ABDULKADIR BAYRAKTAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Sal Ara 27, 2005 3:04 pm

Kadir BAYRAKTAR DERKİ!
Değerli kardeşim mehmet nasılsın iyimisin işler nasıl ,fotaraflar arasındada uşağıni gördüm çok sevimli allah bağışlasın (biryerden nazar boncuğu bulda üzerine tak)Fatih ten bahsedersin fatih e elmas sadeze yazabilirsun diye izin verdi o sebeble resmi oraya koyamıyor korkarki alurler oni.Senun tuzun kuri tabiki görduğum kadariyle izini kobarmişsun Bu arada şu kayının ayhan ı da bir üye yapda yüzini görelum belkide o kendini şurli bile saymayi ama yinede gelsun, bütün herkese selamlar özellikle muzaffer hocama ve babana selem söyle görüşmek üzere. Uşaği benim içun öp.

EVet Kadir abi biz izini kopardık fakat okadarda değil kardeşin bize bir halsatayuki aklun almaz duyan sanar oni kazak erkek tabiki biz biluruk malumuzi :lol: :lol: fakat kardeşinde bulunmayacak hint kumaşida değilya işte...teşekkür ederim öprim tabiki...kayınıma gelince iletirim fakat haberi var iş yoğunluğundan fırsat bulamıyor slm larını iletirim sende herkese slm söyle ayrıca annenin ellerinden öperim. Kal sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Çrş Ara 28, 2005 6:41 pm

selam kadirciğim. taktun teyzenin oğlına boyle devam edeceisen olmaz. sürekli error veriyorsun. selamların için teşekkür ederim. bağdaş ve niyazlar ile söylediklerim elhak doğridur.senun rahmetli baban gibi üstün karakterli insanlar azda olsa çikayu. senda onun oğli olduğuna göre sanada bir miktar geçmiştir. ne demiş şair. gül kokusu bulunduğu vazoya bir miktar gül kokusu bırakır. umumen herkese cok selamlar Altuna teyzeye ayrıca.
Misafir

misafire cevaben

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Prş Ara 29, 2005 8:29 am

saygı değer dosdum misafir deduğun üç gün olur senungi gizli bir sır kimsun ne sun anlayamadum teyzeoğlusun deyurum doğru deyil dersun başkası aklıma gelmeyi ipuci vermek lazım diye düşünürüm ama onida vermeduğune göre biraz süründürmek istersun ama halbuki ben askerde çok süründüm sivilde sürünmeye niyetum yok.Bir tarafın bağdaşli imiş diğer yarin nereli (şahin olabilurmi)bilemedum aslında ne iş yaparsun nerdesun diye yazman lazım belki tahmin ederum yoksa işum zor anlayacağun ama birini daha tahmin edeyurum acaba sen kemal misun yoksa hakan mi bilemeyurum kemal isen bişe yok da hakan isen işun zor her ne ise artuk söylersun kim olduğuni da doğri bişeyler yazaruk birbirimuze. Allaha emanet olasun
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Prş Ara 29, 2005 11:58 am

selam kadirciğim. deduklerunde haklisun. boyle devam etmez. sen askerde çok surundun elhak. sana ipucu vereyim. hani bi keresinde senile yaylada camenun betonini dökmiş ıduk sene 1995. hani sultanmurat şenliklerine giderken kemerde mola verduk. su içerken baktuk yokarda bir kamyon kasasında ismi lazım değil(vefasuz birisi oldi çikti şimdi, eskiden biraz insanluk varidi onda şimdi pek kalmamıştur onda) bir kişi vardı. tozdan tanınmayudi. tanidun herhal kadirciğim. ne demiş şair.
insan ihsanın kölesidir. baki selamlar.
Misafir

misafire cevaben

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Prş Ara 29, 2005 1:40 pm

Saygı değer misafir misafir dedik bağrımıza bastık ama diyorumki şu siteye üye olsanda gülcemalini bir görebilsek sanki biraz kaçak güreşiyusun gibi geldi bana.Verduğun ip uçlarına bakılacak olursa mustafa olmalisun am deyulum deyisun o sultan murat gününi dün gibi hatırlayirum bizi satıpda taksiyle gidecek adam toz duman halinde kamyonun arkasindan el sallayidi ve de buni kimseden duymadiysen sen kesinlikle mustafa olmalısun ama deyulum deyusun yaylada buzak aramaya gittuğumuz günida hatırlayimisun eğer o da sen isen daha ne diyeyim sana . selam ve hürmetlerimi sunar allaha emanet olasın.Şair demişki Ne desen ne nakışdır ne desen bilmezler anlamazlar ne desen.
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Prş Ara 29, 2005 2:44 pm

Değerli Abicim,

Sana değil bir koyun bin koyun feda olsun. Babam karayoluyla hacca gitti. Görevli olarak. Senden kaçtığınıda nerden çıkardın. Zaten o cüsseyle kaçmaya çalışsada nafile. Allah vermesin tıkanır kalır iki adım sonra. Hac dönüşü kırıkhana uğrama ihtimali var ama ne olur bilemem. Allah bilir. O dünya tatlısı iki oğlunu çok çok kıtla benim için. Annene, eşin Rahime ablaya, gelinin Elmasa kardeşlerin Fatih abi ve Hakana çok selamlar.

Allaha emanet olun.
Nilüfer Şahin

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Pzt Oca 02, 2006 4:32 pm

Sevgili Abdulkadir Bayraktar;
Beni hatırladınmı? Seninde ilkokul öğretmenin Yusuf Varlıbaş'mıydı?
Hatırlıyosan aynı sınıftaydık.
Uzun yıllar oldu görüşmeyeli. Burda değilde dışarda görsem belkide tanımazdım.
Umarım bundan sonra görüşürüz. selamlar.....
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Huriye Bayraktar » Sal Oca 03, 2006 5:31 pm

abicim nasılsın? Memleketi unuttunuz.yazın gelin artık.herkese selam
Huriye Bayraktar

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Çrş Oca 04, 2006 7:53 am

Merhaba sevgili Abdulkadir; Kırıkhan bize yabancı değil. Ben Şur Kökenli Hamsiköy'lüyüm. Kırıkhan'da Zeki Şahinoğlu'nun hanımı Nevim benim amcamın kızıdır. Kırıkhan'da Mehmet-Hanife BAYRAKTAR'ların kızları Güzlade BAYRAKTAR Benim Analığım. Allah gani gani rahmet eylesin. Bilmiyorum akrabalığınız varmı? Gözlerinden öperim. Selam ve dua ile..
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yılmaz Demir

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Çrş Oca 04, 2006 12:08 pm

Saygıdeğer Yılmaz abi akraba olsakda olmasakda bu site sayesinde dost olduk,ama bizim ayrıca bir akrabalığım vardır ben rahmetli Kamil Bayraktar ın büyük oğluyum,amcalarım Kemal(merhum) Hasan (Merhum) Katip, Hüseyin Bayraktar dır .Bu açıklama akrabalığa yeterli sanırım.Merhum annenizi de hep duyardık bilirdik yani akrabalık ileri boyutta ama malesef tanışamadık nasip bu güne imiş.Selam ve saygılrımı sunar görüşebilmek umuduyla .Allaha emanet olasınız.
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: Abdulkadir BAYRAKTAR

Mesajgönderen Ahmet Ayal » Prş Oca 05, 2006 1:24 pm

merhaba kadir abi nasılsın iyimisin abim buralarda değil ama benda ondan şüpheleniyorum buralarda herkes iyi sen nezaman geliyorsun her zaman beklerim herkese selam iyi bayramlar
Ahmet Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Huriye Bayraktar » Pzr Oca 08, 2006 7:02 pm

abicim köydeyiz.kar yağıyor.burda olmanızı isterdik.hepinizin bayramı mübarek olsun.selamlar
Huriye Bayraktar

slm

Mesajgönderen Recep Işın » Cum Mar 31, 2006 1:39 pm

değerli dostum nasılsın kabağı kırıkhana attın buralara hic gelmiyorsun sizleri seviyorum
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt Ara 10, 2007 4:57 pm

selam jadir kardeşim sen beni bulmadın ama bak dünya küçük işte yakalandın...nasılsın hayli zaman oldu selamlaşamadık ...umarım sende vefasız çikmasın çünkü ole olanlar çoklaşmış..neyse seni selametle birakıyorum...allaha emanet ol...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Prş Şub 21, 2008 4:05 pm

Kadir merhaba,
Sık sık görüşelim
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi