GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 05, 2008 4:49 pm

Merhaba Sevgili Dostlar,
Sizlere bugün de Gölcükten seslenme fırsatını bana veren Rabbime şükürler olsun...İyi olduğumu bütün dostlarıma duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum.
-İnşallah sizlerde iyisiniz..İyi haberlerinizi bu sayfadan alınca gerçekten çok mutlu oluyorum...

Gölcükten bütün dostlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 05, 2008 5:37 pm

Merhaba hemşerilerim...
Herkese iyi akşamlar diliyorum...
ALLAH enkısa zamamanda görüşmemizi nasıp eder innşallah....
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Mar 05, 2008 7:26 pm

TÜM DOSTLARA SOGUK VE HAFIF KARLI OLAN KÖLNDEN KUCAK DOLUSU SELAM VE SEVGI GÖNDERIYORUM; HERKEZIN HERSEY GÖNLÜNCE OLMASINI TEMENNI EDIYORUM.....

HAYIRLI AKSAMLAR
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Mar 05, 2008 8:00 pm

Saygıdeğer, Hurmaluk tan anabodamo ya kadar geniş bir alanı kapsayan , Beldeyi Mübarek adıyla maruf Çaykara İlçesi nin en mutena köyü , Şahinkaya köyünü Vatani Asli kabul eden köylülerm ve de bu köylülerimi dost ve arkadaş kabul ederek kendileri de bu sitede bulunan değerli hemşerilerim.Hepinizi cani gönülden selamlıyorum.

Bu arada size bir itirafda bulunayım.Bu bölümü ancak bu anda keşfettim Onun için bu ana kadar buraya yazmadım.Ne büyük bir keşifte bulunduğumu her halde takdir edersiniz.

Kırıkhan dan hepinize selam ve sevgiler gönderiyurum. Burada artık erik ağaçları çiçek açtı. Buraya bahar geldi sayılır. Her şey gönlünüzce olsun.Neşe ve mutluluğunuz daim olsun.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 05, 2008 9:10 pm

Hayırlı Akşamlar:
Bugün on kişiyi tamamladık,hedef yirmi kişi inşallah o gün yakın olur,daha yüzde on çok,çok az,öyle bir zaman gelecek yazacak sayfa bulamayacağız,neyseki sayfalar bitmez,bende akşam sefasi yapıyorum,sabah görüşmek üzere Allahaismarladık.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Mar 05, 2008 9:50 pm

Hayırlı akşamlar.Umarım herkes iyidir.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Mar 06, 2008 7:32 am

Esselamunaleyküm saygılı ve sevgili hemşerilerim
HATAY Erzinden herkese merhabalar bu gün Perşembe günü 3.cu sıraya almak bana nasıp olmuş ne güzel bi şey
Gününüz aydın,sağlıklı ve bol kazançlı gün dilerim hepiniz ALLAHA emanet olun sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Mar 06, 2008 7:42 am

Merhaba tüm köylülerime acık ılık Rize Çamlıhemşin bahar havasından selam ve sevgilerimi sunarım. Bizler 110-111 sayfaya geldik burayi yeni keşfeden abimede günaydin. Siz yine keşf ettiniz çok keşfetmeyenler vardır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 06, 2008 7:55 am

Şur nüfusuna kayıtlı vede kayıtlı olmasada kendisini şurlu kabul eden herkese selamlar saygılar....!!!!!!
ERZİN'de Sayfamızı ihmal etmeyip hergün yazan meslektaşım İsmail kardeşim; kendine haksızlık etme . bugün ilk sırayı aldın... Tebrikler...Öpüyorum ve başarılar diliyorum...
Gelelim emicemun oğli Muhammet ŞAHİN'ne:Demek busayfayı yeni keşfettun, biraz geç oldi ve yazuk oldi ama zararın neresinden dönersek kardur felsefesiyle bundan sonra müdavim olman dilek ve temennisiyle...!Ama şunuda buradan söylemeden geçemeyeçeğum... İnşallah sen bizum köye ehlivukuf olmazsun(!). Baksana sayfanda hurmaluktan sınırını çizmeye başladuğun köyün sınırını Anabodamoda bitürdün...Hani Yangunlar Kazankıranlar...???.Eeeee... Ne zorumuz var idida görneklerde parmalarda sınır ihtilafi yüzünden Holalilar ile doğuşurduk....????(!!!!)
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Prş Mar 06, 2008 7:59 am

Herkeze selam ve sevgiler iyi aksamlar.Sizler yeni dogan bir gune merhaba dermeye hazirlanirken,aramizda olan dokuz saatlik farkin burda aksama donustugunu soylemek isterim,epeydir siteye de giremedigimden son gelismeleri de takip edememistim.Bizlerin de burda adeta dort gozle bekledigimiz bir mactan mutlulukla cikmak Turk Futbolu adina sevindiriciydi.
Her ne kadar Fenerbahce kadrosunda bulunan yedi yabanci oyuncusuyla daha cok Brezilya Takimi gibi gorunse de :lol: Formalarda bulunan ay yildizin Turk Futbol Tarihi'nde Sanpiyonlar Liginde Ilk kez Ceyrek Finali gormesi basariydi.Hennuz 10.dakika dolmadan kaleci Volkan'in cok basit ve hatali sutlardan yedigi gollerle bu is bitmistir !! umutsuzluguna kapilsamda ,yine bu oyuncunun uzatmaya giden ve penaltilara kalan macta kurtardigi uc
penalti vurusuyla turu takimina kazandirmasi mucizevi bir gelismeydi. Fenerbahceli olmasak ta bu zafere sahip cikmak ve ovunmek ozellikle yabanci
bir ulkede yasamini devam ettiren bizler icin baska bir ayricalikti..Tebrikler.
Umarim bir gun bir takimimiz UEFA Kupasi'ndan sonra Sampiyonlar Ligi Kupasi'ni da ulkemize getirebilsin.Gonul Trabzonsporun'da boyle basarilara
imza atmasini istiyor ama bu futbolla cok zor..Halla disarda yakan bir gunes ve goz kamastiran bir gunun olmasi da buraya ait bir guzellik :D selamlar,sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 06, 2008 11:01 am

Ne büyük mutluluk değil mi ?
Her gün bu site-bu sayfa sayesinde Dünyanın dört bir tarafına dağılmış köylülerimizden-dostlarımızdan haber almaktan daha büyük mutluluk olur mu ?

Yani bu sitenin bu sayfanın önemini hâlâ göremeyenlere söyleyeceğim bir şey yok. Ben şahsen hem memnunum hem de mutluyum...

Gölcükten bütün dostlarıma selam ve sevgiler gönderiyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Mar 06, 2008 11:21 am

Köyümün Güzel İnsanları Selamünaleyküm:
Sizleri çok ama çok özlüyörüm bu özlemi azda olsa hafifletmek için her sabah ilk işim siteye girerek sizin güzel muhabbetlerinizi okumak oluyor.
Bugün ben mesajimi yazmaya başlarken Erzinden İsmail,Rizeden Mahmut,Ordudan Kamil,Avustralyadan Kerahmet Kardeşlerimi dinledim,feyz aldım,hepsine şükranlarımı sunuyorum,Kamil kardeşimin esprileri güzeldi işte bu bizi mutlu eden,Saatçı Kardeşime fazla takılmayın,atışmaları ile renk katıyor.
Gölcükte güzel güneşli bir hava var,saat 12.20 herkese sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Mar 06, 2008 1:43 pm

Esselamu aleyküm.İrfan kardeşim iltifatlarına teşekkür ederim. Bir kısım dostlar bu sayfayı geç tesbit ettiğim için espri yaptılar onlara da teşkkür ederim.Yoğunluktan ve de kahrolası ihtiyarluktan dolayı fazla her yere ulaşamayirum. Onun içun burayı geç keşfettim Varsa suçum affola.

Eee döneyim Emmioğlu Kamil kardeşime.Ben Hurmaluk tan Anabodamo ya benim güzide köylülerimin yaşadığı yerleşim alanını belirledum. Yoksa aşağıdaki ormanı (Çaykara nun karşusi) ve de Karağaçluği da bu emicenun oğli her halde bilur.

Gelelum ehlivukuf işine. Eee tabiiki '' ölçek bakımından'' küçük alanlarda ehlivukufluk yapmak bize zul gelur.Çünkü biz bu işleri milletlerarası olarak Suriye sınır yetkilileri ile görüşüp,Ülke menfaatleri doğrultusunda halletmeye çalışuyuruk, takdir edilurse. Anlaşıldı mı sevgili kardeşim. Yanaklarından öperim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Mar 06, 2008 3:09 pm

Atışma meydanında dedum ki. ''Biraz kızdurdi beni Emicem oğli Kamil,Her işi da biluyur tami tamina Amil, Öyle bir duruşi var sanarsunuz Şeyh Şamil, biraz icraat lazım seyir etmekle olmaz'' Nasiiii.!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 06, 2008 4:51 pm

Msallahhhhhhhhhhhhhh bu basligi yeni kesfedenlere aramiza hosgeldniz diyorum..

Ahali nasilsiniz keyifler ne durumda? kimsenin bir sikayeti gorunmuyor gibi hep boyle devam eder insallah :) bir kac gundur yine yogunum siteyi aciyorum ama bir turlu yorum yazmaya firsatim olmuyor, arada bir oluyor boyle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir