Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz
ihsan şahin yazdı: Muzaffer hoca gidenlere neden gidiyorsun demiyor dikkat et... ne sorunun var demiyor dikkat et. "Bu sitede yöneticiler ya... meseleleri çzme cesaretleri yok yada adam kullanma becerilerini bize sunuyorlar... yemezler. Eğer yöneticiler adam olabilselerdi kimse bu sitede terbiyesizlik yapamazdı...
gözlerinden öperim
ADNAN AYAZ yazdı:-Sevgili dost,
Senin bu sitede ne zaman ve ne kadar mesai harcadığını bilemem.Ancak bilmelisinki ben,sandığın gibi her gün siteye giremiyorum.Hele hele Mayıs ve Haziran ayları itibariyle siteye uğradığım saatler çok sınırlıdır.Paragaf akşamlarını kaçırmamaya çalışıyorum okadar.Diğer sayfalarda neler var kim ne yazmış,kimler ne yazmamış detaylı olarak ilgilenemiyorum.Bölüm yetkilisi olmak ayrı yönetici olmak ayrı bir şey...
İstenmeyen arzu edilmeyen bir takım yazışmaların müsebibi benmişim gibi bir takım ithamlarlda bulunman(başkalarının sayfasında) beni son derece üzmüş olmasına rağmen yıllar önce birbirimize bağlandığımız manevi bağımızın yara alması beni üzmüştür.Gecer çalmadımki gündüz korkayım.Bir hesap vermem gerekiyorsa vermeye hazırım,kimseye eyvallah diyecek durumda değilim...
-Epey önceleri belirttiğim gibi bu siteyi birileri faaliyete geçirmiş olabilir ancak,bu site Şahinkayalıların yani bizimdir.Bazı kendini bilmez kişilerin bilerek yada bilmeyerek yazmış olduğu ifadelerden dolayı üye sayısı bini aşmış olan sitemizden ayrılmamızı gerektirmez diye düşünüyorum...
-Eğer tüm sayfaları incelediysen benim için de bence önemi olmayan biriki cümle sarfedenlere verdiğim çok net cevabım olmuştu."Seni muhatap kabul etmiyorum" cevabıyla yazılanları noktalamıştım.
-NİZAMİ'nin güzel bir sözü vardır!..."İnsan ile insan arasında fark vardır.Bir demirden hem nal,hem de kılıç yaparlar."
-Seni üzen malum kişi ve onun yazdıklarını iki gün önce okudum sayılır.Onun doğru yaptığı söylenemez.İkazı öncelikle yönetim yapmalıydı.Belki yaptı bilemiyorum.Yaptığı yanlıştan dolayı özür dilediğine göre yapılacak başka ne olabilir ki."Büyükten af,küçükten özür gerekir" öyle değil mi?
-Seninle tanışıp bir dostluk oluştururken bu Mahmut mu sebep olmuştu?En az haftada bir buluşmamıza imkan sağlayan paragaf ortamından bizi ayıran da Mahmut mu olmalıdır?
-Yaşlandıkça duygusallık da artıyor.Lakin daha sağduyulu olmak zorundayız.Bizi örnek almak isteyen en azından çocuklarımız ve sevenlerimiz vardır.Ben hiçbir şekilde ayrılık istemiyorum yalnız bir şey hariç.O da dünya hayatının faniliğidir.İnsanız mutlaka hatamız olabilir ama bu istişaremizin bitmesi anlamına gelmez.
-Hatam varsa özür dilerim,seni yine o espirili ve okudukça bana zevk veren yazılarınla bekleyeceğim."Kırdığın cevizlerin sayısı hep 39 da kalsın"...
-Unutuyordum az kalsın.Sen ne zaman Kırıkhanlı oldun da onlar delikanlıdır ve adamdır diye yine bir yerlerde yazıverdin.Yani Kırıkhanlı olmayanları elinin tersiyle ittin öyle mi?Buna inanmak istemiyorum...
-Ben ,gönlümde taşıdığım çocukluğumun,gençlik yıllarımın ve nihayet meşhur Kanatlı caddesinin eski esnaflarından ŞAHİN BEBE sahibi İhsan Şahin'i özlüyorum ve istiyorum.Selam ve sevgilerimle...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir