gönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Sal Nis 08, 2008 5:12 pm
Irfan Abi: Umarim bu gecikmis ozurumu kabul edersiniz.Evet siz bana devamli o sicacik selamlarinizi yollayip,yazilarima icten yorumlar yazdiniz ama nasil es gecebildim,sizin sayfaniza nasil da iki uc kelime birseyler yazamadim.
Pardon abicigim.Gaye tanismak ve bu tanisligi uzun surelere tasimak sa; sizler bunu site de gonulden,severek,isteyerek ve paylasarak icraa edip, bize de oncu oluyorsunuz.Su aralar kendi islerimin yogunlugundan dolayi bu sayfalara birseyler yazamasam bile,firsat buldukca bu sevda yuklu cok guzel site ye girip,herseyi buyuk bir keyf ile takip ediyorum.Tesekkurler Sayin Abicigim" Kesisen Ozlemler" de yasanmislardan bir kesiti sizlerle paylastim ve cok hos geri donumler aldim yazimdan.Gurbet,ozlem,hasret ve uzadikca uzayan yollarda hangi birimizin hatiralari olmamistir ki?Hele kavusmalardaki o anlatilamaz mutluluklar,gozlerin,gonullerin gulmesi.Anlik
olsalarda bu doyumsuz tadlarin , ruhta biraktigi lezetlerin, bir nebze de olsa yazida yasatilmasiydi.Cok can alici bir nokta:" KUYMAK"Hele o bizlere ayit,
yoresel,kulturel yemek;her anisimda yuzumde cok tatli ifadeleri de beraberinde getirmistir .Nedeni cok sevdigimdendir sanirim.Sevgilli Kardesim Fatma da oylesine guzel yapmis ki dogrusu ellerine saglik ve onlari tebrik etmemek elde degil bu kulturu tum sicakligiyla yasatabildikleri icin.Tekrar selamlar, sevgiler ,saygilar Irfan Abi..