İhsan ağabey merhaba,
Kişisel sayfama yazdığınız mesajı daha şimdi okuyabildim, bu bölümden uzun zamandır mesaj almadığım için takibi bırakmıştım, gecikme için çok özür diliyorum ama mesajınızı okuduğumda çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Size daha önce bir kişisel mesaj da göndermiştim ve henüz görmediğiniz benim listemde okunmadı olarak görüldüğü için anlaşılıyor, o yüzden söylüyorum şimdi, kullanıcı sayfasına kullanıcı adı ve şifre ile girdiğiniz zaman yukarda kişisel mesajlar yazan bir bölüm var, orada kişiye özel gönderilen mesajlar var, orayı bir kontrol ederseniz iyi olur, muhtemelen benim dışımda birileri de bir şeyler yazmıştır
Öncelikle benim de ilk yazılarınızı okuduktan sonra sizi merak ettiğimi ve küçük çaplı bir araştırma yaptığımı söyleyeyim

Yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum ve vatan savunmasında sizinle aynı safta olmaktan memnuniyet duyduğumu bilmenizi istiyorum.
Sayın Ahmet Hamdi Kama, "sayın ersezer.vb.düşünceleri içerisinde olanlarla karşı düşünceleri savunanların ortak bir paydasının olmadığını olamayacağını" söylerken kendisini benim düşüncelerimle ortak payda kuramayacak safta bildiriyor anladığım kadarı ile, üzüntü verici bir durum. Kurtuluş savaşı verilirken hiç bir yurtseverin diğerine politik fikrini, dünya analizini, türkiye analizini sorduğunu ve buna göre saf denklemi kurduğunu sanmıyorum ama demek arkadaşın böyle bir lüksü var, keyfi bilir. Ben onun eğri cetveli düzeltmek gerektiği fikrine katılıyorum gene de.
Annemin eşinize ve size çokca selamı var.
İlk fırsatta tanışmak ve uzun uzun sohbet etmek isterim. Istanbul'a yolunuz düşerse lütfen ve mutlaka görüşelim, cep telefonum 533 768 77 05.
Sevgiler, saygılar...