Ekiiiiiiiiii cimcimem yazini okudum canim iyiyim, ya sen nasilsin? eeeee gorev gorevdir oyle ihmale gelmez mecbur her yerde olmaya calisiyoruz elimizden geldigi kadar, kimsenin bende hakki yokdur guzel yeyenum koy adina ne varsa yapamak borcumuzdur bende elimden geleni yapiyorum..
Ekiiiiiiii cimcimem gordunmi en sonunda annenide uye yaptik haburalara eykidi koskor murat gorse olanlari iyice korkacak ne dersun hahahah..
Yeyenlerimin en cimcimesi nerelerdesiniz eskisi gibi sitede aktiv deyilsiniz, zaten bayanlar azinliktayiz bari sizde buralari yanliz birakmayin optum seni kocam sevgilerimle..
Cimcimem Nasilsin? Eki o deliluk yaptugumuz gunden buyana oyle hamlandum anlatamam daha kendume gelemedum ama cok guzel bir gun olmusdu artik boyle gunleri tekrarlaruk haaa, kolbasti hikyesinde baska bir konuuuuuuu neydi o oyle aklima geldukce eluyurum gulmekten.......Sitede sizleri daha aktif bekliyorum tamam mi, okullarda acilmis gozunuz aydin hemiiiii optum kocaman...
Allah iyiligini versin emmi sabah sabah sende beni guldurdun

sorma keske o gunu kameraya cekseyduk simdi izledukce elurduk gulmekten zaten soz konusu o gun olunca aklimiza geldiginde tek basimada olsam guleyurum

neyse gunler bitmedi yine tekrarlariz, canim sinvalariniz bitmis insallah hersey isteginiz gibi olacak, gecmis olsun az kaldi okullarda bitti sayilir, allah zihin acikligi versin size optum canummmmmmmm kendine cok iyi bak....