SEMRA AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ağu 05, 2008 2:29 pm

Merhaba Semra,
Maşallah sitede faal bir durumdasın...Bu yaz aylarında herkes siteden uzaklarda iken sen sitede faal olmaya çalışıyorsun...Buna siteyi seven birisi olarak çok memnun oldum...İnşallah bu hep böyle devam eder....

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Sal Ağu 05, 2008 9:03 pm

canım yok tanışmıyoruz ama tanışırız sadece sitede gördüm tanışırız inşallah allaha emanet ol canım
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan » Çrş Ağu 06, 2008 4:46 pm

naber yenke evet bende aranıza katıldım inşaalah devamı gelecek saygılar
Kullanıcı avatarı
Hasan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan » Çrş Ağu 06, 2008 4:50 pm

slm yenge evet bende aranıza katıldım artık bende varım burda
Kullanıcı avatarı
Hasan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Cum Ağu 08, 2008 7:25 pm

kız selma, iki saat düşündüm semra kim diye sonra jeton düştü...aramıza hoşgeldin öpüyorum seni ...kendine iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ağu 09, 2008 8:30 pm

Merhaba Semra,
Tanımadığımımı ima etmek istedin.. Üzüldüm doğrusu...
Nasıl tanımam ki.... Neyse aradan çooook yıllar geçti..Öyle düşünmekte de haklısın... Ama çok sevdiğim dost ve kardeş Vedat Ayan'ın gelini,çok sevdiğim gençlerden biri olan Recainin eşi ,yine çok sevdiğim ikizlerin yengesi ve de çok sevdiğim kişilerin Nuri Celal-Fatma çiftinin kızı olman çok şey ifade ediyor...

Bu duygularla sizlere selam ve sevgilerimi gönderiyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Prş Ağu 14, 2008 10:34 pm

semracım nasılsın sayfama yazdıgın için teşekkürler tabiki seni canlı görüp tanışmak cok hoşuma gider inşallah nasipse seneye yaza ordayım allah ömür verirse senin orda gelip bulucam bi çayını içeriz inşallah canım benim ben pek siteye giremiyorum ama elimden geldigince girmeye calışıyorum malum cocuklar bütün günümüzü alıyo allah herkesein cocugunu bagışlasın allaha emanet ol canım kocaelinden sana kucak dolusu sevgiler
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Ağu 15, 2008 12:52 pm

merhaba selma nasılsın ne yapıyorsunuz selam ve sevgiler
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzt Ağu 25, 2008 9:50 pm

semracım merhaba nasılsın inşallah iyisindir hayat nasıl geciyo ben giremiyodum bayadır malum cocuklardan dolayı ama fırsat buldukca girmeye calışıyorum sen neler yapıyosun calışıyomusun sen yoksa evhanımımısın ya inşallah tanışırız yakınen bi gün allaha emanet ol canım öpüyorum seni
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Çrş Ağu 27, 2008 1:23 pm

NE haber selma nasılsınız köydeydin fındık bittimi recayi abi nasıl benden sorarsan ordan buraya geldiğimde hala zorlanıyorum inan sizleri çokı özlüyorum
insan hayal etmediği şeyleri yaşadığında erken yaşlanırmış çokkkkkkkk doğruymuş neyse canım senide sıkmayayım öptüm sizleri ALLAHA emanet olun.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Ağu 27, 2008 4:25 pm

Sevgili yeğeni...!!
Yayladayken vede sonradan yazdığın mesajını ancak şimdi okuyarak cevaplıyabildim...!Geç kaldığım için kusura bakmayın...!Malum bizimde kendimize göre sorumluluğumuz ve de işhayatımız var...!!Devam etmek zorundayız...!ALLAH herkese sağlik sıhhat ve işlerinde başarılar verir inşallah...!!!
Biz yayladayken gelemediniz..İnşallah gidip kalın kendi eviniz gibi..Hatta anneni vede babanı götürürsen dahada memnun olurum..!!!Recayi buara işleri sıkışık sanırım...!Elemanı askere gidecekmiş.İş biraz ona biniyormuş ama o başarır diyorum...!!ALLAH kolaylıklar versin ona...!!!Herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum...ALLAH'a emanet olasınız...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Ağu 29, 2008 8:26 pm

MERHABA SEMRA ÖNCE SİTEYE HOŞGELDİN DİYEYİM. İNSANLAR ÇOCUKLUK ARKADAŞLARINI UNUTMAZLAR. HELE BEN UNUTMAM. NASILSIN İNŞALLAH İYİSİNDİR. SENİ ÇOK UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİM. ENİŞTEYİ ARASIRA GÖRÜYORUM. NURİ CELAL AMCAYI Uygunsuz Kelime GÖRÜRÜM. BU YIL MEMLEKETE GELMEDİN HERALDE. BEN 40 GÜN KALDIM ORDA. BAYA BİR DOLANDIM. ŞİMDİ KIRIKHANDAYIM. HAYAT DEVAM EDİYOR. KENDİNE İİ BAK. SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Cum Ağu 29, 2008 8:31 pm

MERHABA SEMRA ÖNCE SİTEYE HOŞGELDİN DİYEYİM. İNSANLAR ÇOCUKLUK ARKADAŞLARINI UNUTMAZLAR. HELE BEN UNUTMAM. NASILSIN İNŞALLAH İYİSİNDİR. SENİ ÇOK UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİM. ENİŞTEYİ ARASIRA GÖRÜYORUM. NURİ CELAL AMCAYI Uygunsuz Kelime GÖRÜRÜM. BU YIL MEMLEKETE GELMEDİN HERALDE. BEN 40 GÜN KALDIM ORDA. BAYA BİR DOLANDIM. ŞİMDİ KIRIKHANDAYIM. HAYAT DEVAM EDİYOR. KENDİNE İİ BAK. SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Eyl 01, 2008 4:30 pm

NERELERDESİN HANIM KAYBOLDUN RAMAZAN NASIL GİDİYOR ÇOCUKLARI NASILLAR YAZ RECAYİ ABİYE SELAM SÖYLE ÖPTÜM SENİ
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Eyl 11, 2008 6:24 am

Merhaba Yeğenim Semra

Mesajını okudum ALEYKÜM SELAM diyelim sizler nasılsınız çoluk çocuk iyidir inşallah Annene ve Babana azelikle çok selam söyle tabiki enişteyede bu sene annen neden babasının evine hiç uğramadı bi sorsana memlekette görüşemedikte allaha emanet olun görüşmek dileğiyle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir