Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
sezgin abi benim personel computeri toplamışsın; çok teşekür ederim, canavar oldu canavar remleri arttırmışsın ana kartı değişmişsin çok sağol, borcum olsun memur olunca ödeşiriz tekrar sağol sezgin abi görüşmek üzere görüşürüz.....
selam sezgin abi senin burada olduğunu bilmiyordum bilsem çoktan yazardım... ama kısmet şimdiye imiş. geçen bi iki günlüğüne kırıkhana geldim fadime ile teyzemi gördüm ama seni göremedim kusura baklma zaman kısıtlı idi ama yakın zaman da görüşürüz inş. ben kınaya gelemeyecem gerçi ama beni aratmayacağını biliyorum allaha emanet ol abi yengeme selam kızında yanaklarından öpüyorum...
gönderen sezginkama_61 » Pzr May 11, 2008 10:33 am
selamlar abicim.....................
inşalah sürekli görüşürüz tabi fırsat bulabilirsek...............benim fazla zamanım olmuyor oldukca görüşecegiz............bunu sizlerde bilirsiniz göüşmek üzere allaha emanet olasın öpüyorum.
Sezginçiğim...!!!
Özel mesajın için çok teşekkürler ediyorum...!!!
Sitenin güzel yanlarından biride bu...!!Şahsen tanımasakda büyüklerin aile dostluğu,uazakda olasa akrabalıklar bizi bu sayfalarda buluşturuyor. Çok güzel birşey...!!!Seni tanımasamda babanı ve anneni çok iyi tanıyor vede yukarıda yani anabodamodan kapı komşularımız...!!!
Senin nezdinde herkese selamlarımı yolluyorum...!!!
Cumleden ALLAH'a Emanet olasınız...!!!!
sezgin abicim slm lar saygılar.. nasılsın iyisindir inşallah... kaç zamandır sana yazmıyordum dedim bi gönlünü alayım.. halamlara slm söle. kendine iyi bak.. selametle..