MEHMET AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Ali Sarı » Sal Ara 27, 2005 1:59 pm

mehmet abi ne haber nerelerdesin.yazın görüşemedik.kusuruma bakma gelemedim ziyaretine.halam onlar nası..zeki amcama yazdığın yazıyı gördükten sonra hemen hal hatır sorayım dedim.beni de silmesin diye:)) yazın görüşmek dileğiyle herkese selam söyle.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ali Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş Ara 28, 2005 11:17 pm

halaoğli haklisun
ne desem darilursun
beni affeder misun?
beyukluk sende kalsun

selamlar bayramda görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 9:39 pm

ABİ İYİ YILLAR.SEN BORU DÖŞEME UZMANİMİSUN .YAZDUKLERUNİ OKUDUM BU SONUCA ULAŞTUM.YOKSA SEN BORİMİSUN.

AĞABEY MESANE TÜMÖRÜ İÇİN YENİ BİR YÖNTEM GELİŞTİRMİŞLER.GÜNDE 3 ÖĞÜN LAĞUSABİ YEMEN LAZİM.BİREBİRMİŞ.YANLUZ LAĞUSABİ YEDUKTEN SONRA MUTLAKA DİŞLERUNİ FURÇALAMAN LAZIM.YAŞLUKLARDAN UZAK DUR,ALLAHA EMANET OL.

AĞABEYİM OLDUĞUN İÇİN YAZDIKLARINI SİNEYE ÇEKERUM.AMA MERAK EDEYURUM SEN 60 LUK BORİ MİSUN YOKSA 70 LUKMİ.YOKSA 60 LUK FİYATİNA 70 LUKMİ.

BAYRAK İŞİNE GELİNCE ,BU KONUYA PİTİPİT HASAN ZAMANİ GELİNCE CEVAP VERECEKMİŞ.KEL KAFANDAN ÖPER,UFACUK BURNUNDAN SIKARUM.

ayip oluyur ağabey sen küfur etmeye başladun.istersen biraz düşün.bir ucu sana değmesun.okumiş adamsun,benum gibi cahil hiç değilsun.soğulmeyeceğini bilmen lazım.hem sen benum kim olduğumi bilmeyusun ama ben senun kim olduğuni bilduğume göre kozlar benum elumde.haaa merak etma ben soğmem.niye çunki günahtur.tabi sen günahta bilmesun.konuştuğun arkadaşlaruna bakayurumda hiç birinun alnı secdeye gelmemiş adamlar.tam senluk.allah hepunuzi islah eylesun.

selamunaleyküm döşemeci ağabey.soğmeyurum deyusun ama ilkay ağabeye yazduğuni tekrar bi oku bakalum.eğer ğamobul soğmek değil ise problem yok.ama soğmek ise (ben sana soğemeyeceğum çünki bir ucu bana dokunur)ben senun kel kafana ne deyeyim.boricuklarun gözlerinden öperum.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzt Oca 02, 2006 9:51 am

Senun türkilerunun
Soni gelmeyecek mi
Verduğun paralarun
Geri gelmeyecekmi

Hiç aklundan çikarmı
Eski okulun yani
Hiş gelişmedi bize
o gamobulun ğani

Finoğlu Ahmet şimdi
Nasil yikar bulaşuk
Giderken güle güle
Dönerken surat asuk

Kimse katmayur kimse
Yemegunun aşini
Nerde geçureceğuk
Bu sene yılbaşını

Mehmetum yeni yilun
kutlu ve mulu olsun
hepisi boş ve yalan
Yeterki sağlık olsun

Mehmet bizum antika
Musallat oldi sana
Ya vur ona bir tekme
Gelsun bizum yasana
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Sal Oca 03, 2006 2:00 pm

Sevgili kardeşim,

Fosiya lılarla oturup kalkmayı bıraktıktan sonra müthiş irtifa kaybetmişsin.Tamam,bizleri çok zorladığın,seni şekle şemale sokabilmek için haddinden fazla çaba sarfetmek zorunda kaldığımız doğrudur.Ama en azından onca emek sonunda ortak bir dil sahibi olabilmiştik.Şimdi yediğin haltlara bak;esprilerimize yaklaşımın bile değişmiş be kardeşim.

Yazık ,çok yazık...

Ne umutlarla büyütmüştük oysa seni.

Şu kör olasıca Feğmonos luluk bırakmıyor bir türlü adamın yakasını.

Ayrıca bırak ta neye inanacaklarına Mahnida lar kendileri karar versinler.Yüksek debili akarsuları da fazla hafife alıyorsun bence.

Öptüm yanacıklarından...
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cmt Oca 07, 2006 11:59 am

FEĞMENOS UŞAKLARİ
OFURUP ESMESUNLER
DİKKAT EYLE AĞABEY
KURBANDA KESMESUNLER

AĞABEY NASİLSUN.GÖRİNMEZ VEDE YAZMAZ OLDUN.KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR.ANLAMADUĞUM MİLLET SANA BORİ DEYUR.SENDA BEN BORİ DÖŞEMESİ YAPAYURUM DEYUSUN.
SORDUM SENUN YALAN DEDUĞUNİ DEYULER

YANİ SEN SAFİ BORİ İMİŞSUN.

YAW KIZMA AMA SEN TIKANDUĞUN ZAMAN SENİ NE İLE AÇAYULER
(SAKIN SOĞMA)
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Sal Oca 24, 2006 3:16 pm

ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAK YERİNE BİRAZDA GERÇEK DOSTLARINLA YAZIŞIRSAN ,HAKANIN YAZDIKLARINI HAKETMEZDİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİN.KAL SAĞLICAKLA

SENİ NE KASKOYU YENİLEMEN DÜZELTİR NEDE TRAFİK SİGORTASI YAPTIRMAN.TEK KURTULUŞUN YENGEYİ HACCA GÖNDERMEK.BAKSANA BİRİLERİ İŞİN KOLAYINI BULMUŞ.BU ARADA ADAMDAN HİÇ SES ÇIKMIYOR.HACI KOCASI OLDUKTAN SONRA MUHATAP BİLE KABUL ETMİYOR.ANTİKA BU KONUDA HAKLI GALİBA.AKLIMA GELMİŞKEN SİZDE BARIŞMIŞ GİBİSİNİZ.NELER OLUYOR.SELAMLAR
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Sal Oca 24, 2006 10:11 pm

Emmoglu merhaba,
Msn de bulusmaktan bende cok mutlu olurum ama gündüz pek vaktim olmuyor.Girdigimdede sen yoksun.Burun konusuna gelince benumkini gecemez senun burnun.Bu arada kayhana kurbanda benum kurbandan et gönderdum yanlislukle sana geldugini iddia edeyur dogrimidur.Ne kaskosi ne sigortasi biz surlilara gerekmez bizde kaporta saglamdur.sevgiler
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Çrş Oca 25, 2006 3:42 pm

FESATLIK İLE OLAYIN BİR İLGİSİ YOKTUR.İNANKİ GÜRSEL İN GÖNDERDİKLERİ ULAŞMADI.YANLIŞ ADRES KULLANMIŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.İLKAYIN IKINMALARI VEDE YAKINMALARI GEREKSİZ.KİLO OLARAK KIRMIZI ET YEMESİ YASAK.ŞENOL KARDEŞİME GELİNCE ART NİYETİMİZ YOKTUR.O İŞİNİ BİLİR.FEYZ ALMAMIZ GEREKTİĞİNİ DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM.ANLIYAMADIĞIM HİÇ ARAYIP SORMAMASIDIR.KEYFİ BİLİR.DERVİŞ DERVİŞİN ARKASINA SIRAYLA GEÇER.ELBET BİZDE BİRİLERİNİ HACCA GÖNDERİRİZ.ŞEREFSİZİM ONA ZEMZEM BİLE YOK.GÖRÜŞMEK ÜZERE
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Prş Oca 26, 2006 4:05 pm

Mehmet sana kırıkhandan bir meil atayım dedim.Ne o Sinan AKAÇ in sattığı borularamı kafayı takdun.Senun boruculuğa başlaman 1980 li yıllara dayanur.Ben sana kaç defa söyledum .Sektörü boş bırakmayalum birileri o boşluğu doldurur.Ama sen dinlemedun şimdi söylenip dur.Birde hatırlarsan o kurban bayramında 3 gün gabız gezdim.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen şenol çolak » Cmt Oca 28, 2006 11:12 am

mehmet çiğim nasılsın sitenin en şen insanlarindansun inşallah bu sene eski günleri yatbedmek için önçe barmaya sorada yaylaya okey oynamay gideceğuk hazırluklaruni ona göre yap havalanına cok takiluyusun çoçuklara selamlar
şenol çolak

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Cmt Oca 28, 2006 6:07 pm

uzun zamandır siteye girme fırsatı bulamadığım için sana hoşgeldin demekte geciktim. Aslında dediğimi hatırlıyorum ama farkedemedim. Hoşgeldin Mehmet, Muhabbet dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Oca 30, 2006 8:40 am

Ulan bay yanlış kargalar...... yemeden siteye niye girersun.Biraz beklede gün ağarsun kendine gel öyle siteye gir.Şenol ne diyor.Havaalanına takılmayamı başladun.Bundan sonra yapacağun her adım şenola malum olur.Nede olsa hacı kocasidur.Adımlarına dikkat et.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş Şub 01, 2006 8:49 am

selam sevgili meslektaşım,

antika merakını bıraktın herhalde. nüktedan yazılarınızı okuyoruz da aklıma bi şey takıldı sormadan edemedim.

memlekette "istanbul türkçesiyle" konuşulmaz adama küfrederler, sosyetik olmuş bu adam diye orayı anladık da. yazarken de memleket şivesini kullanmak mecburi mi onu anlamadık..

ben öğrenciyken selimoğlu cengiz mehmetle Ankara'da bakkal çalıştırıyor. bende okul çıkışları uğruyorum bakkala. cengiz bakkaldan sıkılmış, ben gelince 5 dakikalık işim var deyip kaçıyor, 1 saatte gelmiyor. neyse bir gün toptancı gelecek ben yetişemezsem deyip elime eksik listesini tutuşturdu, işte listeden bir iki örnek;

dursil
datelle
sakiz
becede

işin şakası bi yana şiveli yazıları okuyunca keyif alıyoruz. (yazıyı göndrmeden kontrol ettim, şiveli bi kelime yazmışmıyım diye)

sevgi ve selamlar
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzr Şub 05, 2006 8:11 pm

mehmet merhaba kardeşim... naber nasılsın... nerelerde ne yaparsın..bahsetsene biraz

senin yüzünden yediğim dayaktan dolayı hala aklımda gidip gelmeler oluyor...sakın bana kızmayasın tanımadım diye :wink:
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir