FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 21, 2007 9:55 pm

E KIIIIII SESUME SES VER FORUMDASUN GÖRDUM SENI NE VAR NE YOK :?: :?: CELUK CECUK HEP EYISUNUZ INSALLAH... :?:

CANIMSIN KALP KALBE KARSIYMIS DEMEKKI; ABLAM BENIM; AMA DIKKATUNI CEKERUM SENDEN ÖNCE DAVRANMISUM :D :D SEVINDIM MEVLAM HEP IYILIK VERSIN HERKEZE INSALLAH; BIZLERDE IYIYIZ BACIM HAMDOLSUN YARAMAZLIK YOK GÜNLERI KOVALAYIP DURUYORUZ MONOTON OLAN HAYATIMIZLA...DÜN YOGUNDUK BABAM GELDI TÜRKIYEDEN EPEY BIR SENLIK VARDI EVDE ABLAMLAR COLUK COCUK KARISTUK BIRIBIRINE... 8) 8) AMAN ALLAH HERZAMAN BÖYLE SENLIK ICINDE GECIRSIN GÜNLERIMIZI... :D

EVET MSN DE SOHBET EDEMEDIK AMA EDERIZ INSALLAH; GERCI SU AN BAGLANMAYA CALISIYORUM SOHBET EDERIZ DIYE AMA HATLARDA YA BIR ARIZA YA DA BIR YOGUNLUK VAR GALIBA BAGLMIYOR BENI BIRAZ SONRA DEYIP DURUYOR... NEYSE BURDADA SOHBET EDEBILDIK YA AZ BIRAZ BU DA YETERLI SIMDILIK...

KENDINE IYI BAK ABLAM ALLAH ISLERINIZI RAST GETIRSIN; FRANSAYA SIZE KUCAK DOLUSU SELAMLAR...ÖPÜYORUM SENI
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Prş Şub 22, 2007 2:25 pm

HER GÜN BİR EVELKİSİNE GÖRE DAHA ZOR DUR
En son MUHAMMED ALİ YILMAZ tarafından Cmt Mar 10, 2007 10:54 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Mar 10, 2007 12:43 am

uyyyy halacugummmmmmm bu aksam cok guzel bir aksam gecirdik yarinda gecircez o ne oynamakti coktandir boyle oynayip terlememistim iyi geldi ama hamlancaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: valla yarina iyi dinlenmemiz lazim gene halay horon cemilem cingene havasi olcak :wink: optum seni janummmmmmm seni cok seviyorum iyiki varsin
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal Mar 13, 2007 8:21 am

merhaba ablacım. nasılsın? uzun zamandır yazışamadık, mesajlarını alıyorum çoook teşekkür ederim ablacım.
ben aynı tempo çalışmaya devam. tabi üzüntümüzde var. annem 1 ay önce anneannem hastahaneye kalkacağı zaman trabzona anneannemin yanına gitmişti. eve taburcu etmişlerdi sevindik ama 1-2 gün sonra tekrar yoğun bakıma alındı anneannem. kronik bronşit ve ciğerlerinin çok az bir bölümü çalıştığı için nefes almakta zorlanıyormuş. tabi ben annemle sürekli telefonla irtibat halindeydim.ne oldu ne gitti. anneannem yoğun bakıma tekrar alınınca babam da annemin yanına gitti. geçtiğimiz cuma akşamına kadar hiçbir gelişme yoktu fakat annemle tekrar konuştuğumda ayaklarını hareket ettridiğini çok mutlu olduklarını söyledi. bizde çok sevindik. ama cumartesi günü bir şaka daha yaptı anneannem sanırım bu en ağırıydı. ama annemlede konuşurken hep ona Allah hangi tarafı hayırlı ettiyse onu gösterecek anne diye diye moral vermeye çalıştım ama...
her ne olursa olsun anne işte. kaç yaşında olursa olsun anne...
Allah çekemeyeceğimiz ağır acılar vermesin. Allah sağlık versin hepimize diyerek sonlandırıyorum. çok uzattığımın farkındayım.
görüşmek üzere ablacım. merve[/color]
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Mar 17, 2007 12:05 am

FATMA ABLA DURUMUNA COK ÜZÜLDÜM YA DAHA YENI OKUYORUM AMELIYAT OLDUGUNU COK GECMIS OLSUN VE SIFA VERSIN RABBIM.. INSALLAH IYISINDIR SIMDI VE YAKIN ZAMANDA TEKRAR SITENIN BASINA GECERSIN.... ÖPÜYORUM CANIM...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 22, 2007 8:29 pm

:arrow: Merhaba Fatma,

Çok geçmiş olsun.Bu ara ben de acılı günler geçirdiğim için sana ulaşamadım. Kusura bakma.... Dilerim sağlığına kavuşmuşsun.. Senden hayırlı haberler bekliyorum.....

Selem ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Mar 27, 2007 7:35 am

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFALAR VERSİN. GEÇ OLDU FAKAT MALUM BABAMIN ÖLÜMÜ YAKLAŞİK 20-25 GÜNDÜR SİDEYE GİREMEDİM.
HERKESİ AMA SİZİN GİBİ SİDENİN TEMEL TAŞLARINI ALLAH KORUSUN.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Pzt Nis 02, 2007 4:38 pm

fatma abla ben de yeni örendim kusura bakma biraz geç oldu ama geçmiş olsun inşallah çabucak sağlığına kavuşursun
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Nis 04, 2007 10:29 am

SANA ZAHMET VERIP HASTA HALINLE RESMIMI DEGISTIRDIGIN ICIN SANA COK TESEKKÜR EDERIM... ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN... DÜN MSN DE KONUSTUGUMUZ MEVZUNUN GELISMELERINI BANADA BILDIRIRSEN SEVINIRIM CANIM ABLAM... KENDINE IYI BAK; SAGLIGINA BIR AN ÖNCE KAVUSMANI DILIYORUM....ÖPÜYORUM SENI :wink:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Erhan Ayal » Çrş Nis 04, 2007 9:53 pm

fatma abla geçmiş olsun ( sana ne olduğunu bilmiyorum ama) :D valla abla bayağıdır siteden uzağım kusura bakma. Acil şifalar dileği ile
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Cmt Nis 07, 2007 12:27 pm

Canim iylesmeni dort gozle bekliyoruz, cabuk ayaga kalk gezeceguk,saglam saglam hastahaneye gidiyorum insallah sakat geri gelmem diye dalga geciyordun 22 gun oldu hala yatiyorsun sanki icine dogmusdu, allahdan acil sifalar diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fahrettin Yilmaz » Sal Nis 10, 2007 1:06 pm

fatma hanım benim yazımı neden sildiniz bunun açıklamasını istiyorum.o zaman o zatında sileceksiniz yoksa tarafsızlığınızdan şüphe duyarım.
Kullanıcı avatarı
Fahrettin Yilmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tahsin Sancak » Sal Nis 10, 2007 9:30 pm

ABLAM HOS GELMISSUN DEMEKLE BIRAZ GECIKDUM SU SIFRELERI BIR TÜRLI KABUL OLMADIGINDAN SIMDI ANCA YINE SENIN SAYENDE GIREBILDIM SEN OLMASAN NE YAPARDIM:HERHALDE YINE AL BASTAN BIR DAHA :lol: :lol: :lol: SIZIN ARANIZDA OLMAKDAN MUTLUYUM SAGOLASIN ABLAM BENI BU GÜZEL INSANLRIN ARASINA KATDIGIN ICIN SAYGILARIMLA DILRIM HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN
Kullanıcı avatarı
Tahsin Sancak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

may music sound studio

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Prş Nis 12, 2007 1:53 pm

SELAMLAR ABLA
SİTE YETEKİLİLERİ SİZİN ÖZELMESAJ ATMA HAKKINIZI KALDIRMIŞTIR DİYE BİR ŞEY Mİ VAR.BEN ÖNCEDEN BUNU DENEDİM AÇTINIZ.GENE BİR BAŞKASI KAPATTI.BU RDA HERKES KAFASINA GÖRE Mİ AT KOŞTUURUYOR SİTEDE.SİZE ÖZEL YAZACAKTIM AMA BU HAKKIM ALINMIŞ.BİRİ BEN YAPMADIM DİĞERİ BENİM HABERİM YOK.... NEYSE ÖNEMLİ DEĞİL..
TELİN YOKTU BENDE SENİ ARAYACAKTIM.BU SİTEYEYİ İYİ KORUYAMADIĞINIZA İNANIYORUM.YAZILAR YAZILIYOR HAKKIMIZDA
BEN YAZI YAZMAM.ÇÜNKÜ YAZI UFAK ŞEY.
ABLA ÖZEL YERİMİ AÇ SENİNLE GÖRÜŞMEM LAZIM.
DİĞER YTETKİLİLERDE KULAKLARINI ACSINBLAR SİTEYE BAKSINLAR
SEVGİLERİMLE
maymusic
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Deniz Kazak » Prş Nis 26, 2007 8:40 am

Bak geldimmmm burayayum gördün mü :lol: :lol: ara sıra yokluyorum bacım ihmal edermiyim bazen fırsat bulamısamda uzun süre ara sıra geliyorum seni tekrar sağlığına kavuşmuş görmektende mutluyum gelmişgeçmiş olsun tekrar canımcım. k Anaaaa korkutma beni ekiiii :shock: ağlarum bak :wink: :lol:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir