MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş May 24, 2007 6:51 pm

Muzaffer Amcacığım birsen abla ve zeki abinin düğününde görüşürüz inşallah kendine çok iyi bak
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen hasan özdil » Cum May 25, 2007 7:48 pm

merhaba hocam kusura bakma bir aydır kırıkhandayım ondan öncede internedim yokdu işyeri yıkıldı kışa acacam kırıkhanda tatildeyım.burası eskısı gıbı boş saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt May 28, 2007 8:09 am

NİYE OKUMAYIM ABİ ALLAH SANADA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzt May 28, 2007 10:26 pm

amcacığım ne demek sizinle muhabbet bizim için bir zevkti.ALLAH en kısa zamanda tekrarını nasip eder inşallah.Yığılca sözünü aldık uşaklar 2 hafta sonra gelmeyi duşunuyur sizede haber vereceğim gelirseniz sevindirirsiniz bizleri.Yengeme selamlar.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mk

Mesajgönderen Metin Kuzu » Sal May 29, 2007 8:46 am

s.a. Muzaffer Amca

Benim gösterdiğim ilgiden bahsettin. Bu konuda benim yaptığım fazla bir
çabam yok. Bu ilgi sizden aldığım yakınlıktan kaynaklanıyor.

Herzaman başımın üstünte yeriniz var.

Hayırlı günler, mutlu yarınlara...
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Sal May 29, 2007 9:15 am

merhaba hocam seni unuturmuyum kafamı dınleyıp seneye aynı işi yabacam memlekede gidersen görüşürüz secımden sonra allah nasıp ederse gideceğız kırıkhandan sorarsan aynı yaramaz yok selamlar aygılar
hasan özdil

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal May 29, 2007 12:03 pm

saygı değer hocam,
asıl mutluluğu duyan ve sizinle sohbet etmekten mutlu olan inanın ki bizleriz. sizin bizleri yanlız bırakmayarak vermiş olduğunuz ve teşvik edici konuşmalarınızdan dolayı sonsuz şükranlarımı bir borç bilirim.
umarım nice bu tür oturumlarda birlikte oluruz.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Haz 01, 2007 11:49 pm

BENIM YÜREGI SEVGI DOLU MUZAFFER AMCAM HAKLISIN PARAGAFA UZUN ZAMAN OLDU KATILAMADIM CÜNKÜ CUMA GÜNLERI UYGULANAN PARAGAFIN SAATI VAKTI BANA UYMUYOR... CUMA GÜNLERI GEC CIKIYORUM ISTEN...EVE GELDIGIM ZAMANDA PARAGAF SONUNA YAKLASMIS OLUYOR BU YÜZDEN KATILMAYI LÜZUM GÖRMÜYORUM...BU ARALAR DA ZATEN BILGISAYARIMLA SORUNLAR YASADIM SÜREKLI SITEYI ZIYARET ETME IMKANIM DA OLMADI ACIKCASI AMA SIMDI COK SÜKÜR HERSEY YOLUNDA VE BU AKSAM GECTE OLSA FORUMA UGRAMADAN YATMAK ISTEMEDIM.....

YAZMIS OLDUGUN DÖRTLÜK ICIN TSK EDERIM MUZAFFER AMCA SEN VE FATMA ABLAM BU FORUMUN TADI TUZUSUNUZ SIZLER DE OLMAZSANIZ BU FORUMUN LEZZETIDE OLMUYOR... IYIKI VARLIGINIZLA ARAMIZDASINIZ... SEVGI VE HÜRMETLERIMI GÖNDERIYORUM SIZE.... HAYIR DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN ÜZERIMIZDEN SIZ BÜYÜKLERIMIZIN DUALARINA COOOOOOK IHTIYACIMIZ VAR....

Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Haz 02, 2007 11:55 am

Muzaffer Amca Merhaba,

Benim siteye girememem cok farkli nedenlerdendir, siz giremediginiz zaman serverden kaynaklanan sorunlardan dolayi oluyordu..

Ben toplu halde butun uyelere mail yolluyorum paragf aksamlari, bagli oldugumuz server, mailleri galiba virus olarak algilamis ve benim IP numarami engellemis..

Benden baska herkes siteye girebiliyordu benim Bilgisayardan siteye girmem imkansizdi, Sevgili Murat Topalogluna durumu bildirdim ve oda sistemden o blogu kaldirmis..

Artik sorun yok, bunlar otomatikmen olusan kucuk sorunlar halledilmeyecek sorunlar degil...

Saygi ve sevgilerimle...

Muzaffer amca merhaba,

Bilmenizi isterimki benden hic cekinmeden yardim isteyebilirsiniz,
beni asla rahatsiz etmezsiniz bunu defalarca soyledim size simdide hatirladayim dedim, aksam istediginiz islemleri yaptim, insallah boyle siteye uye olmayanlar surekli karsiniza cikarda bizlerde o kisilere yardimci oluruz..

Allah sizi basimizdan eksik etmesin siz bu sitede yol gosterenimizsiniz sizsiz buralar olmaz bunu hep aklinizda saklayin..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Sal Tem 03, 2007 1:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Cmt Haz 02, 2007 11:31 pm

o mutluluk ve şeref bize ait böyle güzel günlerde sevdiklerimizle olmak bizlere gurur veriyor arada böyle güzel toplantılar olması bizleri sevindiriyor uzaklarda olsakta bir günlük görüşme bile herzaman yanımızda olduğunuzu hissettiriyor heb böyle güzel günlerde güzel sohbetler yapmayı allah nasip eder inşallah allaha emanet olun yengemin ve sizin ellerinizden öperim
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Uysal » Pzr Haz 10, 2007 2:38 pm

muzaffer amca fırsat buldukça siteye giriyorumm..dediğin gibi faal olmak lazım ancak bu sene o kadar meşgul oluyorum kii...

bu arada annem babam-iyidir..babaannem de ALLAH'a şükürler olsun iyidir..eee bizde son senemizdeyiz.okul bitti artık...
Kullanıcı avatarı
Süleyman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Derya Pehlivanoğlu » Pzr Haz 10, 2007 5:23 pm

haklısın muzaffer amca ama siteye takılmaya pek fırsat kalmıyo derslerden babam desen anlamyo pc den anca ben oldugum zaman inceleye biliyo siteyi.aslında babam daha önce hal hatır sormamı söylemişti ama ben anca fırsat bulabildim umarım iyisinizidr.kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Derya Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

BAŞINIZ SAĞOLSUN!

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Çrş Haz 27, 2007 9:08 pm

Hey benim can dostum, hemşehrim Muzaffer Hocam! Hamsiköy Sitesindeki mesajını okudum teşekkür ederim! Sizler gibi değerli hemşehrilerimizin varoluşu bizim için sevinç kaynağı. Bu aralar gerçekten çok yoğunum, en kısa sürede sizleri Gölcük'te ziyaret edeceğim. Selam, sevgi ve saygılar gönderiyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum değerli hocam!

Selamün Aleyküm Sevgili Hocam! Başınız sağolsun diyorum, mevlamın uygun gördüğü sayıda nefes tükendiğinde aslına rücu ediyor insan. Hamsiköy Sitesindeki foruma yazdığın mesajı görür görmez telefona sarıldım fakat meşgul olacaksın ki cevap alamadım. Seni sevgiyle yadediyor, geride kalanlarınıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Selam ve dua ile!
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 2:08 am

Amca, sen bir harikasın, seni seviyoruz.

Bu arada sayende sitede 16 Altuncu olduğumuzu öğrendim ( tabi başka birini daha sayfaların arasından bulup çıkarmazsan)

daha da fazlaymış meğer. site de ki işini gördün yattun aşağa tabi amca, ben sabahın 4 ü nöbetçiyim ve ayaktayım, sana iyi uykular.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Sal Tem 03, 2007 11:05 am

ılgın ıcın tesekkur edrım amcacımm.benı cok mutlu ettın.emınım kı unutmayız bırbırmızı.ınsan akrbasını hıc unutabılr?mı helede senın gıbı cok tatlı bıryse:Dkıb ellerınden operımm.
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir