CANAN UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Berat Özen » Çrş Oca 25, 2006 5:33 pm

slm canan nasılsın ben levevtın dayısı dayısı dedığıme bak o benden buyuk rıca etsem bana msn ne adresını gonderırmısın gonderırsende gondermessende teşekkur ederım kendıne ıyı bay by

slm canan nasılsın neler yapıyorsun gunler nasıl gecıyor oralarda derslerınde basarılar dılerım kendıne ıyı bak gorusuruz by by

mrh canan nasıl gıdıyor hayat neler yapıyon sınavlarında basarılar dılerım yaza gelcenmı
Kullanıcı avatarı
Berat Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yücel Ayal » Çrş Mar 01, 2006 10:58 pm

ekiz niye hiç yazmasun unuttunmi beni yoksa çekeceğum kulaklaruni selamlar :x
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAM

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Mar 12, 2006 4:52 pm

dayı kızı nasılsın...iyisinizdir inşallah.dayıma ,yengeme ve kuzenlerime selamlarımı söylersin. görüşmek üzere bye...
En son Vedat Başar tarafından Sal Nis 11, 2006 5:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Cmt Nis 01, 2006 5:28 pm

evet kizimmmmmmm artik bende burdayim, siz hebunuz burda bir ben kalmisdum evde ahada benda geldum :) :) , bende seni cokkk seviyorummm..
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 13, 2006 10:33 am

Ekiiiiiiiiii cimcimem yazini okudum canim iyiyim, ya sen nasilsin? eeeee gorev gorevdir oyle ihmale gelmez mecbur her yerde olmaya calisiyoruz elimizden geldigi kadar, kimsenin bende hakki yokdur guzel yeyenum koy adina ne varsa yapamak borcumuzdur bende elimden geleni yapiyorum..

Ekiiiiiiii cimcimem gordunmi en sonunda annenide uye yaptik haburalara eykidi koskor murat gorse olanlari iyice korkacak ne dersun hahahah..

Yeyenlerimin en cimcimesi nerelerdesiniz eskisi gibi sitede aktiv deyilsiniz, zaten bayanlar azinliktayiz bari sizde buralari yanliz birakmayin optum seni kocam sevgilerimle..

Cimcimem Nasilsin? Eki o deliluk yaptugumuz gunden buyana oyle hamlandum anlatamam daha kendume gelemedum ama cok guzel bir gun olmusdu artik boyle gunleri tekrarlaruk haaa, kolbasti hikyesinde baska bir konuuuuuuu neydi o oyle aklima geldukce eluyurum gulmekten.......Sitede sizleri daha aktif bekliyorum tamam mi, okullarda acilmis gozunuz aydin hemiiiii optum kocaman...

Allah iyiligini versin emmi sabah sabah sende beni guldurdun :lol: sorma keske o gunu kameraya cekseyduk simdi izledukce elurduk gulmekten zaten soz konusu o gun olunca aklimiza geldiginde tek basimada olsam guleyurum :lol: neyse gunler bitmedi yine tekrarlariz, canim sinvalariniz bitmis insallah hersey isteginiz gibi olacak, gecmis olsun az kaldi okullarda bitti sayilir, allah zihin acikligi versin size optum canummmmmmmm kendine cok iyi bak....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt May 13, 2006 12:44 pm

merhaba canan
memleket hasretini malesef böyle sanal ortamlarda gidermeye çalışıyoruz yapılacak birşey yok vakit buldukça katılmaya çalışıyorum.sen ne yapıyorsun okul nasıl gidiyor çalışmalarında başarılar kendine iyi bak görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Haz 20, 2006 9:26 am

merhaba canancım nasılsın?baktımda Fatma abla ve Nevginle konuşmuşuz sana bişe yazmamışım vuh ne ayip dimi :wink: kendine iyi bak canım öpüldün :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Haz 25, 2006 2:00 pm

CANAN CANIM DIGER SITEYE BAGLANAMIYORUZ BU YÜZDEN SANA BURADAN YAZAYIM; NASILSIN CANIMIN ICI HIC GÖRÜNMÜYORSUNUZ ÖZLETTINIZ KENDINIZI.... UMARIM HERSEY YOLUNDADIR KENDINE IYI BAK BYEEEEEEEE

CANIM BENIM BU MESAJINI DIGER SITEDE OKUMUSTUM AMA CEVAP VERMEYE NASIP OLMAMISTI... BUGÜNE KISMETMIS...

TESEKKÜR EDERIM CANIM BENIM BENDE IYIYIM HAMDOLSUN VE SENINDE IYI OLMANI TEMENNI EDIYORUM... INSALLAH NETIN DÜZELMISTIR VE FORUMA AZDA OLSA GIRME IMKANINI SAGLARSIN...GÜZELIM BENDE SIZLERLE YAZISMAKTAN KEYIF ALIYORUM KI CANLI TANISSAK VE BURADA KAYNASTIGIMIZ GIBI KAYNASSAK BIRBIRIMZDEN AYRILAMAYACAGIZ KANAATINDEYIM... BIRBIRIMIZI GÖRMEK NASIP OLSUNDA BASKA BIRSEY ISTEMEM; HELE BIRDE KENDI INSANIM OLURSA.... SIZLERI COK SEVDIM VE SEVIYORUMDA INSALLAH BU GÜZEL MUHABBETLERIMIZ UZUN BIR ZAMANA DAYANIR... KENDINE COK IYI BAK DERSLERINDE ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VE KOLAYLIK VERSIN... BYEEEEEE

TESEKÜR EDERIM CANAN IYI DIYELIM IYI OLALIM... COK SÜKÜR....EVET BIR SÜRE ARANIZA KATILMA IMKANIM OLMADI EVDE YAPILACAK ISLERIMIZ VARDI ONLARLA MESGULDUK; BUGÜN ANNELER GÜNÜ MÜNASEBETIYLE BIRAZ RAHATAIZ SÜKÜR... BENDE FIRSAT BU FIRSAT FORUMA KATILAYIM DEDIM.... SINAVLARIN BITMESINE COK SEVINDIM ;YAZILARIDA VERINCE INSALLAH DERIN BIR NEFES ALACAKSIN..... CANIM BENIM NETIN BOZUK OLSUN OLMASIN; FORUMA KATIL KATILMA ÖNEMLI DEGIL; ÖNEMLI OLAN GÖNÜLLERIMIZIN BIR OLMASI... VE INANIYORUM BIZLERDE BUNU ARAMIZDA SAGLADIK COK SÜKÜR...E KIIIIIIII BIRSEY DAHA CENESI DÜSÜKLERIDE HIC SEVMEM BILESUN HAAAAAA BIRDAHAKI SEFERE KISA KES AYDIN HAVASI OLSUN DERMISIM... SAKA SAKA... NEYSE CANIM SIMDILIK HOSCAKAL KENDINIZE IYI BAKIN SIZLERI SEVIYORUM ANNELERINIZINDE ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN... BYEEEE

ABLASININ GÜLÜ YINE GELDIM ARANIZDAYIM BITANEM... INAN SIZLERDEN BU KADAR UZUN AYRI KALACAGIMI TAHMIN ETMIYORDUM... INTERNETIMIZIN BAGLANTISINI IPTAL ETTILER; YENI INTERNET HATTLARI DÖSENDI MALUM BUDA BIR HAYLI UZUN SÜRDÜ BU YÜZDEN SIZLERDEN AYRI KALDIM....CANIM BENIM BENI COK DUYGULANDIRDIN CANAN SIZLERI HIC BIRAKIRMIYIM ASKOLSUN SANA... SIZLERDEN UZAKTIM AMA GÖNLÜM SIZLERLENDI BENIM... UMARIM BEN YOKKEN SITEYE GIRMEMEZLIK YAPMADINIZ....YOKSA COK KIZARIM BURASI BIZUM KAPUMUZ ONA GÖRE... BENDE BURDAYIM AGUSTOSA KADAR ONDAN SONRA ALLAH IZIN VERIRSE CANLI GÖRÜSECEGUK..... SENI VE DIGERLERINI ÖPÜYORUM COK COK SELAMLARIMI ILET KIZLARA HALANADA... ALMANYADA BIR ABLANIZ VAR UNUTMAYIN OLURMU GÜZELLERIM BENIM... HADI SIMDILIK AUREVOIR....

CANIM COK TESEKKÜR EDERIM HOSBULDUK SEFA BULDUK.... SIZLERLE BU SITE DAHADA GÜZELLESIYOR HERZAMAN BIRLIK ICINDE OLMAK DILEGIYLE.... INSALLAH BU SENE GÜZEL AGUSTOS SENLIKLERINDE GÖRÜSECEGIZ... BU GÜNÜ DÖRT GÖZEL VE SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM.... SIMDILIK HOSCA VE DOSTCA KAL....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Haz 28, 2006 2:11 pm

cananum bende simdiden ozledum seni su gunler cabuk gecsede gorsek birbirimizi .Dedigin gibi dun gorusuk nede guzeldi ama cok yeduk haaa iyikide hic kimse bizi gormemis Ekiii haklisun kesin metroda kameralardan gorusler bizi kesin deli sanicaklar olsun biz zaten oyleyiz .Bizimkilerinde sana selamlari var yakinda bizim evin yolluni unutacaksun gelmesen ha ben soyleymde sana gelursen eyi olur hem gelmemenin sebebi dusundugum seyse eyi gelme ama o degilse dovecegm seni ona gore ama yinede sorarum sana nedenini neyse simdiden soyleyeyim carsamba gunu bekleyirum sizi bizim eve hemda bizim evi gormus olursun degisiklikler oldu opeyirum seni kendine cok cok eyi bak canumun ici seni coooooooookkkkkkkk seveyiruuuuummmmm canikommmmmmmm

Ekizzzzzz niye ben gelicem ha dun telefonda o kadar yalvardim gelmeniz icin benmi gelcem simdi yok oyle siz gelin hem ben sizin ablanizim unutmayin :D :D hadi optum sizi bekliyorum
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Prş Haz 29, 2006 10:09 am

canım çok tşk ederim saolasın
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Çrş Tem 26, 2006 11:52 am

mrhb canan nasılsın önemli değl kardeşim nedemek aslında sen daha uzaktasın ben yine türkiyede vatanımdayım senin iki kat hasretin vardır 1 TÜRKİYE ye 2 Çaykaraya dimi ama üzülmek yok tüm TÜRKİYE dışında olan hemşerilerimiz ve TÜRKİYE yi seven herkes bizim kalbimizde yaşıyor biliyorum ki onlarda benim gibi düşünüyor kib okuyorsan derslerinde başarılar çalışıyorsan çalışmalarında başarılar dilerim ALLAH her zaman muhaffak etsin tanımıyorum ama ailene slm lar belki onlar tanıyordurlardır babamı ve annemi bye

Mrhb kardeşim bende tşk ederim yaban ellerde olmak çok zor ALLAH kolaylık versin derslerinde ve hayatında başarılar dilerim ALLAH hep gönlüne göre versin kib bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Pzr Eyl 10, 2006 10:06 am

çok teşekkür ederim canan hoşbulduk o ne güzel yazdın gözlerim yaşardı :D gelseydin iyi olurdu ama bizi rizeye sattın :D şaka şaka önemli değil seneye hem kırıkhanda hem yaylada inşallah görüşeceğiz bu aralar msn e giremiyorum artık okula gittiğimde bol bol görüşürüz sitenin üyeleri arttı artık bir deli yetmez onlara ikileyelim delileri dimi ama :D sen de kib görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Sal Eyl 12, 2006 5:29 pm

tşk ederim.senınde yazılarını bekliyoruz.görüşmek üzere kendine iyi bakın

slm canan nbr nasılsın

tsk ederim canan nasıl olalım işte yaşamaya çalışıyoruz.sen naılsın nasıl gidiyor hayat?kendine iyi bak

mrb tesekkür ederin canan iyiyim umarım sende iyisindir?ne desen haklısın özür diliyorum yazamadıgım için sınavlarım yogundu ondan dolayı yazamıyordum canan.ne yapalım işte üniversiteye gitip geliyoruz,sınavlar ile ugrasıyoruz.hayat herseye ragmen güzel gidiyor.senin hayat nasıl gidiyor?sen neler yapıyorsun?yazdıgın için tesekkür ederim.sende kendine iyi bak allaha emanet ol.görüşmek üzere kendine iyi bak ve iyi davran.bu arada annenin anneler gününü kutlar ve ailen ile nice güzel günlere dilerim.iyi aksamlar hoşçakal

Mrb canan öncelikle anneler günü için tesekkür ederim.Nasılsın? umarım derslerin iyidir?hayatın datını almaya bak boşver gerisini sorunlar gecicidir.görüşmek üzere kendine iyi bak ve iyi davran hoşcakal hayatında basarılar dilerim.

mrb canan nasılsın?hayat nasıl gidiyor?tabi tüm annelerin anneler günü kutlanmalı sana bu konuda katılıyorum.kusura bakma siteye sık giremedigimden gec cevap yazıyorum cünkü finallere hazırlanıyorum.sanada yıl sonu sınavlarında basarılar dilerim inşallah istedigin gibi gecerler.görüşmek üzere kendinize iyi bakın basarılar dilerim.

selam canan tsekkür ederi iyiyim sen nasılsın?neler yapıyorsun?hayat nasıl gidiyor?evet haklısın unutmamak lazım.bende sınavlar ile ugrasıyorum anlarsın yıl sonu sınavları var benımde ondna siteyen pek giremiyorum degılse unutmak ne kelime.umarım senin sınavların iyi gecmiştir.görüşmek üzere kendine iyi bak ve iyi davran hoşçakal.

merhaba canan nasılsın nasıl gidiyor hayat? sınavların nasıl gecti okulunuz bittimi?görüşmek üzere kendine iyi bak allaha emanet olun

mrb canan nasılsınız hayat nasıl gisdiyor.tatiliniz nasıl gecti.kusmerde iyi eglendinizmi?oraların tadını iyi cırkattınızmı?umarım iyi gecmiştir tatiliniz vede kusmer görüşmek üzere kendine iyi bak alaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 16, 2006 6:11 pm

hoşgeldin canan görüşmek üzere haa bide sezgin hanginizi abisiyse tam olarak bilmiyorum slm söyle ona özletmesin fazla kendini

evt canan karıştırdım ben zaten üçünüzü yaylada ayırt edemiyordum o yüzden turan'ı tanıyorum onun kardeşin olduğunu biliyordum ama işte dediğim gibi üçünüzü ayırt edemiyordum artık ediyorum ama neyse görüşmek üzere kib bys

ya tanıyorum dediğim sadece turan'ın kardeşinin adının canan olduğunu yani senin olduğunu biliyordum bide görmüştüm bu kadar yani ok anladın mı şimdi

iyi bari bende yanlış felan anlamadım zaten hem artık daha iyi tanıyorsun

resimlerimi beyendiğine sevindim ee sende koyda bizde yorum yapalım yani tek ben görsemde olu

sitenin cimcimesi olduğun ne kadar belli naz yapıyorsun resimleri koy bakalım :)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Pzr Eyl 17, 2006 12:49 pm

şaka yaptım ekız canın nere isterse oraya gideceksin tabi ne oldu netinize ben de diyorum nerde bunlar hiç raslaşmıyoruz neyse ben de sakarya ya gidiyorum artık daha sonralar görüşürüz kib
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir