İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 12, 2008 8:49 am

Merhaba İhsan Abi
Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım nasılsınız inşallah bi yaramalık yok İhsan Abi ne oldu sendemi siteye küstün yazılarını göremiyorum valla bende aynı durumda oldum eski hevesim kalmadı.
Abi günlük yazışma sayfasına yazmama kararı aldığımdan dolayı siteden ayrıldığım anlamına gelmez sadece o sayfaya yazmamaya karar verdim ama kişilerin sayfasında aktif olduğumu söylemek istedim buralarda devamlı olarak yazıyla görüşme imnkanımız her zaman olacaktır.Çünkü ben söz vermiştim sizin gibi saygı değer büyüklerime o sözümü bu şekilde tutmal isdiyorum
Sayın İhsan Abi günlük yazışmam olmasa bile kişi sayfasında bizleri unutma olurmu sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Haz 16, 2008 5:59 pm

merhaba abı nasılsın uzun zamandır görüşmüyoruz nasıl emeklılığın dadını cıkarıyormusun herkese selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Haz 16, 2008 6:00 pm

merhaba abı nasılsın msnden görüşemıyoruz işler yoğun herhalde bızımde yoğun ondan herhalde selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Sal Haz 17, 2008 3:36 pm

merhaba abı ben buralardayım.sen nerelersın devamlı sıteye göz adıyorum kımse yazmayınca bakmıyorum memlekete ne zaman yolculuk herkese selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Haz 19, 2008 9:57 pm

Merhabalar.
Sayın İhsan Şahin abim İsmail Bayraktara yazmış olduğunuz mesajda "meseleleri çözme cesaretsizliği "ile bizleri suçlamanı anlayamadım.
Her şeyin ve her yanlış yapanın üzerine sonuna kadar ve cesaretle gittiğimizi,her yanlış yapanı telefondan ve msn den arayıp gerekli uyarıları yaptığımızı herkes bilsin ve biliyorda.
Diğer konularda olduğu gibi bu konuda da yine sizi ben kendim arayıp gerekenleri konuştuk değilmi İhsan abi?
Aynı akşam Mahmut Köseoğlu ile yani o sözleri sarfeten kişiyi aradım ve msn den görüşdük ve yanlış yaptığını söyledi özür diledi
.Özürüde hala orda yazılıdır.
Yönetim başka ne yapabilirdi?
.Haksız olan kişi özür diledi.Başka ne yapabilirdik. ?
Yönetim ne yapabilirdi ,bu sözleri sarfeten kişi özür diledikten sora ne yapabilirdi?
Adama haksız olduğunu söyledik ve özür diledi.Söylememesi gerekirdi ve bunu ilettik kendisine hatasını kabul etti ve geldi özür diledi.Yapılması gereken bizce bu idi bunuda yaptık.

Hala daha ne yapılması gerektiğini anlamış değilim.

Sanal ortamda üye sayısının 1050 dayandığı veya geçtiği ,çoğusunun birbirini tanımadığı ve yönetiminde çoğunu tanımadığı bu ortamda gece gündüz yabancı saldırılara karşı siteyi korurken, birde site içerisinde yardımına muhtaç olduğumuz siz değerli üyelerimizin ve büyüklerimizin daha anlayışlı ve fedakar olmasını beklerken böyle ithamlarla karşılaşmak bizleride üzüyor..
Elimizden geldiği kadar hiç bir adam kayırma olayı olmaksızın bu işi yürütmeye çalışıyoruz.
Bölüm yetkilerinide daha fazla kişilere dağıtıp yükümüzün biraz olsun hafifletiğine inanıyoruz ve hafifletiğinide gördük.
Zaten kimsenin elini taşın altına sokmak istemediğini sadece eleştirdiğini sizde biliyorsunuz.
Her şeyi hazır bekleyen kişilerede yine hizmet sunmaya çalışırken yaranamadığımızı da bliyorsunuz.
Sizinde güzel projeleriniz olduğunu,bu işe gönül verdiğinizi biliyorum.
Dükkanınızı kapatıp siteyle uğraştığınızı ,özellikle paragaf saatinde dükkanınızı kapattığınızıda biliyorum.bir şeyler yapmaya çalıştığınızıda biliyorum.
Sayın İhsan abi bunları bile bile birde siz suçlamayın bizi.

saygı ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Haz 19, 2008 10:48 pm

ihsan şahin yazdı: Muzaffer hoca gidenlere neden gidiyorsun demiyor dikkat et... ne sorunun var demiyor dikkat et. "Bu sitede yöneticiler ya... meseleleri çzme cesaretleri yok yada adam kullanma becerilerini bize sunuyorlar... yemezler. Eğer yöneticiler adam olabilselerdi kimse bu sitede terbiyesizlik yapamazdı...
gözlerinden öperim

Ihsan amca Merhaba, ismail abiye yazmis oldugunuz yazinizdan bir bolum alintidir..

Bir konuya aciklik getirmek istiyorum Muzaffer Altuncu bu sitede yonetici deyildirki sizin soz ettiginiz konulara cozum bolsun, bolum yetkilisi olmak yonetimde olmak anlami tasimiyor..
Bugune kadar taraf tutmada 3 yili acmis bir suredir bu sitede yoneticilik yapiyorum ve hic bir zaman yanlis yapanin yaninda olmadim ve olmak gibide niyetim yoktur, babam dahi olsa yanlis yapmissa gereken uyariyi almisdir, bizi cok yanlis bir cumleyle elistirdiginizi bilmenizi isterim, Mehmet Aydinli aciklamayi yapmis sizlerle telefondada gorusmus daha ne yapalim... haa siz beklediniz dost dediginiz kisiler size sahip ciksin mahmut beyi elestirsin uyarsin, dusuncenize gore hakli olabilirisniz ama bu yonetimi baglamaz, biz gereken uyarilari yapiyoruz taraf tutmadan, Mahmut Koseoglu gecen gunlerde bana soylemedigi sozu birakmadi okumak isterseniz sahinkayakoyun cocuk albumunundeki uyari mesajimi okyun bakin, ben olay buyumesin diye okadar uzerime geldi yine bir yoneticin yapabilecegi nezaketi inceligi gosterdim demek siz benim yerimde olsaydiniz ortaligi savas alanina cevirecegiduz :)
yanlisi yapan ozurunu dilemisse bizim acimizdan konu kapanmisdir..

saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 20, 2008 7:03 am

Merhaba İhsan Abi
İlk önce Cumanız mubarek olsun bu güzel iyi günde sizlerin ve ailenizin sağlıklı sıhhatlı olması ve bu günün bol kazançlı geçmesi dileklerimle başlamak istedim.
Evet abi sen neden yazmıyorsun dedim sana az boz nedenini biliyorum ama sen bana yazacaksın diye emir verdin bu da benim için çok doğal olduğunu anladım tabi sizler bizlere yol gösteren büyüklerimiz olarak kabu etmiştim abi be yanlışlar insanlar için vardır değilmi hatasız kul olmaz evet sen istedin yaşıtların arkanda dursun ama senin isdediğin gibi olmadı ne yapalım sağlık olsun şimdi ben sizden bi küçük kardeşiniz olarak rica etsem aynı eskisi gibi olalım ne dersin bana yazdığın mesajı sayın yönetici Fatma özbilgi kardeşimiz okudu ve bir açıklama yapmak nezaketinde bulundu ben paragaflara 2,3 hafta katılmadım ama takip ettim seninde sadece takipci olduğunu gördüm hani o çok sevdiğin kardeşlerin ve arkadaşların yazdığın mısraların hiçmi bi önemi yokmuş sözü fazla uzatmayacağım öncelikle bana yaptığın açıklamadan dolayı çok teşekkür ederim ama ben senin o aktif duruma geçmeni isterim ve ben seni takip edeceğimi unutma ben sizlerin yazdığınız bir yazıdan dolayı aktifliğimi bıraktım ama bana yaptığın açıklamadan dolayı geri döndüm şimdi sen yoksun olmaz böyle şey İhsan abi senin siyası görüşün ne olursa olsun ben herkese saygı duyan birisi olarak sizleride çok seviyorum benim için en önemli şey insanlıktır diye düşünüyorum şimdilik allaha emanet olun sağlıcakla kalın yengeye selamlar.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzr Haz 22, 2008 6:24 pm

--------------Sevgili kardeşim ....................
---------Şu an bile yazmak için müsait değilim.Benim sayfama düştüğün sayfa ile ilgili notu sayfasından okudum.Daha detaylı görüşebilmemiz için en uygun yer olarak msn diye düşündüm.Ne zamanlar orda olursun bilmiyorum,ben de pek olamıyorum ya.Orada buluşup konuşursak iyi olacak,konuşmalıyız da.
---------Şimdilik başka bir şey yazmıyorum görüşmek dileklerimle size,yengeme ve delikanlıya selam eder hayırlı günler sağlık ve mutluluklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Haz 23, 2008 11:02 am

İhsançığım Merhabalar:

Nasılsın bakalım birhaylı zaman oldu görüşemedik bu zaman zarfında inşallah iyisin bizler şükürler olsun iyiyiz,son zamanlarda bıraz hastalarla uğraşmamıza rağmen şimdilik herkes iyi Allaha şükür sizinde iyi haberlerinizi alırsak dahada iyi olacağız inşallah.

Bizler Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli sıhhatlı mutlu uzun yıllar diliyoruz,hoşta kalın diyoruz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Haz 24, 2008 2:37 pm

-Sevgili dost,
Senin bu sitede ne zaman ve ne kadar mesai harcadığını bilemem.Ancak bilmelisinki ben,sandığın gibi her gün siteye giremiyorum.Hele hele Mayıs ve Haziran ayları itibariyle siteye uğradığım saatler çok sınırlıdır.Paragaf akşamlarını kaçırmamaya çalışıyorum okadar.Diğer sayfalarda neler var kim ne yazmış,kimler ne yazmamış detaylı olarak ilgilenemiyorum.Bölüm yetkilisi olmak ayrı yönetici olmak ayrı bir şey...
İstenmeyen arzu edilmeyen bir takım yazışmaların müsebibi benmişim gibi bir takım ithamlarlda bulunman(başkalarının sayfasında) beni son derece üzmüş olmasına rağmen yıllar önce birbirimize bağlandığımız manevi bağımızın yara alması beni üzmüştür.Gecer çalmadımki gündüz korkayım.Bir hesap vermem gerekiyorsa vermeye hazırım,kimseye eyvallah diyecek durumda değilim...
-Epey önceleri belirttiğim gibi bu siteyi birileri faaliyete geçirmiş olabilir ancak,bu site Şahinkayalıların yani bizimdir.Bazı kendini bilmez kişilerin bilerek yada bilmeyerek yazmış olduğu ifadelerden dolayı üye sayısı bini aşmış olan sitemizden ayrılmamızı gerektirmez diye düşünüyorum...
-Eğer tüm sayfaları incelediysen benim için de bence önemi olmayan biriki cümle sarfedenlere verdiğim çok net cevabım olmuştu."Seni muhatap kabul etmiyorum" cevabıyla yazılanları noktalamıştım.
-NİZAMİ'nin güzel bir sözü vardır!..."İnsan ile insan arasında fark vardır.Bir demirden hem nal,hem de kılıç yaparlar."
-Seni üzen malum kişi ve onun yazdıklarını iki gün önce okudum sayılır.Onun doğru yaptığı söylenemez.İkazı öncelikle yönetim yapmalıydı.Belki yaptı bilemiyorum.Yaptığı yanlıştan dolayı özür dilediğine göre yapılacak başka ne olabilir ki."Büyükten af,küçükten özür gerekir" öyle değil mi?
-Seninle tanışıp bir dostluk oluştururken bu Mahmut mu sebep olmuştu?En az haftada bir buluşmamıza imkan sağlayan paragaf ortamından bizi ayıran da Mahmut mu olmalıdır?
-Yaşlandıkça duygusallık da artıyor.Lakin daha sağduyulu olmak zorundayız.Bizi örnek almak isteyen en azından çocuklarımız ve sevenlerimiz vardır.Ben hiçbir şekilde ayrılık istemiyorum yalnız bir şey hariç.O da dünya hayatının faniliğidir.İnsanız mutlaka hatamız olabilir ama bu istişaremizin bitmesi anlamına gelmez.
-Hatam varsa özür dilerim,seni yine o espirili ve okudukça bana zevk veren yazılarınla bekleyeceğim."Kırdığın cevizlerin sayısı hep 39 da kalsın"...
-Unutuyordum az kalsın.Sen ne zaman Kırıkhanlı oldun da onlar delikanlıdır ve adamdır diye yine bir yerlerde yazıverdin.Yani Kırıkhanlı olmayanları elinin tersiyle ittin öyle mi?Buna inanmak istemiyorum...

-Ben ,gönlümde taşıdığım çocukluğumun,gençlik yıllarımın ve nihayet meşhur Kanatlı caddesinin eski esnaflarından ŞAHİN BEBE sahibi İhsan Şahin'i özlüyorum ve istiyorum.Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 24, 2008 3:28 pm

ADNAN AYAZ yazdı:-Sevgili dost,
Senin bu sitede ne zaman ve ne kadar mesai harcadığını bilemem.Ancak bilmelisinki ben,sandığın gibi her gün siteye giremiyorum.Hele hele Mayıs ve Haziran ayları itibariyle siteye uğradığım saatler çok sınırlıdır.Paragaf akşamlarını kaçırmamaya çalışıyorum okadar.Diğer sayfalarda neler var kim ne yazmış,kimler ne yazmamış detaylı olarak ilgilenemiyorum.Bölüm yetkilisi olmak ayrı yönetici olmak ayrı bir şey...
İstenmeyen arzu edilmeyen bir takım yazışmaların müsebibi benmişim gibi bir takım ithamlarlda bulunman(başkalarının sayfasında) beni son derece üzmüş olmasına rağmen yıllar önce birbirimize bağlandığımız manevi bağımızın yara alması beni üzmüştür.Gecer çalmadımki gündüz korkayım.Bir hesap vermem gerekiyorsa vermeye hazırım,kimseye eyvallah diyecek durumda değilim...
-Epey önceleri belirttiğim gibi bu siteyi birileri faaliyete geçirmiş olabilir ancak,bu site Şahinkayalıların yani bizimdir.Bazı kendini bilmez kişilerin bilerek yada bilmeyerek yazmış olduğu ifadelerden dolayı üye sayısı bini aşmış olan sitemizden ayrılmamızı gerektirmez diye düşünüyorum...
-Eğer tüm sayfaları incelediysen benim için de bence önemi olmayan biriki cümle sarfedenlere verdiğim çok net cevabım olmuştu."Seni muhatap kabul etmiyorum" cevabıyla yazılanları noktalamıştım.
-NİZAMİ'nin güzel bir sözü vardır!..."İnsan ile insan arasında fark vardır.Bir demirden hem nal,hem de kılıç yaparlar."
-Seni üzen malum kişi ve onun yazdıklarını iki gün önce okudum sayılır.Onun doğru yaptığı söylenemez.İkazı öncelikle yönetim yapmalıydı.Belki yaptı bilemiyorum.Yaptığı yanlıştan dolayı özür dilediğine göre yapılacak başka ne olabilir ki."Büyükten af,küçükten özür gerekir" öyle değil mi?
-Seninle tanışıp bir dostluk oluştururken bu Mahmut mu sebep olmuştu?En az haftada bir buluşmamıza imkan sağlayan paragaf ortamından bizi ayıran da Mahmut mu olmalıdır?
-Yaşlandıkça duygusallık da artıyor.Lakin daha sağduyulu olmak zorundayız.Bizi örnek almak isteyen en azından çocuklarımız ve sevenlerimiz vardır.Ben hiçbir şekilde ayrılık istemiyorum yalnız bir şey hariç.O da dünya hayatının faniliğidir.İnsanız mutlaka hatamız olabilir ama bu istişaremizin bitmesi anlamına gelmez.
-Hatam varsa özür dilerim,seni yine o espirili ve okudukça bana zevk veren yazılarınla bekleyeceğim."Kırdığın cevizlerin sayısı hep 39 da kalsın"...
-Unutuyordum az kalsın.Sen ne zaman Kırıkhanlı oldun da onlar delikanlıdır ve adamdır diye yine bir yerlerde yazıverdin.Yani Kırıkhanlı olmayanları elinin tersiyle ittin öyle mi?Buna inanmak istemiyorum...

-Ben ,gönlümde taşıdığım çocukluğumun,gençlik yıllarımın ve nihayet meşhur Kanatlı caddesinin eski esnaflarından ŞAHİN BEBE sahibi İhsan Şahin'i özlüyorum ve istiyorum.Selam ve sevgilerimle...

Adnan Hocamın yazdıklarının altına aynen imzamı atıyorum...
Ben onun kadar güzel yazamam,onun için yazdıklarını çok beğendiğim için imzamı attım...Sanırım İhsan kardaş Adnandan çok bana kafayı takmış..

Bak canım,o günlerde ben bacanak Adil'in ameliyat işleri ile meşkuldum..Onun için 24 saat sitede olan Altuncu,sadece sizlerle olmak için az bir süre siteye giriyordum...Ben de yazılanları maalesef inceleyemiyordum...Ama yazılanlardan birşeyler sezinlendim ve 2-3 kişiye özel mesaj yazdım,neler oluyor diye sordum...Sorduğumun birisi de Mahmuttu...Zaten yanlış yaptığını kabul etti.. Daha ne denir ki...Hatada ısrardır kötü olan....

Ben isterdim ki böylesi olaylar -özel mesaj- larla hal edilsin..Bu sitede açık açık restleşmeler gençler karşısında bizi zor durumda bırakıyor..Hayırlısı..

Ben de eski dost ve kardeş İhsanımı;
Sabır,hoşgörü ve iyi niyet eşliğinde Atışma ve Er meydanlarında bekliyorum ..

Selam ve sevgiler gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 9:28 pm

ESSELAMÜN ALEYKÜM MUHTEREM AMCACIMMMM.....SİZE SONSUZ SELAM VE SAYGILARIMI SUNAR ELLERINIZDEN YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUMM RAHMOŞUMA SELAMLAR OLSUNN ARAYI AÇMAYALIM OLURMU :( BU DA BENDEN İLK UYARI!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Haz 30, 2008 6:51 am

İhsan Abi Merhaba
Öncelikle sağlık sıhhat dileklerimi iletir hayırlı hafta başı geçirmeni dilerim Sayın Abiciğim çoluk çocuk iyidir inşallah
gelelim şu bizim meşhur yılınca haci macit amcaya daha ölmedi yaşıyor sana elimde olan telefon nımaralarını vereyim ordan ulaşırsın galiba Ev : 0326 7122311 ve Cep : 05326265219 hayırdır inşallah yaramaz bi durum yoktur inşallah sağlıcakla kal görüşmek üzere herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Tem 01, 2008 6:50 am

İhsan Abi Merhaba
Öncelikle sağlık sıhhat dileklerimi iletir hayırlı bol kazançlı günler geçirmeni dilerim
İhsan Abi vallahı doğrusu bende bu yıl memlekete gitmeyi düşünüyorum aslında okunmuş tuz iyi olur ama galiba haci macit biraz yaşlanmış ve de hasta olduğunu söyliyorlar gerçi sana telefonlarını verdim sen yinede bi ara zaten sen daha önce den tanıyormuşşun belki seni kırmaz bende araştırayım eğer okuma işine devam ediyorsa hem bana hem sana tuz okuturum görüşmek üzere sağlıcakla kal
Nerden aldın memlekette fareler olduğunu
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Sal Tem 15, 2008 10:44 pm

merhabalar,

nasılsınız..pek anlam veremediğim bir yazı yazdınız..vede bana gönderdiniz..benimle alakası ile ilgili nasıl bir bağ kurdunuz pek anlayamadım..

eğer açık yazarsanız belki bizde payımıza düşeni alırız..sanırım bir yanlış gönderim oldu..

..ama her ne olursa olsun en azından sizlere tekrar selam vermemize vesile oldu..

sayın abim..sizleri tanımasamda site içerisindeki yazılarınız dolayısıyla bir fikre ulaşa bildim..zaman zaman aynı şeyleri düşünmesekte..paylaşım yapmak güzelliğini hep beraber yaşadık..

...bunların hepsi güzel hadiseler önemli olan kimsenin kimseyi anlamsız şeylerle üzmemesidir..as olan bu olmalıdır..bende öle yapmaya gayret ettim..

ama sizlere düşen görev daha fazla..diye düşüniyorum..sizler örnek olmalısınız..

bu benim fikrim..

tekrar selam ve muhabbetlerim..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir