İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Nis 01, 2008 4:13 pm

Sayin Irfan Abi!
Mutevazi hatirlamaniza ve iyi dileklerinize misli ile mukabele ediyorum.
Acikcasi bu bolume hic bakmiyorum.Cunku o zaman obur bolumler icin vakit kalmiyor.Gun gelir insallah yakinen tanisiriz.Gurbet insanlar icin hic bitmedi ve bitmeyecek.Umarim gurbet ellerinin verdigi ozlemini bu sayfalarda giderebiliyorsunuzdur.
Sizi saygi ve muhabbetle tekrar selamliyorum.
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 02, 2008 9:09 am

Merhaba İrfan Abi Geçen Cuma Günü sayfama yazdığın mesajı yeni okudum bende cavap olarak geç kaldım öncelikle teşekkür eder allah razı olsun diyeyim geç yazmanmın nedeni ise bilindiği gibi Çaykaramızın emektar Doktoru İlhan Abi Benim Teyzemin kızının kocası haliyle bizlerde çok üzüntülü olduğumuz için yazamadım bundan dolayi çok özür dilerim sizlerin varlığı bizlere yeter bir kez daha sağol
İnşaallah sizler yani ailece hepiniz iyisiniz ialece hepinize sağlık saıhhat diler görüşmek dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Nis 02, 2008 10:11 am

İrfan abi hürmetler evet haklısın biraz geç yazışmaya başladık.burda olan herkesin gönülleri bir.güzel temennilerin için çok teşekkürler.bundan sonra bolca görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Çrş Nis 02, 2008 3:57 pm

MERHABA İRFAN AMCA;
NASILSINIZ,UMARIM HERŞEY GAYET İYİ VE YOLUNDADIR..GEÇEN HAFTA SİZE O MESAJI BEN ( RAZİYE KAÇOĞLU) ATTIM..KAFANIIZN KARIŞMASI ÇOK DOĞAL BENİ BU FORUMA ABLAM RAHİME EKLEMİŞTİ..VE SANIRIM EKLERKEN KENDİ OTURUMUNU AÇIK UNUTTMUŞ..VE NASIL DÜZELTECEĞİMİDE O İSMİ ORDAN NASIL SİLECEĞİMİ BİLMİYORUMM....ZATEN UZUN ZAMNDIR BENDE KENDİİ OTURUMUMU AÇAMIYODUM SAĞOLSUN MUZAFFER AMCA HALLETTİ... :D ARTIKK İSTEDİĞİM GİBİ KULLANABİLİYORUM FORUMU :) NEYSE AMCACIM BAŞINIZI AĞIRTMAYAYIM BANA ATMAK İSTEYİPTE ABLAMA GİDEN MESAJINIZI OKUDUM ÇOK SAĞOLLUN YİNEDE :D :D ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUMMM ALLAH'A EMANET OLUN..
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

İRFAN ALTUNCU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Çrş Nis 02, 2008 6:15 pm

SELAM Irfan amca bizleri gurbet ellerde yanliz birakmadiginiz icin sogolun bizler bu elmemlegedinde iyi olmaya calisiyoruz sukrolsun sizlerin sayesinde memleget özlemimizi gidermeye calisiyoruz sizler nasilsiniz insallah iyisiniztir sona ve bütun ailene utlu huzurlu günler gecirmeni dilerin ALLAHA EMANET OL::SOGOL
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Nis 03, 2008 9:34 am

Irfan amca merhaba nasilsin???

BAKIYORUMDA GENE TANISMADA HERKESE KUCAK ACMAYA DEVAM EDIYORSUN COK GUZEL BIR JEST INSALLAH HABU TANISMAYA UGRAMAYANLARA ORNEK OLURSUN..
INSALLAH AILECE IYISINIZ BIZLER BURALARDA IYIYIZ YOK BIR YARAMAZLIK SIZE KOLAY GELSIN YAZMAYA DEVAM :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Nis 03, 2008 9:38 am

Irfan amca ayni aninda bir birimizin hal hatirini sorduk ne guzel bir tesatuf, evet yogunum ama takipi birakmiyorum :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Nis 03, 2008 1:50 pm

Merhaba İrfan Abi yine sayfama yazdığın mesajı okudum bende cavap olarak hemen cevaplayayım dedim öncelikle teşekkür eder allah razı olsun diyeyim
Abi Çocukların şu an durumu biraz iyiydir ilgi ve alakandan dolayıda bir kez daka teşekkür ediyor. ailece hepinize sağlık saıhhat diler görüşmek dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Cmt Nis 05, 2008 2:58 pm

Merhabalar İrfan amca umarım sağlığın yerindedir
Böyle bi halini hatırını soruyum dedim

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Selamlar

Mesajgönderen Mujdat Özbilgi » Pzr Nis 06, 2008 8:30 am

Hosbulduk tesekkuler Irfan Abi, kusura balmayin yaziyi gec gordugum icin ancak cevap yaziyorum. Saygilar..
Mujdat Özbilgi

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzr Nis 06, 2008 8:49 am

SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ AMCACIM... NASILSINIZ İYİSİNİZ İNŞ. SİTEYE GİRME FIRSATINI BULMUŞKEN Bİ SLM VEREYIM DEDİM. HAYIR DUALARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN. SİZİNLE TANIŞDIĞIMA ÇOK SEVİNDİM. GÖRÜŞMEK ÜZRE AEO
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Sal Nis 08, 2008 11:52 am

Merhaba İrfan Ağabiy
Uzun zamandır siteyi ziyaret edemediğim için cevap veremedim
mesajınızı aldım sağolun size hayat boyu mutluluklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Saygilar...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Sal Nis 08, 2008 5:12 pm

Irfan Abi: Umarim bu gecikmis ozurumu kabul edersiniz.Evet siz bana devamli o sicacik selamlarinizi yollayip,yazilarima icten yorumlar yazdiniz ama nasil es gecebildim,sizin sayfaniza nasil da iki uc kelime birseyler yazamadim.
Pardon abicigim.Gaye tanismak ve bu tanisligi uzun surelere tasimak sa; sizler bunu site de gonulden,severek,isteyerek ve paylasarak icraa edip, bize de oncu oluyorsunuz.Su aralar kendi islerimin yogunlugundan dolayi bu sayfalara birseyler yazamasam bile,firsat buldukca bu sevda yuklu cok guzel site ye girip,herseyi buyuk bir keyf ile takip ediyorum.Tesekkurler Sayin Abicigim" Kesisen Ozlemler" de yasanmislardan bir kesiti sizlerle paylastim ve cok hos geri donumler aldim yazimdan.Gurbet,ozlem,hasret ve uzadikca uzayan yollarda hangi birimizin hatiralari olmamistir ki?Hele kavusmalardaki o anlatilamaz mutluluklar,gozlerin,gonullerin gulmesi.Anlik
olsalarda bu doyumsuz tadlarin , ruhta biraktigi lezetlerin, bir nebze de olsa yazida yasatilmasiydi.Cok can alici bir nokta:" KUYMAK"Hele o bizlere ayit,
yoresel,kulturel yemek;her anisimda yuzumde cok tatli ifadeleri de beraberinde getirmistir .Nedeni cok sevdigimdendir sanirim.Sevgilli Kardesim Fatma da oylesine guzel yapmis ki dogrusu ellerine saglik ve onlari tebrik etmemek elde degil bu kulturu tum sicakligiyla yasatabildikleri icin.Tekrar selamlar, sevgiler ,saygilar Irfan Abi..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Nis 09, 2008 7:08 pm

beyim selamun aleyküm
sana acizane bir görev,
şu "kırmızı koltuk "iişini bir ele al ne olursun. Bu arada ağabeyin ile saatçıya altı ay ceza verdum nasıl...
altı ay isimlerine türkü atmayacağım paragafta...
selam ve dua ile
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Çrş Nis 09, 2008 11:12 pm

öncelkle selam eder en derin saygılarımı iletirim,yazmış olduğunuz yazı beni mahçup etti doğrusu.Ne dyeceğimi bilemiyorum bundan sonra elimden geldiği kadar bu ksıımda da aktif olamaya çalışacağım...Selmetle!
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir