RAZİYE KAÇOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cum Kas 23, 2007 7:11 pm

merhaba sevgili kardeşim nasılsın seni çok özledimm napıyorsunuz bana dua edinn anneme babama çok selam söleee herkesi kocaman öpüomm
allaha emanet olun banada bol dua edin
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Kas 24, 2007 1:57 pm

SENİN KIYMETİN FARKLI HAKLISIN SANA YAZMAMIŞDIM AMA İŞ YERİNDEKİ BİLGİSAYAR ANCAK KISITLI MESAJ YAZABİLİYORUM.EVDEKİ KAPALI SENİ SEVİYORUZ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUZ KENDİNE İYİ BAK
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 25, 2007 11:02 am

:arrow: Merhaba Raziye,
Önce beni bu mutlu günümde arayıp,mutluluğuma ortak olduğun için teşekkür ederim... Babanın yerini iki kız kardeş tutuyorsunuz maşallah.. O benim için ayrı bir mutluluk....

Bir şeyi sana da söyleyeyim ki ,gerçek bilinsin.. Anam çok şükür hasta değildir.Bir yanlış anlaşılma oldu.Anam yaşlı olduğu için problemli.. İyi olma durumu Allaha kalmış ya yok gibi...Onun için gece gündüz hep yanındayım. Bir tarafta anam önümde bilgisayar,günüm böyle geçiyor...Anam hiç susmamak şartıyle hep konuşacak,bağıracak,inleyecek vs. vs. Durum bu merkezde..Herkesin duasına muhtacız...

Babana özellikle selam söyle....Onunla uzun yılların dostluğu var bende.. Öylesi dostları unutmak mümkün değil tabi..Sağ olsun o da bizi hiç unutmadı. Bak şimdi Rabbım kızları ile de sanal alemde dost olmayı bana nasip etti.. Şükürler olsun..

Tekrar teşekkür eder,selam ve sevgilerimi gönderirim..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Sal Kas 27, 2007 5:54 pm

CANIM KARDEŞİM ADRESİME GİRİP MESAJ YAZDIĞINI GÖRÜYORUM HALA DÜZELMEDİ Mİ SENİN ADRESİN UMARIM GELİNCEE BERABER HALLEDERİZ..ANNEM BABAMA ÇOK SELAM SÖLEE HEPSİNİ KOCAMAN ÖPÜYORUM TABİ SİZİDE KENDİNİZE ÇOOK İİ BAKIN ÇOK DERS ÇALIŞIN BANA DA DUA EDİN EN KISA ZAMNDA GÖRÜŞMEK ÜZERE SİZİ SEVİYORUM..:) :)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 28, 2007 12:17 pm

:arrow: Merhaba Raziye;
Anlaşılan senin sayfanı ablan açmıştır...İlk sayfada seni yeterince de tanıtmamıştır...Senin girişini sağlamak için uğraşıyorum...Başardığım an sana bildireceğim merak etme..

Sayfama yazdığın mesaj ve iyi niyet dolu ifadelerin için çok teşekkür ederim.. Ben de siz gençlerle kurduğum dostluk için çok mutluyum..Devam etmesi en büyük dileğim...

Babana ve anana varsa diğer herkese hepimizden selam ve sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Ara 03, 2007 8:38 am

Raziye Hanım;
görerim ki sevginin yerini alan kıskançlık senin derinliklerinde bana karşı taştan bir duvar örmüş ve de güvendiğim kaleler bir bir yıkılmak üzere...
ancak şunu bilmeni isterim ki, Kaçoğlu ailesinde büyükler dahil senin yerin bir başkadır ve hep öyle kalacaktır benim kalbimde.
ben Gökhan Ağaben olarak, sana daha nasıl izah edeyim bunu, bilmemki beni anlayabildin mi...
ancak şunu bilki kendinden emin olmayanlar herzaman kendini suçlar, herzaman bir başkasının sahip olduğu şeyleri araştırır, karıştırır ve de kazanacağım derken kaybeder. içindeki sesin sana ne söylediğine dikkat et ve güzel düşün. güzel bir söz vardır "güzel düşünen güzel görür, güzel gören......"devamını unuttum. sen bu sözü rehber eyle olur mu?
sevgi ve esenlikle kal
derslerinde başarılar
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Çrş Ara 05, 2007 1:29 pm

teyzemin kızı bende seni çoook seviyorum,senden ben hiç kaçarmıyım anneannem çok iyi şimdi sana emanet ediyoruz herkeze selam söyle benim için şimdi kalk evdekileri öp tamammı senine çok öptüM ALLAHA EMANET OLUN
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Oca 14, 2008 4:15 pm

raziyecim ne var ne yok,napıyorsun,çarşamba günü geliceğim inşallah.evdekiler ne alemdee.hepsine çok selam söle,annemin babamın ellerinden öpüyorum,çok dua edin bana son sınavları veriyorum senin dersler ne alemde.hadi kalın sağlıcakla öpüyorum ..mısır ekmeğini lahanayı yapmayı unutmayın :D :)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Şub 01, 2008 5:19 pm

Merhaba yeğen sitede beni bulman beni çok memnun etti yazıların için çok teşekkür ederim inşaallah baban ve annen iyidirler selamlarımı söyle ayrıca anne annene de selamlarımı söylersen memnun olurum sitede de olsa görüşmek üzere allaha emanet olun yeğenlerin arasında tek yazan sen oldun ha çok memnun kaldım devamını dayılar ister ha
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 1:20 pm

Dayımın tatlı kızı yahu burda da mı karşılaştık canım ya :D :D :D tabiki şaka bitanem ara sıra msn yi de aç görüşelim canm gerçi moralin bozuktur şimdi anlıyorum seni kar tatili bitti ya :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 23, 2008 1:59 pm

evet canım bak sen şu kaderin işine tamam bi ara görüşelim
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Şub 23, 2008 6:55 pm

şimdi benim canlarım buralarda geziyor ama
onlara nasıl hitap edeceğimi bilmeden yazayım dedim. duydum ki unutmuşsunuz gözlerimin rengini...
sana msn deki gibi hitap etsem yanlış anlayacakları düşüncesi ile dayı kızı deyeyim ama sen yerini bil...
kendine iyi bak
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzt Şub 25, 2008 5:23 pm

merhaba canım bnm tşkr edrim yazın için evt sennle tanışmıyoruz ama ablalarını tanıyorum inşllh bu güzel ve anlamlı sitemiz sayesinde seninlede tanışmak nasip olur kendine iyi bak canım benm grşrzm hoşçakal...
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Prş Şub 28, 2008 11:36 am

selaaaammmm benıımm tatlı mı tatlı şirin mi şirin bitanecık kardeşlerımden canım kardeşım nasılsın goruşmeyelı yanı dunden beri....derslwer nasıl testlerını bıtırmışsındır umarım...annemı babamı benım için öp olurmu offfffff yaaa şafak 40. geçmıyo bu gunler...yarın uşağa gezmeye gıdıcem kafa dağıtmaya bişi ıstıomusunuz....annneanneme selam ellerınden öpüyorum bana dua etsın....offf be şu şirketi bi kuramadım gıttı enteresan bışı bulursan ban haber ver......
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Mar 01, 2008 7:43 am

Merhaba Raziyeciğm ilk önce Anneannene selam eder ellerinden öpüyorum ayrıca Babana ve annenede çok selam eder hayırlı günler dilerim böyle ara sırada olsa görüşmek gerçekten çok güzel bilirsin gençler daha atak ve seri olurlar sende onlardan olduğuna göre ara sırada olsa yazarsın tekrar görüşmek dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir