MELTEM AYAL NACAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 06, 2008 11:16 am

Meltem,üye olmak kolay ama sitede faal olabilmek zor iş değil mi ? Söyleyeceğim tek şey uzun zaman bizleri yalnız bırakmaman.Yani ara sıra bize bir selam ver,yeter.

Bekliyoruz !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yunus Şen » Prş Mar 13, 2008 4:21 pm

Merhaba Meltem hoşgeldin.
Elazığ memlekete uzak bir mesafe.
Bende 1993-1994 yıllarında 15 ay askerlik nedeniyle Karakoçanda bulunmuştum. Gerçi o zamanlar Terör nedeniyle Olağanüstü Hal vardı, çok zor ve sıkıntılı bir yerdi. İnşaallah şimdi daha güvenli ve huzurlu bir yerdir.
Tekrar hoş geldin kalıcı olman dileğiyle.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ebru Ayan » Cum Mar 14, 2008 6:44 pm

meltem meraba
soyadından seni tanıyamadım ama AYAL olman herşeyi hatırlattı.evet uzun süredir görüşememişiz.en son köyde ya da okulda görüşmüsüzdür.14 sene önce...bende istanbul dayım ve galiba bende artık burda yaşayacam.ALLAH bağışlasın! kızın sana çok benziyor.görüşmek dileğiyle...
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mrhb

Mesajgönderen Katip Ayal » Cmt Mar 15, 2008 10:17 pm

emıcemin kızı nasılsın ben zekerıya oğlu katıp selam ve sevgilerle enişteye de selam
Katip Ayal

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 17, 2008 9:41 am

Bakiyorumda burda yok emcemin kizi yok teyzemin kizi diye bir biriyle yazisiyor :D bari bende soyle diyeyim merhaba, teyzemin kizinin kizi nasilsin, nasil gidiyor hayat cocuklar iyidir insallah, ablami gorursen selam ve sevgilerimi illetirsen mutlu olurum, kendine ve ailene iyi bak..
Bu arada emel nerelerdedir kac gundur sitede yok kayiplara karismis, insallah hersey yolunda..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 17, 2008 12:36 pm

Meltem Nacar yazdı:Merhaba annemin teyzesi kızı:)
umarım tansiyon problemini hallettiniz. Tekrar geçmiş olsun. Emel en son geçen haftasonununu geçirmek üzere trabzona gitmişti. Sanırım fazla memleket kokusu almış olmalı ki siteye uğramıyor:) Ama düşer yakında merak etmeyin. Ha bu arada biz iyiyiz ALlaha şükür ev iş çocuk vs derken yuvarlanıp gidiyoruz sanırım.. Kendinize iyi bakın tekrar selamlar

:D :D akraba olmak ne guzel dimi istedigin sekilde hitap edeyusun ve karsiligini en guzel sekilde aliyusun :D meltemcigim tansiyon sorunum tam olmasada duzelmeye basladi allah sagliktan kimseyi etmesin, disciyi tekrardan okula yolmayi basirdim duzelirim simdi yoksa sinirden daha fena olacagidum :D demek bizim kayip memleket havasi gitti aldi geldi o zaman o hala memleket havasi ilen geziniyor havasi bitince haburaya dalar hava almak icin :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Mar 18, 2008 1:39 pm

MERHABA MELTEM HANIM,
ATIŞMA SAYFASINDA YAZMIŞ OLDUĞUNUZ DÖRTLÜĞÜ OKUDUKTAN SONRA AÇIKCASI İLK İŞİM SECERENİ OKUMAK OLDU. DEDENİN VE DE O ÇOK DEĞERLİ ANNENİN İSMİNİ GÖRÜNCE SENİ ANIMSAMAK İÇİN BEYNİMİ ÇOK ZORLADIM AMA BİR TÜRLÜ ÇIKARTAMADIM. HOŞ MUTLAKA TANIRIM AMA YILLARIN UNUTTURDUĞU NİCE ŞEYLERİN ARASINDA MAALESEF SEN DE VARSIN. AMA UMARIM SİZ BENİ TANIMIŞSINIZDIR.
AKRABA BAĞLARININ NE DENLİ GÜÇLÜ OLDUĞUNU SORGULAMAMA GEREK YOK HERHALDE. NE DE OLSA DAYI DEDİĞİNİZ DEĞERLİ İNSAN BABAMLA SÜT KARDEŞ OLMALARININ YANINDA DAHA NELERİN OLDUĞUNU SÖYLEMEYECEĞİM.
AKTİF OLMANI VE DE BU SİTE ARACILIĞIYLA BAĞLARIN KOPARTILMAMASINI TEMENNİ EDER HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM
ESEN KAL...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Mar 20, 2008 9:44 am

merhaba meltem,
elbette akraba bağlarımızın bir kaç koldan bizi bağladığını biliyorum. gerek rahmetli ayşe teyzemin sizinle olan yakınlık derecesi, gerek anne tarafının benim için çok mukaddes olduğunu bildirmeni isterim. atışma sayfasına en son yazdığın dörtlüğün çok hoşuma gittiğini bildirmeden geçemeyeceğim. herşeyin gönlünce olmasını temenni ederim.
ha bundan sonra senin hitabını kullanmayı tercih etmek bana zevk verecektir...
süt kuzen....
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Mar 20, 2008 10:43 pm

kuzen kıcıklık yapma yahu, sana karşı mahcup olduk aleme rezil olmayalum bari. nasılsın anlaşılan şuanda sitedesin
kendine iyi bak
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 20, 2008 11:11 pm

Meltem Nacar yazdı:Değiştirme fatma abla o benim süt kuzenim adımı yanlış yazmış bu yüzden heralde telaşı...:)

MELTEMCIGIM GOKHAN YARDIM ISTEDI YARDIMMI YAPTIM :D SEN ARAMUZA GIRMA :D GEREKEN DUENLEMEYI YAPTIM BITTI GECTI :) IYI GECELER..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 12:35 pm

Merhaba Meltem,
Yokluğumu fark edenerden biri de siz oldunuz...Çok teşekkür ederim...Evet yokluğumun sebebi hayırlı iş şükür de (senin düşündüğün gibi değil.),,, Anamın son günlerde 24 saat uykusuzluğu bizi etkilemiş ki ben 3 gün internete hiç girmemişim...Şükürler olsun durum aynen devam ediyor ama ben bugün netteyim.. Siz dostlarımı yalnız bıraktığım için üzgünüm..Bugün onu telafı etmeğe çalışıyorum....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Mar 23, 2008 10:15 pm

ya.. anladın mı benim kim olduğumu
dayılar çok sevilirmiş doğru mu?
edebi kişiliğini ziyadesi ile beğendim. sürekli yazmalısın. kesinlikle yazdıklarını yırtma yazmak için bir defter al tamamlayamadığın bütün yazılar ekilimeler ve heceler orda kalsın sakın silme. bunun faydasını ileride göreceksin. yazdığını çokça oku. hece sayısına uy. kelimeler aarası yumuşaklık ve sertliğe dikkat et.
kısacası bu kumaştan elbise olur...olur...olur
dayısı öpüyor.
selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 24, 2008 11:40 am

Meltemcigim merhaba, ne haber nasilsin, eki emel hala koy havasi ilenmi nefes aliyorda hala haburalara ugramadi :D epey uzak kaldi artik donsun dimi :) sen nasilsin isler ne durumda kendine ve ailene cok iyi bak sevgi:lerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Mar 25, 2008 11:13 pm

hiç hatırlayamadığım bir anı olsa da yazını okumak çok hoş oldu benim için. demek "şinanay" ı anlatmanı istemişim :D , aslında çok gıcık bir soru ama sende bir dakkada anlatabilmişsin nasıl anlattığını merak ettim doğrusu Meltem . Kimbilir böyle unuttuğumuz ne kadar daha güzel anılarımız vardır biliç derinliklerimizde.

Ayşegül de siteye üye ama o pek alışamadı bu forum muhabbetine, selamını söylerim ben. Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 27, 2008 3:26 pm

Meltem yeğenim...!Hastalığım için göstediğin ilgi ve alakaya çok çok teşekkür ediyorum...!!!Çok şükürki geçici bir rahatsızlık...!!!ALLAH müzmin ve devasız hastalıklardan sarfınazar eder inşallah...
Selamlarımı yolluyor sağlık ve sıhhatler diliyorum...ALLAHA emanet olun...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir