Esselamunaleyküm Sevgili Kamil,
Bizim Niyazi Hoca ile çok yakın ilişkilerimiz ve dostluğumuz var..Onunla Kırıkhanda sayısız gecelerde birlikteliğimz,sohbetlerimiz olmuştur...Ona karşı art niyetli cümle sarf etmem elbette düşünülemez...Benim bugüne kadar hiç kimseyine böylesi haddini aşan cümle sarf ettiğim görülmemiştir...Ama Niyazi Hocaya olan sevgim,muhabbetim ve iyi niyetim dolayısıyle özel sayfasında yapılmış bir latifeden ibarettir..
Hani her zaman herkes bu kelimeyi sevdiklerine sarf eder sanıyorum... "Ola ne oldu tarafımıza bakmıyorsun babanımı öldürdüm" şeklindeki ifadeler çevremizde söylenip gelmiştir...Ben de onu harekete geçirmek için bu ifadeyi kullandım...Başka ne olabilir ki..
Hemen arkasından kendine yazdığım mesaj ile özür diledim...Şimdi de şayet seni rahatsız etmiş ise ki etmiş görünüyor..Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...Biz özür dilemesi gerektiği yerde özür dilenmelidir ifadesini çeşitli yazılarımda ifade etmişimdir...O halde başkasına bu sözü telkin eden kişi olarak ben de şu an uygulamaya koymak zorunda kendimi hissediyorum....
İkinizden de Ö Z Ü R ....D İ L İ Y O R U M....
Selam ve sevgilerimle....
( O cümle o sayfadan silinmiştir...Umarım ki izi kalmaz.)