gönderen İrfan Altuncu » Cum Mar 07, 2008 3:49 pm
Bu mesajimi kırılan,küsen,bazı sözlerden alınan,vs.durumda olanların kulağına küpe olsun,bundan sonra daha duyarlı olsun diye yazıyorum,bu birilerine sitem yolluyorum,kırılmışım,vs. gibi mana kimse benim bu yazacaklarımdan çıkarmasın amaç sadece kişileri daha aktif duruma getirmek içindir.
Burada 900 küsür üye var bu üyeler arasında en yaşli değilsem bile yaşli olan çok az kişi arsındayım ve 8 aya yakın bir zaman oldu burada yazmaktayım,bu zaman zarfında bana 1.Muzaffer abim,2.Bülent yeğenim,3.Şevki oğlum,4.Sami Ayan,5.Mehmet Zeki Sari,6.Vedat Başar hoş geldin mesaji bana yazan,7.Yok malesef,bu çok açı bir durum,e ben ne yapmam lazım bu durumda küserek bir kenarda oturayımmı yanı olmaz olamaz bu benim anlayışıma ne diyorlan racona ters düşer,ben takır,takır yazıyorum kimse beni bağlamaz,bana yazanında canı sağ olsun,yazmayanında diyorum ben yoluma bakıyorum.
Bende Köyümün,Köylümün 40 küsür yıllık hasreti var dile kolay,birilerine kolay gelebilir bana asla.
Ben Köyümün,Köylümün kulu,kölesi hatta süpürkesi bile olurum,ben kırılırım onları kıramam cünkü onların fanatığıyımda ondan,ben aynı zamanda Trabzonspor fanatığıyım çok tek başıma maçlarını izlemişim takıma küsememişim,küsmek benim defterimde yok,ha bunları niye yazdum,Arkadaşlar küsülecek şeyleri yazmayın,yazılanlardanda küsmeyin,ama hep yazın,yazın,yazın.
İnşallah vermek istediğim mesaj alınmış olur,bir kişiyi bile aktif duruma getirebilmiş olursam ne mutlu bana,olmazsa ne yapalım insanlarımın canı sağ olsun o zaman derizki:Vermedi maput,neylesin bu İrfan.
Hepinizi Sevgiyle,Saygıyla,Hürmetle Selamlıyorum,bir kez daha haykırarak seslenmek istiyorumki sizi çooooooook ama çoooooook seeeeviiiiyooooruuuum........