gönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 09, 2006 8:25 am
Merhaba Bülentciğim ,nasılsın.Görüşmek için fakülteye gelmek lazım ,dışarda muhabbetini alabiliriz.bari zaman buldukca siteden görüşelim.selam olsun dostlara.
Bülentciğim doktor sayfasına ,kayhanın vereceği cevapı merak ediyordum diye yazdım.Aslında bir atışma türki ile girdim.Ben oyönden çok şanslıyım doktorum mükemmelin üstünde biliyosun, o yönden sıkındım yok, çok şükür.İşte dedimya kayhanın ve senin espirili bir cevap vereceğinizi düşündüm de ondan sordum.
Yayla korukçuluğuna gelince , koliği aramamızı bilmemmi, ogünleri gürsel, muhammet makaçanun çopan idi ozamanlar. hatırlarmısın.
Çormalukda top oynamalarumuz, seninlede öyle hatırlıtorum, çormalukda ilk tanışmışdık, sen kısa bir şörtle gelmişdin maç yapmışdıkda maçdan hemen önce tanışmışdık.EYYYYYYYYYYYYYYYYYY GİDİ GÜNLER. tRABZONA GELDİĞİMDE NERELERDE TAKILDIĞINIZI BİLSEM HEPİNİZİ BULURUMDA.GÖRÜŞMEK ÜZERE
Bülentciğim nasılsın,sen anlarsun bu narkoz işinden ,bu sitede artuk herkes narkoz yemiş gibi, herkes uykuda ,nasil ayilurler,yoksa kalan sağlar bizumdur deyelum geçelum oyana neyapalum .selamlar.
Tabiki Bülentçiğim yüzyüze görüşmenin verdiği mutluluk ve haz tartışılmaz ,sağ olduğumuz muttedce çok buluşaçağızda ,siteye olan ilgiyi hep beraber artı arıralım diyorum.Baksana sendede ilk heyecan kalmamış, bunu artık kendi evimiz gibi kabul edip birşeyler yaparsk iyi olur diye düşünüyorum.Bazıları sadece üyelikle yetinmişler, bazıları, hızlı girip hemen geri çekilmişler, çok az kişi kalduk periyotik olarak yazmaya devam eden.İlkgün gibi değil ,artarak devam eden bir sevgi ile her gün siteyi dolaşıp ,yazıyorum ,hasta yattığım günlerde bile aklım hep burda. benim çok hoşuma gidiyor.
NARKOZ TIPPİ KELİMEDUR BÜLENTÇİĞİM BİLDİĞİM KADARİ İLE,AM GENEDA İSMİNİ DEĞİŞDURELUM,ANESTEZİ DEYELUMHA ,NE ZAMAN AYİLURLER SEN DAHA İYİ BİLURSUN BU SAKİNLERUMUZ, BEKLEYURK.
EN KISA ZAMANDA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Bülentçiğim, forumda makaleler bölümünün anahtari sendemidur,yazini okudum fakat bişe yazamayurum kitledun orayi, selamalr,ama birşeyi herhalda unuttun yazmayi, ekmeğun uzerine yağ surulmiş, burunda akar yağa kadar enmiş yağile karişmiş, yeda dur, oda var ,en lezzetli bölümida orasi dur.
Bülentciğim senin bu hızla siteden uzaklaşmanı ,anlayamadım,inşaallah yaramaz birşey yok.Yaramaz birşey olmasında ,tekrar buluşmak karşılaşmak ümidiyle.sevgilerimle.