İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Prş May 08, 2008 6:18 pm

merhabalar ihsan abi..

ben sizleri tanimiyorum ancak sanal da olsa site sayesinde sizinle selamlaşmak hatırınızı sormak isterim..

site içerisindeki yazılarınızı okuyor,vede anlamaya çalışiyorum ,ancak yılmazla dirsek teması içerisinde olduğunuzu görünce doğrusu sizi anlamakta zorlandığımıda ifade etmek isterim..

..açık sözlü ve düşüncelerinizi yüksek sesle ifade etmeniz inanın beni fevkalete etkilemişti..ancak ersezere yazdığınız yazınızı okuyunca bir an benmi yanlış anliyoru yoksa bu yazıda bir gariplıkmı var diye düşünmeden kendimi alı koyamadım..

...keşke ben yanılmış olsaydım.. sizden bir kardeşiniz olarak ricam ,insanları ötekileştirici yaklaşım tohumlarını ekmeyin..

burası kaynaşma sitesi olsun perinçeğin resmi sitesine dönüştürmeyin..

...sizleri muhabbetle selamliyorum..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Prş May 08, 2008 8:18 pm

ihsan abi demiş....
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
herkese cevap vermek yerine anlamaya müsait beyinlere hedeflenelim. okuyan ve okumayı seven insanları bulup onlar ile sohbet edelim.

evet abi iş eğri cetvelden doğru çizgi çikarmak...sizin buna talip olmanız gerekli diye düşüniyorum..

muhabbetle..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Cum May 09, 2008 10:12 pm

ihsan amca,
annemin amcası vefat etti,
bayburt'ta oturuyorlar. şuan annemle babam orada.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr May 11, 2008 10:01 am

...merhabalar,

öncelikle bizleri kendine akraba olarak görmekten duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim..aynı duygu ve düşünceler içerisinde olduğumuzu bilmeninizi isterim..

bende pergeloğlu rahmetli haci mustafa kama nın küçük oğluyum.(öğrtmen olan.)

...isteğim sadece sizden siyaset ötesi şeyler üzerinde konuşmak.yoksa sizde biliyorsunuzki...sayın ersezer.vb.düşünceleri içerisinde olanlarla karşı düşünceleri savunanların ortak bir paydasının olmadığını olamayacağını..

.. neyse sizleri selam ve muhabbetle tekrar selamliyorum...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum May 16, 2008 7:47 am

esselamun aleykum sayın agabim,

nasılsınız?yengem nasıllar?umarım hepiniz sıhatlı ve mutlusunuzdur.ha unutmadan ben bu akşam ki paragafa katılamayabilirim zira yarın futbol takımımızın şampiyonluk kutlamaları için program yapacagım.bu mazeretimin kabul görmesi ve tarafınızdan cezalandırılmayacagımı bilmekden sevinirim.
saygılarımla

selam ve sevgiler hoşca kalın,saglıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum May 16, 2008 10:11 am

İhsan amca az evvel Muzaffer hocam ile yaptığım telefon görüşmesi neticesini sana bildiriyorum:
40 yıllık bir arkadaşı varmış Rize'de o davet etmiş onu ve bırakmıyormuş, birara Trabzon'a gidecekmiş ve birarada Çaykara'ya uğrayacakmış. Yani anlayacağınız haftaya salı veya çarşamba günü aramıza katılacağını beyan etti eğer bir aksilik olmazsa. Bu durumda akşamki paragafa da katılamayacağını bunu sizlere bildirmemi istedi.
Selam ve muhabbetle.....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş May 21, 2008 1:41 pm

İhsan Abi Merhaba
İhsan abiciğim epeyi zamandır sitedede görünmüyorsun inşallah yaramazlık yoktur işlerin yoğun olasılığı bizleri habersiz bırakman anlamına gelmez değilmi abiciğim bizleri habersiz bırakmassan memnun kalacağım.
Yengeme çocuklara selam eder sağlıklı ve bol kazançlı günler dileğiyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Cum May 23, 2008 1:26 am

İhsan ağabey merhaba,
Kişisel sayfama yazdığınız mesajı daha şimdi okuyabildim, bu bölümden uzun zamandır mesaj almadığım için takibi bırakmıştım, gecikme için çok özür diliyorum ama mesajınızı okuduğumda çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Size daha önce bir kişisel mesaj da göndermiştim ve henüz görmediğiniz benim listemde okunmadı olarak görüldüğü için anlaşılıyor, o yüzden söylüyorum şimdi, kullanıcı sayfasına kullanıcı adı ve şifre ile girdiğiniz zaman yukarda kişisel mesajlar yazan bir bölüm var, orada kişiye özel gönderilen mesajlar var, orayı bir kontrol ederseniz iyi olur, muhtemelen benim dışımda birileri de bir şeyler yazmıştır :)
Öncelikle benim de ilk yazılarınızı okuduktan sonra sizi merak ettiğimi ve küçük çaplı bir araştırma yaptığımı söyleyeyim :) Yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum ve vatan savunmasında sizinle aynı safta olmaktan memnuniyet duyduğumu bilmenizi istiyorum.
Sayın Ahmet Hamdi Kama, "sayın ersezer.vb.düşünceleri içerisinde olanlarla karşı düşünceleri savunanların ortak bir paydasının olmadığını olamayacağını" söylerken kendisini benim düşüncelerimle ortak payda kuramayacak safta bildiriyor anladığım kadarı ile, üzüntü verici bir durum. Kurtuluş savaşı verilirken hiç bir yurtseverin diğerine politik fikrini, dünya analizini, türkiye analizini sorduğunu ve buna göre saf denklemi kurduğunu sanmıyorum ama demek arkadaşın böyle bir lüksü var, keyfi bilir. Ben onun eğri cetveli düzeltmek gerektiği fikrine katılıyorum gene de.
Annemin eşinize ve size çokca selamı var.
İlk fırsatta tanışmak ve uzun uzun sohbet etmek isterim. Istanbul'a yolunuz düşerse lütfen ve mutlaka görüşelim, cep telefonum 533 768 77 05.
Sevgiler, saygılar...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 23, 2008 7:03 am

İHSAN ABİ MERHABALAR
ÖNCELİKLE SELAM EDER SAĞLIK SIHHAT DİLEKLERİMİ İLETİR HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.
ABİ 22.05.2008 TARİHLİ DANIŞMA KAYNAŞMA SAYFASINDAKİ YAZINI OKUDUM MEMNUN KALDIM DESEM YALAN OLUR OYSA BEN, SEN VE SENİNGİBİ İNSANLARA YANİ BİZLERDEN YAŞLI ABİLERE NE GİBİ KIRICI OLDUM O SAYFADA KENDİ ADIMI GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM VALLA İNANINKİ BEN SİZLERİ DAHA DOĞRU KIRIKHANDAN TANIDIĞIM SENİN YAŞTA VE DAHA BÜYÜKLERİ KIRACAK ÜZECEK HERHANGİ BİR ŞEY YAPTIĞIMI SANMIYORUM ZATEN BANA DA BÖYLE ŞEY YAKIŞMAZ KİMSEDE YAKIŞTIRAMAZ.
İHSAN ABİ TEKRAR SÖYLEYECEĞİM SENİ VEYA SENİN YAŞLARINDA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BÜYÜKLERİME KARŞI Bİ SUÇ İŞLEDİYSEK AFFOLA BANA SORARSAN BÖYLE Bİ DURUM YOK ŞAYET VARSA HANGİ GÜN YAZDIM BANA ONU DÖNER KENDİ SAYFAMDA YAZARSAN ÇOK MEMNUN KALACAĞIM
ZATEN BUNDAN SONRADA SİTEDE YAZACAĞIMI DA SANMIYORUM
BAZİ HEMŞERİLERİMİZİN YAZDIKLARINA BAKARSAN SOLCULU SAĞCILIK MESELESİ KELİMELERİ BURDA TELAFUZ EDİLİRSE HİÇMİ HİÇ YAKIŞI KALMAZ DEĞİLMİ SİYASET AYRI Bİ HAVA HEMŞERİCİLİK AYRI Bİ HAVA
ABİCİĞİM BENİM ŞAHSIMDA OLAN SAYFAMA YAZARSAN ÇOK MEMNUN KALACAĞIM SAĞLICAKLA KAL
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt May 26, 2008 6:47 am

MERHABA İHSAN ABİ
ÖNCELİKLE HAYIRLI HAFTA BAŞI BİR PAZARTESİ GÜNÜ SAĞLIKLI VE BOL KAZANÇLI GÜN GEÇİRMENİ DİLERİM.
ABİ BUNU SAMİMİYETİMDE SÖYLİYORUM BİR DAHA YAZMAYACAĞIM DEDİM VE DE GERÇEKTEN YAZMAYACAKTIM MEYDAM KİME KALIRSA KALSIN HİÇ UMURUMDA BİLE DEĞİLDİ DAKİ SENİN YAZINI OKUYANAKADARDI AMA GÖRDÜMKÜ SAYFAMA YAZDIĞIN YAZIYI OKUYANA KADARDI VALLA YAZDIĞIN YAZIYI GERİYE DÖNÜP ARADIM AMA FATMA HANIM SİLMİŞ KALİBA NEYSE O SAYFADA ADIMIN YANLIŞKILLA TELAFÜZ EDİLDİĞİNİ ANLADIM BUNA ÇOK SEVİNDİM DEDSEM İNANIN KENDİNİ BİLMEZ BİR İKİ GENÇLERİN LAFLARI BENİ DE ÜZDÜ AMA NE YAPARSIM ELİN AĞIZI TORBA DEĞİLKİ DİKESİM.
OLSUN BE İHSAN ABİ BEN TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLİYORUM HEPİNİZİ SEVİYORUM.
BEN TÜM AİLENİZE AİLECE SAYGI VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.
İHSAN ABİ SENİN ŞU TATLI DİLİN VARSA YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal May 27, 2008 2:14 pm

Sevgili dostum,
Cuma akşamları için son haftalarda sizinle beraber olamıyorum.Sitemlerini okuyorum.Şu an isteğiniz olduğu için cevaben bir iki satır yazma itiyacı duydum.Size bilginiz olsun diye yazıyorum.Bundan böyle belki fazlaca üzerime gelmezsiniz.
1.İki ayrı okulda görev yapmaktayım.Sene sonu iş ve işlemleri hayli yoğun.
2.Daha önceleri amcamla beraber babamın rahatsızlığı benim ayrıca hastanelerde koşuşturmam beni hayli yordu...
3.Babamın tedavisi halen sürüyor .Haftada bir hastanede takip ve tedavisi devam ediyor.
4.Köy işleri de ayrıca yapılması gerektiğinden hafta sonları gitmek zorunda kalıyorum.Hamlık ve beraberinde devam eden yorgunluk...
5.Bu ve buna benzer sebeplerle hafta sonları hiç rahat değilim.Fırsat buldukça gece geç vakitlerde kayıttan düşmemek için paragafa uğradığımda tabiiki herkes ayrılm ış oluyor...
...Biraz olsun durumumu anlatabildiysem ne mutlu.Sağlık ve mutluluk dolu nice paragaflarda ve canlı sohbetlerde buluşmak dileğimle soran herkese ve sizlere selamlarımla,saygı ve sevgilerimle...öpüldünüz....
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal May 27, 2008 2:51 pm

İHSAN ABİ MERHABA
MESAJ ALINMIŞTIR VE AYNEN YANINDA OLDUĞUMU BİLESİN BEN HER ZAMAN BÜYÜKLERİME SAYGIDA KUSUR ETMEM DEMEKKİ SADECE O BİR YANLIŞLIKLI SON OLARAK YAZDIĞIN MESAJINA NE DİYEBİLİRİM YİNEDE BENİ ANLADIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDER SAĞLICAKLA KAL
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Haz 06, 2008 7:05 am

İhsan abı; Uzun zamandır düşünce platformundaki yazıları ininki okumuyorum. Fakat burası için çok köylülerimiz bu site den çıktı gitti yine çok köylülerimiz burası için gelmiyor. Bu belirdiğim gelmeyen ve giden kişiler karışıktır her görüşten vardır. Savundukları tek görüş eğer köyümüzün adında olan site de siyaset olmaz. Yaylamız, köyümüz, mezirelerimiz, geleneklerimiz, örneğin sisiz dile getirdiğiniz. Yediye Nacı Altuncunun yazdığı yazılardaki konular yazılmalıdır.

Fakat yine ne kadar denildiyse de yazıldıysa da bizim köylülerimiz, siyası yazıyorlar. Yazarların yazılarını kopyala yapıştır şeklinde buraya veriyorlar.
Tüm Şahinkaya ya hitap eden köyümün sitesinde birliği beraberliği korumak için dediğim o kelimeye takılmamalısınız. Bu gün yılmaz gidiyorsa yarın Ahmet, Mehmet gider. Daha iyimi olur. Hem vallahı hem billahi son günlerde sizinde ne yazdığınızı bilmiyorum. Benim yazdığım o söz geneldir.

İhsan abı, Tek bir cümleye takılma yazımdaki tüm düşüncede beni haksız görüyorsan hasap vermeye hazırım.

Akşam paragafta görüşmek dilegiyle
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Haz 06, 2008 7:30 am

Şu üsteki yazıdan sonra gittim düşünce platformuna baktım sizinde bayağı yazılarınız varmış orada inanki bilmiyordum. Konu başlıklarına baktım geçtim.

Şunu iyi bilinki abı 1000 nı aşkın üyenin eğer 20-30 tanesi bu sitede aktıfse bu siyasettendir. Şu ottuz kişinin yarısı benim gibi hiç siyasede dokunmadan köyü ve köylüyü sevdiği veya hasret olduğu için burada duruyorsa, geresini siz düşünün.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yazile Kara » Çrş Haz 11, 2008 11:14 am

Adil'in bacanağı kadar başuna taş düşsün,emi,,,,,,,,

Adilin bacanağı bilmem ne yaptı sana,
Onu tarif eylemek elbette düşmez bana,
Herkeste biliyor ki değer verir insana,
Biraz insaflı ol ki Adil sana kızmasın....
Kullanıcı avatarı
Yazile Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir