadar teşekkür etsem azdır,
Sevgili Kamil,senin her zaman yazdığın olumlu ifadelerin de teşekkür ederim,
Sevgili İrfan,senin de bu sayfada devamlı oluşuna teşekkür ederim,

Ve bu sayfaya yazmağa çalışan bütün dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Mar 09, 2008 9:11 am

Değerli dostlarım ve sevgili hemşerilerime.
Hepinize sağlık ,mutluluk ve afiyetler diliyorum.
Erzinde hava çok güzel bu gün bende ikinci sirayı alayım dedim
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir