MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Gürcan Altuncu » Çrş Tem 04, 2007 11:40 pm

mrb muzaffer amca... ben ilk defa böyle bir kuralla karşılaştım kusra bakma ama bu sefer galiba çözdüm...

uyardığın için tsk ederim
Gürcan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Avcı » Prş Tem 05, 2007 10:31 pm

hoşbuldum muzaffer amca umarım bundan sonra daha sık görüşür tanışırız hayırlı geceler
Kullanıcı avatarı
Murat Avcı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum Tem 06, 2007 2:02 pm

Hocam muhabbet alacağımız olsun birbirimizden. Fotoğraflara bir zeval gelmedi. MSN yoluyla ulaştıracağım inşallah... Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Cmt Tem 07, 2007 6:38 am

Selamun aleykum Muzaffer Amca
Umarim iyisinizdir.
Insallah Agustos da Kusmer de olursunuz da gorusur tanisiriz.

Hasret UYGUN
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mk

Mesajgönderen Metin Kuzu » Cmt Tem 07, 2007 1:35 pm

Muzaffer amcama selamlar.

Nasılsınsınız inşallah son gördüğüm kadar iyisinizdir.
Çalışma hayatı okadar insanı zorluyorki (Tabiki istanbul iiçin söylüyorum)
inan pc ile uğraşacak istek bile kalmıyor Gerçi zamanda bırakmıyor.

Ondan dolayıdırki siteyle hemen hemen hiç ilgilenmiyorum

Sadece anasayfaya iki dakika bakıyorum başka yok.

sevgi ve saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Pzt Tem 09, 2007 12:35 am

muzafer amca mesajını okudum ve çok mutlu oldum.akrabalarına olan düşkünlüğünü çok iyi anlayanlardanım.hatta çok küçüken resimlerimizi alıp soy ağacımızı çıkardığını biliyorum.bende bu ilişkilerin devamlılığı için elimden geleni yapacağım.hatta elimden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret edeceğim.bu sitede gösterdiğiniz emek içinde teşekürler.
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Tem 09, 2007 1:08 pm

muzaffer amcacım ne yazsan ne söylesen haklısın ama çok yoğunum silivride açtığımız şube bizi fazlasıyla meşkul ediyor maillerime bile gece yatmadan önce bakıyorum.. affına sığınarak en yakın zamanda online olmaya devam edicem..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cmt Eyl 01, 2007 11:24 pm

Merhaba Muzaffer Amca.Nasılsınız?Biraz geç oldu ama yeni farkettim.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Allah nice mutlu yıllar sizlere nasip etsin.Eşinize de saygılarımı yolluyorum ve her ikinizin de ellerinden öpüyorum.

Merhaba Muzaffer Amca.Ben de size teşekkür ederim.Allah herkese yuvasında mutluluk versin.Benim sayfam var.Siz bulamamışsınız.Dilek(aydınlı)-zeki ve ipek akbaba diye kayıtlı.Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Kırmaz » Prş Eyl 13, 2007 7:46 am

merhaba muzaffer amca nasılsın iyisindir inşallah nurten yengeye slm kendinize iyi bakın hayırlı ramazanlar iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Yahya Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SOHBET!

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Çrş Eyl 26, 2007 6:54 pm

Değerli Hocam, bu ne iştir anlamadım! Bir kaybolup ummadığım bir anda çıkıveriyorsun karşıma. Sevgili hocam, seni sevdiğimizi buradan haykırıyor, daha sık görüşeceğimizi umut ediyorum. Selam ve dua ile!

Merhaba Hocam! Ne diyebilirim ki? İzini tamamen kaybettirdin, nerelerdesin? Sevgi ve saygılar gönderiyor, 'merhaba' demeni bekliyorum hem de sabırsızlıkla!

Selamûn Aleykûm sevgili hocam; Hamsiköy sitesindeki mesajını okudum, aynı dertten ben de muzdaribim görüşemiyoruz ne yazık ki! Sen gelemezsen ben gelirim hocam sen merak etme. Anneniz yanınızda ne kadar güzel. Cenab-ı Allah sizlere böyle güzel görevler nasip eylemiş, Annenize bakıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun ve Allah sizlerden razı olsun. Ana gibi Yâr olmaz derler ya işte onu kaybettikten sonra anlıyor insan. Bizler de bildiğin gibi. Bu yıl izne ayrılamadım, binayı bitirdik yeni bınamıza taşınmak üzereyiz. Yanlızım, yani Başmüür olarak atandıktan sonra Yardımcı ataması yapmamışlar henüz, yani bütün yük bende. Allah yardımıyla altından çıkıyoruz zorlansakta. Annenizin ellerinden öpüyor, sizlere de en derin sevgi ile saygılarla iyi Ramazanlar diliyorum. Görüşmek dileğiyle esen kalın! Selam ve dua ile!..
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Çrş Eyl 26, 2007 7:42 pm

MERHABA MUZAFFER AMCA EVET BEN KIRIKHANDAKİ AHMET ATAMANIN KIZIYIM EVLİ OLAN BEN KENDİMİ TANITMAK İSTETİM BECEREMEDİM BİRŞEYLER YAPTIM AMA OLMADI NASILSINIZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH HERKEZE ÇOK SELAM
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sezai Ataman » Cmt Eyl 29, 2007 8:54 pm

merhabalar ilginize teşekkür ediyorum görüşme dileğiyle saykılar

iyi akşamlar ilginize teşekkür ediyorum umarım düzenleyebilmişim mehmet hoca ile(yavan) iftarda berabertik ilk görüşmemde selamınızı ileteceğim saykılar
Kullanıcı avatarı
Sezai Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Pelin Çağla Altuncu » Çrş Eki 03, 2007 12:40 pm

amca özrümü aldınmı bilmiyorum ama senden tekrar özür dilerim ben güller konusunda şahsi fikrimi söyledim yani ben papatyaları daha çok severim bunu demek istedim tekrar özür dilerim kırdıysamm

nasılsın amca ödevimi yerine getireyim dedim :D umarım hepiniz iyisinizdir yengemlere selam
Pelin Çağla Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Sunay Şen » Çrş Eki 10, 2007 6:56 pm

merhaba muzaffer abii..
burda herkes size abi diye hitab ettiği için öyle söyledim..çok geç bir cevap oldu.afedersiniz.suad şen tanımıyorum..ama trabzonlumu?belki akrabadır bilmiyorum.bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Sunay Şen

iyi bayramlar

Mesajgönderen Nilüfer İşçi Şahin » Cum Eki 12, 2007 11:42 am

Merhaba Muzaffer Amca,ne zamandır benim aklımda olan şeyi ilk önce sizin yapmanız ne yalan söyleyeyim beni utandırdı..mesajınıza çok sevindim ..Teşekkür ederim..iyiyim çok şükür inşallah siz ve aile üyeleride iyidir..siteye genelde okuyucu olarak katılıyorum haklısınız,zaman ayırmaya çalışıyorum ama sanırım çocukla biraz zor oluyor...Bu arada bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,nice bayramlara sevdiklerinizle ulaşmanızı Rabbimden niyaz ederim..Hürmetle...
Nilüfer İşçi Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir