Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Sevgili İsmail Bayraktar..
Tabiki sizi tanımıyorum. Muhtemelen siz de beni tanımıyorsunuz..............
tanışmıyoruz yani..
işte bu .... beni size "sevgili "dedirtecek iksir ve ilahi bağ. Tanışmak gerekmiyor demekki acıyı ve hüznü paylaşmak için. Yetiyor aynı derenin insanı olmak.. Bilmiyorum gerçekten kim olduğunuzu siz bir şeyler biliyorsanız yazın lütfen. Ben hep aynı gerekçenin arkasına saklanıyorum. çok küçük ayrıldım memleketten ,tanıdıklarımı parmaklarımla sayarım dersem inanın. mazeretim haklıda olsa bende ihmalkar davrandım uzak kaldım bu nedenle sizi tanımıyorum ama size sevgili dememe engel değil..
Acımı paylaşmak için yazmış babama rahmet dilemişsin.. Allah razı olsun Allah sizinde ölmüşlerinize veya toplayalım tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin..
Size nezaketinizden dolayı teşekkür eder mutluluk ve sağlıklı dolu günler dilerim. Yazışmak ve görüşmek dileğiyle .. hoşca kalın.
Merhabalar
İki gündür sizi bekliyorduk.Bu gün Betülü aradım.Gelmiş yerleşmiş.Yarın sabah görüşeceğiz inşaallah.Gözünde bir rahatsızlık varmış.Hastaneye gideceğiz.Bu arada Hakim Ayal Benim amcamın oğlu.Elazığa geldiğinizde bekliyoruz Unutmayın.Kızım Elif iki gündür Betül ablasını soruyor Çok çabuk kaynaştılar.Fatma ablaya da selamlarımı iletin lütfen görüşmek dileğiyle..
İsmailciğim...!!
Siz ve sizin gibi değerli dostlar her güzel şeye layıksınız..!!!Bazı küçük şeylerle sizi mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize..İnşallah ilerde çokdaha güzel günlerimiz olacak...!!!
Ailece hepinize sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum...!ALLAH'a emanet olasınız...!!!
zubuk zadeden beyzadeye selamve sevgiler kırıkhandan nezaman döndün. kardaş kırıkhana kıranmı girdi inşallah şuanlık merhum sakınehala son olur. sevgi vesaykılarımla