KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Eyl 07, 2008 8:13 am

Merhaba Kamil Abi
Öncelik Mubarek Ramazanı şerifiniz mubarek olsun der sağlık sıhhat içinde geçmesini diler ailece ailenize kucak dolusu selam eder hayırlı günler dilerim.

Sayın Müdürüm evet benim kızım Elazığ Fırat Üniverstesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanmış kaydını yaptırdım ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim darısı tüm hemşerilerimin çocuklarının başına
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Eyl 07, 2008 4:50 pm

Merhaba Kamil Abi
Öncelikle ilgi ve alakana sonsuz teşekkür eder, Allah sizlerden razı olsun, iyi ramazanlar. İnşallah bayramda köyde veya çaykara da görüşürüz.
Bu yıl yaylaya 23 ağuztozda akşamüstü geldim sabahısı gün döndüm. Sizi görmedim dönmüş olabilirsiniz. Bu gelişimden kuşmer fotoğrafları çektim siteye yakında vereceğim.
Köyde bulunduğum günlerde Muzaffer Altuncu, Muhammet ve İhsan Şahin vöe İsmail Bayraktar bunlar ile görüştüm. Fotoğraflarını çekerek siteye köylülerimiz üyelerimiz bölümünde "şurlular ağustoz 2008 fındık mevsimi" başlığına verdim.
Gözelda sohbetlerimiz oldu hele hele Muzaffer hocamla çok oldu. İhsan Şahin abımın evine kadar gittim neskafesini içtim.
Bir salı günü Çaykara buluştuk. Muzaffer hocam Cumayıda Bobayros camisinde kılalım orada buluşuruz dedi öylede yaptık. Çok güzel oldu. Sizinde orda olmanızı çok dilerdim.

Hoşta kal abı görüşmek üzere….
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Kamil Sahin

Mesajgönderen Paşa Ayan » Pzr Eyl 07, 2008 10:14 pm

Selamun Aleyküm.Kamil abi
On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Bu mübarek aya kavuşturan yüce yaradana ne kadar şükür etsek ne kadar hamd ve taazim etsek azdır. Bize düşen ramazan ayını fırsat bilip iyi birer insan, iyi birer Müslüman olmaya çalışmak ve ramazanın o güzel atmosferini doya doya yaşamaktır.Bu ramazan ayının insanımıza ve İslam alemine hayırlara,mazlum insanların kurtuluşuna vesile olmasını ve mübarek Ramazan ayında bol kazançlı gün ve geceler geçirmeniz dileğiyle. Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ederim... saykilarimla PASA AYAN ..Berlin
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Eyl 08, 2008 8:14 am

merhaba abı nasılsın hergün yazılarınızı takıp edıyorum olmadı muhabbede ortak olamadım inşallah olurum ben senı tanıyorum sende benı hatırlarsın saygılarla abı ellerınden öperim
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Sal Eyl 09, 2008 7:54 pm

merhaba abı istersen kım olduğumu tanıdayım senın emmoğlu ahmet şahım benım deyzemın kocası cakırın muzaffer oğlu ben senı köyde görmüştüm hadıda neyse selamlar arada görüşelım hıc olmasa sanal alemde saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Eyl 10, 2008 10:32 pm

sevgili dostum merhabalar,bu yaz yaylacılığını çok eğendinmi,büyük bir iştah ile buluştuk malesef hasbihal olamadık.15 ağustosta köye döndüm ve 7 eylüle kadar soluk almadan sadece nefes alarak çalıştığım halde işleri yarım bırakarak tekrar göreve döndüm.Yayladaki ekinleri toplayamadık.Eeee biliyorsun kocaman araziyi hep ekmiştik.Çilek,patates,kabak,havuç,lahana,marul,bezelye,sarmısak ve etraflarında komple kuşburnu meyveleri.Toplamakla bitmez.Ramazan bayramında nasip olursa bir irğat yapacağız gelirsen seni de beklerim.Selam ve sevgilerimle hayırlı ramazanlar dilerim,yengeme de selamlar...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Eyl 12, 2008 3:13 am

KAMİL AMCACIĞIM,
DÜZCE ORMAN İŞL. MD. LÜĞÜNE GELEN ARKADAŞINIZLA TANIŞTIK. ENİŞTEM GEREKEN ÖZENİ GÖSTERMEKTEDİR. BENİM DE YAPMAMI İSTEDİĞİN BİR ŞEY VARSA EMRİN BAŞIM ÜZERİNEDİR.
UMARIM İYİSİNİDİR. YENGEME VE ÇOCUKLARA SELAM EDERİM.
ESEN KALIN
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eyl 17, 2008 2:30 pm

Merhaba Kamil abı siz burayı veya günlük sayfayı ara ara takip ediyorsunuz. Bu işinizin gereği bir zorunluluktur farkındayız. Ben orada attığım iki fotoğraf ile birlikte 38 adet daha var Köylülerimiz ve üyelerimiz bölümünde "Şurlular Ağustos 2008 fındık mevsimi başlığında" yine sizin çok sevdiğiniz kuşmer 2008 Manzaralar bölümünde vardır. Görmeni seyretmeni dilerim. Oralarda sevdiğin kişiler vardır.
Doğru amcamla ben sizin izin bitiminde köye geldik ve görüşemedik. O fotoğrafların çekildiği yer İhsan Şahin'in (Muhammet Şahin abımın deyişi ile dergâhı ) evinin önü dür. Saygılarımla görüşmek dileğiyle, İnşallah bayramda köyde görüşürüz. Bir sizin fotoğrafınızı bu siteye veremedim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Eyl 18, 2008 12:21 pm

merhaba abı başsağlığın için teşekkür ederım
hasan özdil

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Prş Eyl 18, 2008 8:50 pm

Selamunaleyküm kamil amcacım nasılsınız.Selamlarınızı alıyorum teşekkürler.Hüseyin Bey göreve başladı sizden çok iyi bahsediyor çalıştığım en iyi müdürdü diyor.Burası karışık çok sık müdür değişiyor bakalım inşallah uzun yıllar burda kalır.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Eyl 21, 2008 10:38 am

Selamünaleyküm Kamil Kardeşim:

Bayağı bir zaman oldu seninle muhabbet yapamaduk şuan aktif durumda gördüm bir selam vereyim sıcağı sıcağına halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisiniz tek arzumuz iyi olmanız.Bizler Ailece hep iyiyiz ,Ailece hepimiz hepinize en içten kalbı duygularla selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyoruz,kalın sağlıçakla diyoruz.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Filiz Ayan » Çrş Eyl 24, 2008 9:06 pm

Teşekkür ederim canım dayıcım,senin gibi değerli şahsiyetin yiyeni olduğum için gurur duyuyorum iyiki varsın canım dayıcım,ellerinden öpüyorum,yengemide öpüyorum kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun sevgilerimle........
Filiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cum Eyl 26, 2008 12:59 pm

mübarek Kadir geceniz hayırlara vesile ve dualarınız kabul olması dileğiyle ellerinizden öpüyorum dualarınızda bizleride unutmayın
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Kamil Sahin

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum Eyl 26, 2008 4:23 pm

Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle. Nice kandiller.PASA AYAN BERLIN
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Eyl 26, 2008 10:04 pm

kandilinizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını yüce mevladamdan niyaz eder bu gecenin feyzinden tüm inananların nurlanmasını niyaz ederim.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir