Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ekizzzzzz eeeeee surun en guzel 2ci gelin adayi,nasilsin? Ya canim msnden yaziyorsun bana ben pcnin basinda olmuyorum cevap vermememin nedeni budur, insallah yanlis anlamasin,hayirli ramazanlar diliyorum optum seni.........
merhaba canım bak bakalım bu resmi biyerden hatırlıyormusun bu arada iftar yemeğinde horona birlikte kalkamadık ama düğünde anlamam sağımda sen,solumda fatma oynayacağız.tamam mı.
ona göre artık sen hazırlıklarını yap şimdiden görüşürüz canım
merhaba birsen,
bayram tatilini fırsat bilip bizim ekiple bizlerle birlikte olduğun için, arkadaş listemize birisini ekleme şerefine bizleri layik gördüğün için sonsuz selamlar
canımmm tebrik ediyorum senin adına çok mutluyum.Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi.düğününüzde inşallah bizde yanınızda olucaz.bizi yalnız bırakmadığınız gibi, bizde sizinle mutluluğunuzu paylaşıcaz inşallah canım. bu arada zekiye de söyledim. bize bekliyoruz.çerkezköye gelin tamam mı.telefonlaşalım.ok. öpüyorum bitanem seni.hoşça kal. merve
BIRSENCIM ANA SAYFADAKI HABERE COK SEVINDIM; SURA BIR GÜZEL GELIN DAHA GELIYOR; NE MUTLU BIZE ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN; ALLAH MUTLU EYLESIN.... TEBRIK EDERIM CANIM BENIM HERSEY GÖNLÜNCE OLMASINI DILERIM.... SEVGILER...