gönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 14, 2008 2:56 pm
Muzaffer abı ya yazdığım yazıyı sizede yazıyorum.
Hafta sonu köye hem bellime ekin dikme işi (sisboru yapıyoruz) için gideceğim. sisboro derken belki unutmuşsundur. hem belleme hemde kazma birlikte
Bilirsiniz elimden geleni ben sizler için esirgemem. Fotoğraflar çekip siteye vereceğim. Hadi ya gitmek bir sorun fırsatını bululuyorsun gideceksin hava yok Ortalık hep duman gitsen güzel resim çekemezsin. Bu tip sıkındılar var doğrusu bu arabam olsa hiç sorun değil havanın iyi olduğu zaman gider bir iki saatte çeker dönersin. Eskiden bobayros zurdukli ve hadi arabaları feğmenostan geçerdi. Şimdi yok Hadidan Kamaliya iniyor Ataköy yoluna bobayros ile zurduklu raşi dan ayan baslardan iniyorlar sarmaca abı yollar değişti. Özel araba şart araba oldu zaruri ihtiyaç. İşlerden fırsat bulduğumda havanın iyisinde bir araba bulsam gitsem yaya dönerim.
Hayırlısı umutsuz durum fakat umudunu kesme rastladığım köylülerinde resmini çekerim. Gecende mart başında öyle yaptım. yine yaparım kişilerin resmini çekerken yanlarında bayanlar oluyor. O biraz sorun oluyor.
Abi köy dönüşü mayısın İlk haftası İstanbul’a gideceğim. İnşallah sizde gelir görüşürüz. Selamlar