GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Şub 26, 2008 5:32 pm

Herkse iyi akşmlar.Bu aralar kursa gideyurm ,ders çalişuyurum kusura bakman biraz ara veruyurum siteye takılmaya.
Yeterki sağlık olsun.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 26, 2008 8:31 pm

Hayırlı akşamlar;
Maşallah Emel,inşallah hızlı giden tez yorulur misali bir gün yorulup aramızdan ayrı düşmezsin... Daim aramızda olursun...

Devamlı buraya yazanlar da elleri tuttuğu sürece yazmaya devam eder inşallah...

Bu duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 26, 2008 9:16 pm

Ben öğle saatlerinde yazmışdım katılım bekliyordum bir Aydınlı yazmış sekizde kalmışız olsun bunada şükür,olur yavaş,yavaş inşallah...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Şub 27, 2008 7:26 am

Günaydın Sayın köylülerim vede site sakinleri, Güneşli bir Rize den herkese selamlar. İnşallah iyisinizdir. Bu aralar bek takip edemiyorum dairede kunlandığım internet sorunu devam ediyor. Şu an başka kurumların interneti kullanıyorum. Yinede burayı boş bırakmamaya çalışıyorum. Her şey gönlünüzce olsun selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Şub 27, 2008 7:28 am

günaydın herkese
rapor veriyorum izmirde yine hava yazdan kalma gibi yada yaza erken geçmiş gibi
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Şub 27, 2008 7:40 am

Evet Öncelikle Hatay Erzinden Herkese Günaydın der Gününüz aydın olsun
Düngü yazımdada bahsetmiştim pek takılan olmuyor demiştim inanınki epeyi bir katılım olmuş herkese teker teket teşekkür ediyorum daha fazla katılımla bu site dahada güzel olacaktır.
Gelelim Muzaffer Hocama düngü yazımdan bir sitem aldı benim ne hattime sitem etmek değildi günlük yazılarımızda herkesi burda görmek isdiyoruz değilmi ama takip edenler yine de bişeyler yazmışlar ALLAH onlardan razı olsun Türkiyenin hatta Avrubanın dört bir tarafından haber almak bu kadar güzel bişe olamaz lütfen inanın buraya yazı yazmak 1 dakika bile değil Herkese selam ve sevgilerimi yollar ALLAH a emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Şub 27, 2008 9:33 am

Merhaba Sevgili Köylülerim,
Bugün dördüncü sırayı alabildik..Erken saatte girenler oluyor şükür...Fakat beklediğim durumu henüz yakalayamadım.. Sağlık olsun !!!

Gölcükte baharın geldiğini daha önce haber vermiştim..Dilerim Nisan yağmurları olur da susuzluk tehlikesi yaşamayız..

Selam ve sevgilerimle....................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Şub 27, 2008 10:38 am

BU GÜN BAYA KALABALIK SİTEMİZ
DEMİ :D
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 27, 2008 12:05 pm

Kiymetli Hemşerilerime Gölcükten Kucak Dolusu Selamlar:
Gölcükte güneşli güzel bir hava var,bugün düne nazaran katılım az,dün aynı saat 7. idim bugün 5.oldum Emel katılım iyi diyor herhalde milleti gaza getirmek içindir,inşallah Emelin dediği gibi olur katılım onlara,yırmılere varır.
Tüm Köylülerime Donanma Kendi Gölcükten sağlik,sıhhat,bol kazanclı bir gün yüce Allahtan niyaz ediyorum...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Şub 27, 2008 12:11 pm

o mesajı yazarken 7 kişi vardı sitede e oo kalabalığız dedim ama ardından 1 kişiye indi:)
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 12:22 pm

Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buralari ozledimmmmmmmmmm

Evet kisa bir aradan sonra yine buralardayim, gecen hafta sonu Parisden Misafirlerim geldi hafta sonu dugun vardi misafirlerim daha dun gitti siteye bakacak zamanim hic olmadi ama aklim hep buralarda idi..

Dilerim herkesin keyfi sagligi yerinde..

Hava durumuna sira gelince biz kisa daha girmemisiz havalar bahar havasi iki aydir buralarda dogru durust yagmur yagmadi gunesli gunlere devam..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Çrş Şub 27, 2008 2:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Şub 27, 2008 12:57 pm

Şur köyünün değerli insanlarına, buradan sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum....!
Bugün siteye geç yazdım. MİSAFİRİM VARDI .Onlarda şur ahalisindendiler.İlgilenmemgerekirdi.
Herkese buradan sağlık sıhhat veafiyetler diliyorum. ALLAHA emanet olun....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

iyi gunler saat kac oralarda?

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş Şub 27, 2008 1:41 pm

Selam kardesim saat su an 23.28 yatima ceyrek kala malum burasi Avustralya ama selam vermeden cikamadim madem sen de ordasin ve madem boyle bir baslik atip cagri yapmissin katki yapayim oyle yolcu olayim dedim.Site deki her keze de selamlarimi iletiyorum.Seni tebrik ediyorum boylesi bir baglantiyi kurup,kopru oldugun icin ( telif dagattigini duydum asli varmi diye soramadan da edemedim :P ) Halla yaz ve halla sicak gecen gun 47 oldu..Turkiye'nin karli gunlerini de cok ozledim..Buralarda kar yagmaz .iki mevsimdir bildigimiz o da kis ve de yaz nerde benim ara mevsimlerim ilkbaharim ve sonbaharim?? Daha fazla somuru yapmadan cikiyorum kardesim hasca kal sevgiyle kal.....
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 2:20 pm

Vay be abicigim seni bu baslikta gormek cok guzel nihayet 2 saat telefon gorsmesini bitirmissiniz :) :) sen siteye yazacagin zaman ismalden telefonu uzak tutacagim, yazacagin yerlere yazamadan yatmak zorunda kaldin...
Telif hakkimi :D siz 2 kuzen ayakta hayal kurayusunuz :lol: :lol: :lol: para deyilde sevgi dagitiyorum :D paralari sadece ruyada dagitiyorum :) neyse artik sistemi cozmussun yorumlarin ve yazilarin eksik olsun ceza gelir sana habrin olsun :)

sana iyi geceler tatli ruyalar..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Çrş Şub 27, 2008 2:45 pm

İstanbuldan herkese sevgiler gönderiyorum.Ayrıca Çaykaranın kurtuluş günü kutlu ve mutlu olsun...Selamlar...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir