Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Gökhan. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Uzun zamandır siteye girmiyordum.Arada sırada benim nick ile bülent giriyor siteye. Bu ayın sonunda işten ayrılıyorum artık zorlanıyorum. Elmasla sürekli görüşüyoruz. Dualarım sizinle. Ağayı sormuşsun Çok şükür iyi. Bugün mutfağımızı badana yaptı Selamı var. Ah bu arada öenmli birşey daha. Haziranın ilk haftası abimler geliyor almanyadan çoluk çocuk inşallah ve hepberaber akçakocaya gelmeyi düşünüyoruz tatil için. İnşallah görüşürüz. Şimdilik bu kadar Hoşça kalın. Merve
Merhaba Gökhan, Çok gönül alıcı ve manidar mesajin için teşekkür ederim..Ben de Düzceye gelmeği çok istiyorum..İnşallah bir Cuma namazını da orada kılacağım ve sizlerle güzel bir sohbet yapacağım..Allah nasip eder inşallah....
Merhabalar,
Sonunda yuvaya döndüm ama dediğin gibi hayat meşgalesi bitmiyor bir türlü. Telefonda görüşelide bayağı olmuş dimi? Günler çok çabuk geçiyor, nasıl akşam oldu nasıl sabah anlayamıyorum. Hayat bu hızda devam ederken sizin misafirin gelişide yaklaşıyor. Vaktiniz varken bol bol uyuyun.
Kendine iyi bak, Hoşçakal.........
s.a abııııımmmm nasılsın ne halun var nerelerdesun yuzunu gören sesını duyan mesajını goren(ben) cennetlık yengemin durumları nasıl selam sole herkese beklerım bursaya ...biricik dayının biricik kızı ben tarfından sevgiyle saygıyla öpüldünüz
selam gökhan abi. Tahmin ediyorum bana kızmızsındır vede haklısın. Ama hele bi sor niye! aslında gelmeyi düşünüyodum sana ama kürşat abi senin için kpss ye çalışıyo harıl harıl diyince bende sınavı bitirsin öle giderim düşüncesindeydim. O nada az kaldı inşallah haftaya yanına geleceğim tabii kabul edersen.... neyse allaha emanet ol sınavında şimdiden sana başarılar dilerim....
SELAMLAR SAYGILAR HÜRMETLER AAABISIIII .....GÖRÜŞMEYELİ UZUN ZAMAN OLDU... OFFFFF YA ÇEIKLMIYO BURSA SICAK SIKICI MONOTON YOK KI SEVDIKLERIMIZ YANIMIZDA HAREKETLENSEK BIRAZZ HANI OLUR YA ADAMIN BIRININ BITANECIK DAYISI VARDIR..BITANECIKTE YIYENI(BEN) VARDIR ... HANI DERLER YA BI ZIYARET ETSEK TE BI DUALARINI ALSAK BENIM KIDE O HESAP İŞTE KENDI KENDIME KURUNTU YAPIYORUMM... ASLA YIYENLERI TARAFINDAN HATIRLANAMYAN DAYI OLMAK İSTEMEZDIMM HELE HELE O MUHTEREM DAYININ KIZI OLMAYI HİÇ İSTEMEZDIMMM..... ÖPÜLDÜN ABİSİİİ HEMDE ÇOOOKKKK ???
MERHABALARR ABIISIIII ÇOK SAOL MSJ İÇİNN İNŞALLAH EN KISA DIREKSIYON BAŞINA GEÇERSIN DE DURAKLARDA GÖRÜŞÜRÜZZ AMA ŞÖYLE BI DURUM VARR BIZZİİ HER DURAKTA BULAMAYABILIRSINN HELE BIDE YANLIŞ PARK EDERSENN.......!!!!! ÖPÜLDÜNN ABISIII VARMI BI ARZUNUZ BI İSTEĞİNİZ BURDANNN HERKESE SELAMLARR
ahh komşucumm yaaa okadar sıklıyorumm kıı artık internette bi işe yaramıyoo dayını ısrmasına ısırayım daaa sonuçlarına katlanacakmısınn sen buraya gell de ısırayımm olumuu komşumm szılerr nasılsınızzz
öncelikle merhaba gökhan yazın için çok teşekkür ederim biraz sitem vardı ama inan ki bide sizleri hiç unutmadık recai ye gelince çok yoğun çalıştığı için yazmamıştır sana inşallah iyisindir eşinede sevkiler allaha emanet olun
selamun aleykum mesajını aldım epeydir internete girmedim malum mesajlarada bakmadım ama uyarını dikkate alarak azda olsa üzerime düseni yapmak isterim. bilmukabele düsüncelerini paylasmaktayım en kısa zamanda görüsmek dilegiyle Allaha emanet ol. Dualarında bizleride eksik etme
inat olduğunu da nerden çıkardın? Alakası yok inan. Sadece gecenin o saatinden sonra ferman beklemiyordun di mi? Ben oğlu ne zaman uyanacağı belli olmayan bir anneyim, unuttun galiba. Yani seninle görüşmenin ardından rüya görmeye başlamıştım bile.
Bu aralarda malum; yoğunum, yorgunum. İnşallah geldiğinde fermanı okurum sana. Hem klavye sıkıntım hala devam ediyor. Bana eziyet etme. Bak bugün 1.sırada olmana rağmen bir çeyrek ferman yazdım yine. Kendine iyi bak.
Şimdilik hoşçakal...