GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Tem 05, 2007 7:27 am

Bugün de Sabah oldu, Gün doğdu. Çok şükür...
Zaman neler getirecek,bir dakika sonra neler yaşayacağımızı bilmiyoruz. Allah herşeyin hayırlısını versin..
Barış Akarsu'nun trafik kazası geçirip hayata veda etmesi çok üzdü beni. Barış Akarsu gibi milyonlarca çocuk genç yaşlı insanların hayatları trafikte soluyor.
Ve bukadar can kaybı karşılığında ne yapıyoruz... Akıllanmıyoruz. Hala dik kafalı, hızlı devam ediyoruz. hayatı, sevdiklerimizi, kendimizi dikkate almadan trafiğin canavarı oluyoruz.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Tem 05, 2007 12:12 pm

Merhaba koyumun guzel insalari insallah keyifler iyidir..

Mervecigim guzel bir konuya degindin ama ulkemizde trafik kurallarina uyacak cok az insan var iste bu insalar yuzunden gencecik insanlari kayip ediyoruz..Barisa bende cok uzuldum allah rahmet eylesin yeri mekani cennet olsun ailesine sabirlar versin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Tem 05, 2007 12:22 pm

Herkese merhaba.Evet kötü bir gün.Barış Akarsu'nun ölümü beni de çok üzdü.Çok başarılı ve ilerde çok daha başarılı olabilecek bir insandı.Allah rahmet etsin....
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Tem 05, 2007 6:49 pm

Merhaba benim Sevgili Dostlarım;
Bugün bu saate kadar sizinle olamadım.Çünkü hayli hareketli bir gün yaşadım..Kardeşim İrfan Altuncu,hanımı Nazmiye,yeyenim Şevki Altuncu, yeyenim Ülkü ile güzel bir gün geçirdik.

İnşallah bütün dostlarımız iyidir.Allah kimseyine sıkıntılı günler yaşatmasın. Herkese hayırlı bir ömür dilerim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Tem 05, 2007 10:38 pm

Allah Allah şu anda saat : 00.40
Hayret ettim sitede tam yedi kişi var,İnanın çok sevindim....... Söyleyecek söz, yazacak kelime bulamadım...................Teşekkür ederim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Tem 05, 2007 10:42 pm

Ilk once herkese iyi geceler, Muzaffer amca ayni saskinligi bende yasiyorum, boyle senlik gorunce siteyi insan daha baska bir mutlu oluyor, her aksam bekliyoruz sizi :) birde bu sayfaya yazsaniz daha bir baska guzel olcak ortalik :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Tem 05, 2007 10:48 pm

İyi geceler herkese.Bugün üzücü bir gündü benim gibi bir çok insan için.Barış'a hepimiz çok üzüldük Allah rahmet eylesin inşallah.Bu arada evet site pek hareketli bugün Allah bozmasın diyelim.Sitede bulunan herkese sevgiler :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Tem 06, 2007 7:44 am

Güzel bir gecenin sonunda hayırlı sabahlar Sevgili Dostlar;
Dün gece gerçekten hareketli br site gördüm.Akşamki yazımda da belirttiğim gibi çok mutlu oldum.Dilerim aynı canlılık bu akşamki "PARAGAF" ta olur.....

Hepinize Hayırlı Cumalar................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 07, 2007 5:47 am

Maalesef ümit ettiğim gibi olmadı akşamki Paragaf......

Bugün : 07.07.07
Saat : o7.07.07

Hayırlı sabahlar....Tabi şu an tatil olduğu için,özel işi olmayanlar tatilde... Belki yatıyorsunuz..Belki yollarda olanınız var...Belki yaylada veya köydesiniz...Belki başka yerlerdesiniz....

Ben Gölcükteki evimdeyim....Bu yazıları siteye yazıyorum.....Bu arada Sevgili Adnan Ayaz Hocam dün akşam "Yarın erkenden gelebilirim, limandan al beni..." demişti..Şu an 4 saatlık uykumla onun telefonunu bekliyorum..Burada liman yok ama İskeleye gelebilirse oradan gidip alacağım onu inşallah.....

Hepinize imanlı,sağlıklı ve huzurlu bir gün dilerim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Tem 07, 2007 9:15 am

Merhabalar sevgili surlilar nasilsiniz?? Dilerim hersey istediginiz sekilde yolunda gidiyor..

Guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Tem 07, 2007 10:33 am

Birazdan Kuşmer e yola çıkacağım, 20 gün yokum. Özleyeceklerimin başında site dolayısıyla sizler olacaksınız. Tekrar görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Tem 07, 2007 10:36 am

Bulent sana iyi yolcuklar diliyorum bizler icinde soyle derin bir nefes al o daglarin havasini icene cek bakarsun bizede faydasi olur :) ne mutlu sana demekten baska bir sey demeyecegum, eksigligini site ailesi olarak hissedecegimizden emin olabilirsin.... Bol bol resimlerle donersun insallah..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt Tem 07, 2007 7:27 pm

Bugün yine akşam oldu.Şu anda Gölcükte Muzaffer Altuncunun evinde kardeşi İrfan da olmak üzere oturuyoruz.Muzaffer bey ne yaptı yaptı beni Gölcüğe getirtti.İyi de oldu.Allah herkese böyle dost ziyaretleri nasip eylesin.

Herkese selam ve sevgilerimle,hoşça kalın der Kuşmerde buluşmak üzere iyi akşamlar dilerim.

................................................Gölcük-Kocaeli
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Tem 08, 2007 12:03 am

Evet nihayet Adnan Ayaz kardeşimle Gölcükte bir araya gelip sohbet etme şansına sahip oldum.Bu imkanı bana veren bu değerli kardeşime sonsuz teşekkürlerimi huzurlarınızda sunuyorum...

Sağol Adnan Ayaz,beni nasıl mutlu ettiysen Allah da ömür boyu seni öyle mutlu etsin...Sayende çok güzel bir gün ve çok güzel bir gece geçirdim...

Bu mutlu günümü dostlarımla paylaşmak istedim......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Tem 08, 2007 7:12 am

Bugün : 08.07.2007
Sat : 09.09
Gün : Pazar

Sanıyorum herkes bir yerlerde,site çok sessiz ve sakin..... Ben de şu anda Gölcükteyim,ama İstanbul'a gitmek için hazırlık yapıyor bizim hanım....

Aslında üç dört gün önce gidecektik ama Adnan Ayaz gelecek diye bekledik.. Sağolsun geldi.Beklediğimize fazlasıyle değdi...

Sanırım 22 Temmuz seçimlerine kadar İstanbuldayız.Seçimler Pazar günü olduğuna göre 21 Temmuz Cumartesi günü sağlık olursa Gölcüğe döneriz.. Bu zaman içinde sizinle çok fazla olamıyabilirim. Oğlumda olduğum sürece yok ama kızıma gittiğimde olabilmem mümkün.... Sanırım anlıyorsunuz değil mi ?

Sizlere mutlu günler dilerken,sizinle fırsat buldukça buluşmayı ümit ediyorum..Sizlere hayırlı günler dilerken, selam ve sevgiler sunuyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir