GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Mar 06, 2008 5:52 pm

Trabzon'dan herkese selam ve sevgiler.Bildiğiniz minval üzere hayat çok şükür devam ederken bir de baktımki ana sayfada Kuşmer'i işgal edenler var.Resimlere baktıkça gözüm gönlüm açıldı.Hele o ağaçların dimdik ayakta duruşları sanki ne duruyorsunuz gelseneniz dercesine dağlara meydan okuyor.Bizlere bu mutluluğu yaşatan Kuşmer sevdalılarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
...Siz değerli site sakinlerine de mutlu ,sağlıklı ve huzur dolu nice uzun ömürler dileğimle en derin sevgilerimi yolluyorum.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 06, 2008 6:40 pm

ŞUR Köyünün ahalisine iyi akşamlar diliyorum...!!!
Aslında bu sayfaya her an herzaman sık sık yazmak istiyorum ama demesinlerki 'buda negörmemiş bulmuş bir beleş sayfa habire yazıyor...!'
Ama bu akşam bana bu sayfadan bir sataşma var... Bunedenle savunma hakkımı kullanarak cevap yazma ihtiyacı hissettim...!Ve böylece yazma isteğime bir kılıf buldum(......!!!!!)
Emicemin oğlu Muhhammet ŞAHİN 'ne cevaben:Tabiki ben haddimi (hele seningibi birüstatda karşı) bilen biriyim...!Sen güzel ,yerindeki sözlerinle vede şairliğinle bizim' piri ' mizsın...!Sırf senin sitede yazdığını gördüğümü sitemde olsa bana cevabını gurur duyduğum biri olarak takılmak istedim...Hem sen bir yaşta olsa benden büyüksün...Büyüklere saygım vardır...Ehli vukuf konusunda beynelmilel olduğum aşıkardır...Kabul etmemek mümkünmü?Sürçü lisan ettiysek affola....!!!!
Adnan AYAZ kardeşime: Seni çok severim..! Ama lütfen ana sayfayı hergün ziyaret et...!Tanişma-Kaynaşma sayfasına yazılarını ve görüşlerini eksik etme...!Yayla resimleri bayağı sayfada eskidiler neredeyse yenileri yüklenecek....!!!Özellikle TANIŞMA-KAYNAŞMA sayfasında günlük dilek ve temennilerini önerilerini görmek istiyoruz....!!!
Seni öpüyorum...ALLAHA emanet olun...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 06, 2008 7:49 pm

Kamil amca bu sayfanin acilis amaci sohbet kosemiz olmadigi icin, bu baslikta gunluk sohbetlerimizi yapmak icin actim, ayni msnde gibi :) fakat sadece selam vermekle donuyor bu sayfa, aslinda satasmalar bir birine soru sormalar oneriler istekler herseyi burda gunluk paylasmak olsa sayfada daha cok amacina ulasacak siz merak etmeyin isterseniz gunde 20 sefer yazin mutlaka size cevap verecek birileri karsinizda bulacaksiniz :) kac gundur aklimda idi bu konuyu dile getirmek yaziniz buna vesile oldu......
buralardayimmmmmmmmmm..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Mar 06, 2008 8:58 pm

GURBET ELDEN GÜZELIM MEMLEKETIMIN HASRET KOKAN KÖYÜNE VE KÖYLÜLERIME YÜREKLER DOLUSU SEVGI VE SELAM GÖNDERIYORUM. DILERIM HERKEZIN KEYIFLERI YERINDEDIR. SAKIN VE DINLENDIRICI BIR PERSEMBE AKSAMI GECIRIYORSUNUZDUR INSALLAH. FATMA ABLAMIN DA YAYINLADIGI TÜRKÜLERDA HEP HASRET KOKUYOR VALLAHI... AH GURBET ZALIM GURBET AYIRDUN BENI KÖYÜMDEN; MEMLEKETIMDEN; VATANIMDAN.. GURBETCILIGI SEVMIYORUM :cry: :cry: YINEDE SAGLIK OLSUN; GÖNÜLLER BIR OLSUN; KISMETIMIZDE BÖYLEYMIS; ELDEN NE GELIR.....

ALLAHA EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Mar 06, 2008 10:33 pm

Şurli ile bugünde on kişiyi tamamlamış olduk,artık her gün on garantı diyebiliriz elinize sağlik şu an 23.31 millet yavaş,yavaş yatma hazırlığı yapmaya başlamış gibi geliyor bana,bende herkese hayılı geceler diliyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Mar 07, 2008 7:09 am

Hayırlı sabahlar.Bakarmısınız bu gün nasıl erkenciyim.Sabah namazı mütekip başlamış gibi. Emmoğlu Kamil. Ben nasıl sana sataşırım Benim yaptığım seni biraz olsun ateşlemek. İnşallah kızar da Atışma meydanında bize katılursun.Orada beni yetim görüp bazan bana çok takiluyuler. (Desem de inanma) Her neyse sen buni eğer sataşma kabul edersen benumle işun zor.

Teyze kızı Fatma, öncelikle selamlarımı iletir sıhhat ve mutluluklar dilerim.Amerika daha dünya yaratıldığından on binlerce veya mişlyonlarca yıl sonra keşfedildi da benim bu sayfayı cadece bir kaç yılla ifade edilecek çok kısa bir sürede keşfetmem benim geç kaldığımın ber karinesimidir. Üzülmedim desem yalan. (Desem de inanma, şaka)

Bu Cuma sabahı güneyden, Kırıkhan dan herkese sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyıorum
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Mar 07, 2008 7:20 am

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.
Hatay Erzinden herkese kucakdolusu selamlar,sevgiler ve saygılar.
Bir haftanındaha sonuna geldik.Nice hafta sonlarına sağlık ve mutluluk içinde kavuşmamız dileğini Yuce Allahtan diliyorum.
Akşama Paragafta görüşmek dileğiyle.ALLAHA emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 07, 2008 7:30 am

Günaydın Hayırlı Cumalar. Akşamki paragafın bol katılımlı huzurlu geçmesini dilerim. Hava durumuna gelince bu mart ayının başında bahar geldi. Bu durum hayra alamet değil şöyle mart sonuna doğru kar yağarda donuşluk yaparsa bütün meyveler fındıklar zarar görür. Hayırlısı, tüm köylülerime selam ve saygılarımı sunar, akşam paragafta görüşmek dileğiyle, hoşta kalın
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 07, 2008 7:40 am

ŞUR ahalisinin değerli sakinleri ve sevgili hemşerilerim....!!!!
Sislivede birazda düne göre soğuk ama yağmursuz ORDU ilinden herkese selamlar, sağlık ve afaiyetler diliyorum...!!!
Ohhh bee....!!! Bir kuşku ve korkuyu Değerli yöneticimiz Fatma hanımdan bu açıklamasından sonra attım içimden...!! Acaba diyordum gereksiz gevezelikmi yapıyordum bu sayfada ama gördümki bu sayfanın bir amacıda burada günlük detaylı sohbet edebilmemiz...! Bazan düşünmedim değil...Acaba denilirmiydiki sizin bu özel diyalok ve takılmalarınızı biz okumak zorunda değiliz ...!Ama mühim olan burada kırıcı olmadan sohbetse bu tür takılma ufak tefek sitemler bu sayfanın ilgisini dahada artıracağı inancındayım...!
Bugün Mahmut KÖSE Kardeşimden de bahsetmek istiyorum...!Son yazımlarda busayfadaki günlük yazıları biraz bana yarı resmi gibi geliyor...Bilmeden ben veya bazılarımı kırdı onu...????.Mahmutcuğum...!Daha samimi ve detaylı mesajve yazılarını bekliyoruz....!!!
Amca muhammet'de erkenciliğinden dolayı kutluyorum....!!!Amaaa...İnşallah ev işleri için erken kalkmamıştır(!!!!!)...Beni bazan kaldırıtorlarda....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 07, 2008 7:43 am

Herkese hayırlı cumalar,bol kazançlar diliyorum...!!!
Akşama paragaf 'da görüşmek dileğiyle...
ALLAHA emanet olun....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Mar 07, 2008 8:10 am

merhabalar sevgili hemşerilerim,
iskenderundan güneşli bir cuma günü hepinizin cuması hayırlı olsun
selam ve sevgiler
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Mar 07, 2008 10:12 am

Ola emmioğli Kamil. Sen ne deyisun Ben hanumdan korkmayacak adammiyum.Sabahtan çeketumi zor aldum da evden kaçup daireye geldum.Sen beni eyi bilmen lazım. Hanki kavkaya girdum da dayak yameden çıktum.

Gelelum akşam ki paragafa. Ola ne olur sen da birkaç şey yaz da maşallah deyelum. Herkese selam ve sevgiler. Hayırlı Cumağalar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 07, 2008 10:21 am

Kamil abı ne demek siz benden büyük ağabeylerim izin verdikten sonra bizler daha rahat ve samimi kırıcı olmadan yazarız.
Benim durum uzun zamandan beri bu sayfada yazıyordum. İlk zamanlar Fatma Hanım ile Muzaffer abı vardı. Bende sizin gibi bu sayfanın biraz çitti resmi yazıldığına kanaat getirerek, bir gün baktım Muzaffer ve İrfan ağabeylerim Gökçükten ayrı ayrı hava durumu verdiler. Bende üzerlerine gittim şaka buradaki havaya yumuşatmak için takıldım. Fakat karşılığını göremedim, hatta Muzaffer abı şimdi yine kızacak ama bizi yalakçılık lamı suçluyorsun gibisinden sitem etti. Gerçi o aralar para gafta İhsan Şahin çok takılıyordu, evinin alt komşunda yankın çıkmıştı morali bozuktu. Tam o zaman bende bu şakayı yaptım. Telefonla aradım, kırkın değilim filan dedi fakat bozulduğu belliydi.
Bende bıraktım döndüm biraz resmi yazmaya, Bende bu durumdan hoşlanmıyorum. Çünkü ben bazılarını tanımasak da köylülerimle konuşuyorum. Köylüyüm şurluyum bunu inkâr edemem. Fakat konuşacak samimi ortam, kişiler gerekir bunu oluşturabilirsek çok iyi olur.
Ara sıra ölçülü şakada yapılırsa yazılacak konu buluruz. Her gün Rize Çamlıhemşin hava durumunu ve selam vermekten bıktım. Yukarda bahs ettiğim göçlük hava durumu sayfası bir iki sayfa yazıldı üzerine biraz yankı yapmıştı. Bu tür sohbetler akıcı olur ilgi çeker acaba ne yazıldı ilgi görür.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Mar 07, 2008 10:47 am

Gölcükten Herkese Kucak Dolusu Selamlar,Hayırlı Cumalar:
Gölcükte kapalı bir hava var bazan güneş,bazan bulutlar güneşi kamofle ediyor,ama yinede hava iyi,mesajlarınızı okudum güzel hoş mesajlar veriyorsunuz ama burada birbirine kırkın olmak hiç ama hiç kimseye yakışmıyor espri belli hakaret belli bunları iyi ayırmak lazım ben öyle yapıyorum kesinlikle espriden kırılmıyorum ama bugünki mesajlardan şunu anladım Mahmut kardeşim kendi yapmış olduğu mesaj sonuccu etkilenmiş asla öyle düşünme Mahmut Kardeşim bak espriyi yapdığın kişilerden biri benim bende bir farklılık gördünmü asla olmaz olamaz olacaksa bu sitenin ne anlamı var rahat ol Mahmut Kardeşim sen eskisi gibi esprilere devam et ben bekliyorum kırılmam asla Ağabeyimde kırılmış değildir sen rahat ol sizleri kıranlar olursa peşinen hepsi için ben özür diliyorum,yeterki siz rahat olun,hepinizi çok ama çok seviyorum işkembeden atmıyorum ha,Tüm Köylülerime sağlikli,sıhhatlı,hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum,paragafda görüşmek üzere.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 07, 2008 12:16 pm

Tuh tuh tuh masallah nazar degmez insallah, iste bu baslik boyle olmali, sadece selam ve hava durumu ilen kalinmamali..

Ilk once butun ahaliye selam ve sevgiler buralarda havalar yien cok guzel kisi gormeden yaz gelecek gibi..

Sevgili teyzemin oglu Muhammet abim, bu basligi cok gec bulmana inan simdi daha cok uzuldum, degisik bir hava verdun haburaya, hergun yazan amcalarim abilerim alinmayun , teyze oglu abimi biraz simartmak lazim daha heveseli yazsun diye :D :D :D kamil amca yukunun hafiflemesinesevindim serbestsun istedigin kadar yorumlar yaz, mahmut abiii sen esprilerine devam eyle sana kimse kirilmaz muzaffer amcamdan kirilmamisdir buna inaniyorum o bu sitede hic kimseye kirilmaz, bugun hala kendisi bu sayfada ve sitede yok, insallah keyifleri yerinde..

Naciyem arada bir buralara ugraman beni cok mutlu ediyor, dun biraz gurbet sarkilarina agirlik vermisdim, cunku vedat abimle annemi turkiyeye yolcu ettikde ondan, sulalede biri geliyor digeri gidiyor, bu uzun yoli yaptiler sanki caykara sur :D onlar gelsin ben gideceguml kiskandum onlari :D
yine cenem dustu kisa keseyim :) buralardayiz yine yazariz biseyler..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir