Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Sevgili yeğenim sibel...!
Tabiki sen veseningibiler beni unutmayacağını çok iyi biliyorum.
Latife olsun diye yazdım.
Seni ve senin aileni çok seviyorum...!Babana hiç dayanamam.Obenim kadim arkadaşım ve dostum.Oda benim buduygularımı çok iyi bilir.Anne aramıza çok sonra katıldı ama onuda çok sevdim. İyiniyetli bizi heryönümüzle kabullenen bir kız kardeş.Kadeşimden hiç ayırmam vede hiç unutamam.Onunla TRABZON'DA güzel günlerimiz geçti.Hatta bazan cemilenin burada bazı arkadaşlarına benzeterek hep anarım.Enönemlisi babnın kahrını buzamanakadar çektiği için kafadan sınıfı geçti(!!!).
Herkese sonsuz selamlar...!
Gözlerinden öpüyorum...!
Sibelimmmmmmmmmmmmm eki habu sitede yoldasim nerelerdesin hic karsilasamiyoruz ne sitede nede msnde, ne var ne yok neler yapiyorsun, farkindamisun bilmem ama siteyi ihmal edeyusun belirle basliklara yazup hemen cikiyorsun olmuyor haa ozletme cok kendini optum kocaman sevgilerimle...
Sibel Kızım Merhabalar:
Uzun zaman oldu sitede yazıyorum seninle yolumuz hiç çakışmamış ben buna bir son vereyim dedim,inşallah bundan böyle haberleşiriz,bu duygu ile sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum...........
Sevgili yeğenim...!!!
Amcan senin yanaklarından öpsün...!!!Çok teşekkür ederim...İkigün gripten yattım...!!Çokşükür iyi oldum.Ama inan insan hasta olunca birçok şey gözüne gelmiyor..Siteyede yazamadığım için açıklama ihtiyacı hissttim..Sağolsun senin gibi dostlar hep ilgi duydu ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu...!!ALLAH hepinizden razı olsun...!!!
Herkese ama özellikle babana çok çok selam söyle...!!Hasreti hep burnumda...!Hep onungibi birkaç çocukluk arkadaşımı hayal ederim acaba birbirimize doyacakmıyız ...???Yoksa bu hasretlikle bu dünyadan göçüp gidecekmiyiz....????????
Öptüm seni...!!!
egiz naber nasilsun çevrim dışı egizz sesun çıksun yemek ye sankis eni bumak çok kolayda bide sitem etmimş yok yeruni bulamadum deyisun. ufak tefek bişeysun zaten ben seni habu kalabalukta bulamaum az kaldi hade görüşrüüz egiz