BÜLENT ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

kamilsezgin uygun

Mesajgönderen Sezgin Uygun » Cum Oca 06, 2006 10:24 pm

merhaba dokdorum senin gibi değerli dokdorları
aramızda görmek inangi bizleri mutlu gilıyor
Daha dokdora gitmeyiz side doldu dokdor hemda
şurli selamlar kamil sezgin uygun
Sezgin Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cmt Oca 07, 2006 9:42 pm

SEN NASIL BENİM YEĞENİME %75 LIGHT DERSİN.GERÇİ %25 İ ALTUNCULARA YETER.

KENDİNİ TANITIRKEN ALİ KAMA DAN SÖZ ETME DE BAKALIM KAÇ KİŞİ SANA SELAM VERİR.

SANKİ BANA DARGIN GİBİSİN.CANIN SAĞOLSUN. .DAYIMLARA SELAMLAR.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Prş Oca 26, 2006 3:54 pm

meraba buülent nasılsın uzun zamandır görüşemedık umarım ıysındın en kısa zamanda görüşme dıleğiyle kındıne ıyı bak
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Haşim Şahin » Cum Oca 27, 2006 8:18 am

SEVGİLİ KARDEŞİM MERHABA SANA SAMSUNDAN SELAMLAR YOLLUYOR BAŞARILAR DİLİYORUM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GORUŞURUZ TEYZEMEDE SELAMLAR.

SAĞOLASIN KARDEŞİM HABERİM VAR AHMET AMCADAN DUNDE BABAMLAR ORDAİDİ MEHMET İBRAHIMAĞAOĞLU İLE GELIRSEN BEKLERİM TELEFONUMU SANA YAZIYORUM 0 533 399 95 61 BENİ ARARSIN GORUŞMEK ÜZERE SAMSUNDAN SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÇİKO

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Cum Şub 03, 2006 1:15 pm

Bülentcim teşekkür ederim çorlamuktaki maçlari bende unutmuyorum bir gün karşılaşırsak beraber ağlarız .
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayal » Cum Şub 03, 2006 7:13 pm

abi hoş geldin valla bir geldin pir geldin
Hasan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cmt Şub 04, 2006 10:05 am

Bülentçiğim umarım iyisin.Bana biraz kızmış olabilirsin ama düşündüğün gibi değil.Biraz hareket bereket getirir diye düşünmüştük.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhba

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 09, 2006 8:25 am

Merhaba Bülentciğim ,nasılsın.Görüşmek için fakülteye gelmek lazım ,dışarda muhabbetini alabiliriz.bari zaman buldukca siteden görüşelim.selam olsun dostlara.

Bülentciğim doktor sayfasına ,kayhanın vereceği cevapı merak ediyordum diye yazdım.Aslında bir atışma türki ile girdim.Ben oyönden çok şanslıyım doktorum mükemmelin üstünde biliyosun, o yönden sıkındım yok, çok şükür.İşte dedimya kayhanın ve senin espirili bir cevap vereceğinizi düşündüm de ondan sordum.
Yayla korukçuluğuna gelince , koliği aramamızı bilmemmi, ogünleri gürsel, muhammet makaçanun çopan idi ozamanlar. hatırlarmısın.
Çormalukda top oynamalarumuz, seninlede öyle hatırlıtorum, çormalukda ilk tanışmışdık, sen kısa bir şörtle gelmişdin maç yapmışdıkda maçdan hemen önce tanışmışdık.EYYYYYYYYYYYYYYYYYY GİDİ GÜNLER. tRABZONA GELDİĞİMDE NERELERDE TAKILDIĞINIZI BİLSEM HEPİNİZİ BULURUMDA.GÖRÜŞMEK ÜZERE

Bülentciğim nasılsın,sen anlarsun bu narkoz işinden ,bu sitede artuk herkes narkoz yemiş gibi, herkes uykuda ,nasil ayilurler,yoksa kalan sağlar bizumdur deyelum geçelum oyana neyapalum .selamlar.

Tabiki Bülentçiğim yüzyüze görüşmenin verdiği mutluluk ve haz tartışılmaz ,sağ olduğumuz muttedce çok buluşaçağızda ,siteye olan ilgiyi hep beraber artı arıralım diyorum.Baksana sendede ilk heyecan kalmamış, bunu artık kendi evimiz gibi kabul edip birşeyler yaparsk iyi olur diye düşünüyorum.Bazıları sadece üyelikle yetinmişler, bazıları, hızlı girip hemen geri çekilmişler, çok az kişi kalduk periyotik olarak yazmaya devam eden.İlkgün gibi değil ,artarak devam eden bir sevgi ile her gün siteyi dolaşıp ,yazıyorum ,hasta yattığım günlerde bile aklım hep burda. benim çok hoşuma gidiyor.
NARKOZ TIPPİ KELİMEDUR BÜLENTÇİĞİM BİLDİĞİM KADARİ İLE,AM GENEDA İSMİNİ DEĞİŞDURELUM,ANESTEZİ DEYELUMHA ,NE ZAMAN AYİLURLER SEN DAHA İYİ BİLURSUN BU SAKİNLERUMUZ, BEKLEYURK.
EN KISA ZAMANDA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Bülentçiğim, forumda makaleler bölümünün anahtari sendemidur,yazini okudum fakat bişe yazamayurum kitledun orayi, selamalr,ama birşeyi herhalda unuttun yazmayi, ekmeğun uzerine yağ surulmiş, burunda akar yağa kadar enmiş yağile karişmiş, yeda dur, oda var ,en lezzetli bölümida orasi dur.

Bülentciğim senin bu hızla siteden uzaklaşmanı ,anlayamadım,inşaallah yaramaz birşey yok.Yaramaz birşey olmasında ,tekrar buluşmak karşılaşmak ümidiyle.sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Taner Paşal » Cum Şub 10, 2006 7:43 pm

Bülentçiğim selam,
şu anda bu mesajı yazarken bile tanıtım kısmında yazdıklarında kaldım. babasınıı çok tez kaybeden biri olarak yazdıkların sanki benimde yaşadıklarım. aynı şeyleri bende yaşadım ama aramızda bir fark var,ben öyle anlatamazdım. beni yeniden çocukluğuma götürdüğün için teşekkür ediyorum.ayrıca bana yazmış olmana çok sevindim.fotografa gelince patron matron değil elimdeki tek fotograf oydu,onu yükleyebildim.hoşça kal.
Kullanıcı avatarı
Taner Paşal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Şub 15, 2006 10:36 pm

Dr, camenun yanindan geçmeyusun bu sıralar, hayrola? İşler mi yoğun, güzel kızın mı müsade etmiyor? Umarım bir aksilik yoktur, öpüldün.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Pzr Nis 16, 2006 2:29 pm

Bülent'ciğim belki forumlara katılamıyorum, ama yinede ındırect olarak bilgiler alıyorum; beni sormuşsun .... burdayım sen nerdesin ?
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

bulent abime

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Cum Nis 21, 2006 3:58 pm

abicim merhaba iyisindir umarım.acemilik zamanlarımda sna bır msj yollamıstım ama belkıde ulasmamıstır tam emın degılım.ama senın bende cok farklı bır yerının oldugunu bılmenı ıstedım sayglarımla kendıen ıyı bak hoscakal
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Sal Haz 13, 2006 1:02 pm

abicim siteyi geziyordum yazılan makaleleri okurken birlik ve beraberliğe çağrı altında yazdığın şeyler gerçekten çok doğru okurken bile duygulanmamak elde değil yani insanların bu derece birbirinden uzaklaşması çok kötü eskiden dörtbeş aile bir evde oturup aynı tabakta yemek yerken şimdi belki de aynı tabaktan yemek yemeye belkide insanlarla bayramlarda seyranlarda bile tokalaşıp bayramlaşmaya bile tiskinir hale geldi'k diyeceğim her ne kadar ben öyle olmasamda öyle olan çok insan var. bu nasıl bir iştir biz adım adım ilerleme yollarına giderken hiç fark edemediğimiz gerileme bizleri nereye sürüklüyor. insanlar tek bir güle ulaşabilmek için ezilen onca küçük ve özel çiçeklerin farkına neden varamıyor. böyle ilerleyen bir toplum nereye kadar böyle devam eder... birşeyler yapmalıyız ama ne......
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Pzt Haz 26, 2006 2:34 pm

bulent abı merhaba umarım ıyısındır saıteye gelmısken bır hal hatır sorıyım dedım.saglıcakla
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Çrş Haz 28, 2006 6:10 pm

Güzel dostum slm.......
Resmini görünce özlemim ikiye katlandı.. az da olsa ara sıra görüşelim.. Bir kaç kez aradım ulaşamadım..
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir