GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Şub 23, 2008 9:27 am

merhabalar sevgili hemşerilerim
hepinize iskenderundan mutlu hafta sonları,saglıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Şub 23, 2008 9:33 am

Günaydin iyi hafta sonları acik güneşli bir Trabzondan tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Cmt Şub 23, 2008 12:36 pm

Merhabalar,
Şuan İstanbulda da güneşli ve çok güzel bir gün var, kış bitti sanırım.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 23, 2008 12:45 pm

Kırıkhan'ın bol güneşli günlerinden birini yaşıyoruz herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum...
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 23, 2008 2:22 pm

Merhaba Sevgili Dostlar,
Bugün ağlar kopmuş olduğu için bu saate kadar siteye giremedim..Daha yeni girdim..Gördüm ki yeni dostlar burada..Ne güzel !

Bazı alışageldiğimiz dostların yokluğu da üzüyor..Hani şöye acaba bir sıkıntısı mı var ? Bu sitenin ve bu sayfanın özelliği burda..Her gün dostlardan sağlıklı haberler alıyoruz...Mesela Fatma Özbilgi burada yok,paragafta da yoktu..Acaba bir sıkıntısı mı var...
-Bugün Kamil yok ! Neyse İrfan Altuncu Bursaya gitti,onun biliyorum..
Şunu demek istiyorum.Unutmayın ki merak ediliyorsunuz...Lütfen fazla uzak kalmayın..Bir şey olunca da bizi mutlaka haberdar edin..

Akşam paragaf çok güzel geçti. Toplam 22 kişi katıldı ve 21 sayfa yazıldı... Katılanlara teşekkür ederim...Katılmayanlara da çağrı yapıyorum !

Herkese selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 23, 2008 2:58 pm

MUZAFFER AMCA FATMA ABLA ÇOK YOĞUNMUŞ SÖYLEMİŞTİ ZATEN PARAGAF DA BAYAĞI KALABALIKTI HER NE KADAR YAZMAYI BECEREMESEK DE YAKINDAN TAKİP ETTİK BİZLERE DE BU YAKIŞIRDI ZATEN.ŞURLU OLMANIN AYRICALIKLARI İŞTE :D :D :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Şub 23, 2008 7:13 pm

Şur köyünün değerli insanları ve sevgili dostlar....!
Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Sizleri ALLAHA emanet ediyorum.

Sevgili Muzaffer hocam....!
Hassasiyetine,ilgine ve alakana sonsuz tgeşekkürler ediyorum.İnsanın sizingibi dostlar ve arkadaşlar tarafından eksikliğinin fark edilmesi sorulması çok güzel ve gurur verici.ALLAH razı olsun...!Bugün sabah erkenden evden bir iş için ailece çıktık ve yeni geldim. Hemen foruma girerek yazılanları merak ettim ve senin bu konudaki duyarlılığını okudum vehmen yazdım.Tekrar teşekkürler.
Fatma ÖZBİLGİYE GELİNCE akşam paragaf esnasında şahinkaya köyü radyosundan bizlere canlı yayın yapıyordu vede çok güzel parçalar kaval havaları çaldi ve birderece memleket özlemlerimize su serpti.Hatta zaman zaman paragaf nasıl gidiyor diye atıflarda bulundu . SANIRIM MEŞGULİYETTEN Katılamıyor.Ozaten bukonularda bence rüştünü çoktaaan ispat etmiştir.Otam bir şurli(!).Onu hep takldir ediyorum...!
Herkese kucak dolusu selamlar.Şurluları çooook seviyorum........!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 12:23 am

Köyümün güzel insanları Gölcükten size Selamlar :
Bugün Muzaffer Ağabeyimin dediği gibi Bursaya hasta ziyaretine gittim,bu arada iyi bir grıp oldum üzerinize afiyet,dönüşümde siteye hemen giremedim,yemek yeyerek ilaç içerek yattım,bir güzel terlemişim,şu an gece saat 01.18 yanı 24 şubat gününe girmiş bulunuyoruz yinede mesaj yazmadan duramamışım,herkesin yatmış olduğu şu anda bende size iyi uykular demekten başka bir şey bulamıyorum yarın görüşmek üzere ......bugünde güneşli güzel bir hava vardı Gölcükte..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Şub 24, 2008 9:05 am

ŞUR KÖYÜMÜN SAYGIDEĞER VE DEĞERLİ İNSANLARI....!
Herkesi sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.İyi pazarlar diliyorum.Herkase sağlık ,mutluluk ve afiyetler diliyorum.ALLAHA emanet olun.Gününüz aydın ve bereketli olsun.Evlerinizde huzur vesaadet eksik olmasın...!
Bugün erken davranıp ilk sırayı almak istedim ama irfan kardeşimi geçmek ne mümkün.Temcide kalkmak içiç kurduğumuz gibi saat karacağım herhalde...(!).Buyarış gıbda edilecek bir yarış. Herkesi buyarışa davvet ediyoruz. sayfamız hemşerilerin dilek vetemennileriyle dolsun.Biribirimizden haber alalım.Çok güzel olur değilmi?
Buarada irfan'a dayısının ameliyatı nedeniyle tekrar geçmiş olsun diyor hastamıza YÜCE MVLADAN acil şifalar diliyorum....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 11:39 am

Herkese Donanma Kendi Gölcükten Kucak Dolusu Selamlar:
Bugün Pazar olması nedeniyle sadece Kamil Kardeşim var saat 12.32 itibariyla,herkes dinleniyor,Kamil Kardeşim sen ilk sırayı almışın ben o mesaji gece yazmışdim,bugün hızlısın,Dayımın hastalığı için göstermiş olduğun hassasiyet için şükranlarımı sunuyorum.Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,hayırlı günler yüce mevlatan niyaz ediyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Şub 24, 2008 12:01 pm

HATAY Erzin Şur köyünün değerli tüm insanları ve sevgili dostlar.
Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Sizleri ALLAHA emanet ediyorum.
Bu pazar siteye bakıldığında sadece Kamil Abi ve İrfan abimizin yazdığını gördüm nerde değerli hemşeriler hepsimi öeşkul yoksa şu sayfaya merhaba denek tam yamına iki takika alır herkese hayırlı pazarlar ve BU GÜNGÜ TRABZONSPORUMUZA da başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Şub 24, 2008 12:19 pm

İyi pazarlar, kapalı soğuk bir hava var bugün Trabzon'da bu yılki Şubat ayı bayağı ağır kiş şarklarında geciyor. Bakalım mart ayı nasıl olur. Herkese selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 1:15 pm

Gölcükten herkese selam ve sevgiler,
Şu anda saat : 14.14
Görüldüğü gibi siteye bugün de geç girmiş durumdayım.. Çünkü bugün pazar, dostlar hafta sonu sabahı biraz uyurlar,ancak öğle sonu burası şenlenir diye düşündüm... Ama biraz da geç kaldım....Neyse !

Sevgili Kamil,
Paragaf akşamı radyodan canlı yayaın yapam Fatma değil,Gülden Güvercindi..

Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 1:16 pm

Gölcükten herkese selam ve sevgiler,
Şu anda saat : 14.14
Görüldüğü gibi siteye bugün de geç girmiş durumdayım.. Çünkü bugün pazar, dostlar hafta sonu sabahı biraz uyurlar,ancak öğle sonu burası şenlenir diye düşündüm... Ama biraz da geç kaldım....Neyse !

Sevgili Kamil,
Paragaf akşamı radyodan canlı yayan yapa Fatma değil,Gülden Güvercindi..

Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 24, 2008 6:09 pm

tüm sahinkayaköyü ferdlerine yürek dolusu selam olsun almanyadan... herkeze hayirli bir pazar aksami diliyorum....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir