Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
selam sahinkayaköyün güzelleri ne edersunuz?? burdayim nevgin aha da actum msn i e kiiii fatma abla herkez kendi bilir;arzu eden buyursun katilmak istemeyenlerde uzaktan okusun yazilanlari.. baslik burada yazanda sagolsun yazmayanda...ki eminim yazan olur insallah... gün dogmadan neler dogar.. bekleyelim bakalim.... olmasada biz bize yeteriz... öpüldünüz sekerlerim
nevginimede resimleri bana yolladigi icin cok tsk ederim..
En son Naciye Soysal tarafından Pzt Haz 04, 2007 12:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
EKI BENDE ZATEN BISEY DEMEDUM YAZANDA SAGOLSUN YAZMAYANDA BAKSANANUZ SUAN SITEDE SADECE 3 MUZ VARIZ YASASUN ORTALIK BIZE KALDI ISTEDIGIMIZ GIBI DOLASALUM HEMIIIIII
valla ben iyiyim , haklisiniz ne varsa surun kizlarinda var , erkekler zaten hep usengar biz burda yazilamda isteyenlerde yazar kimseyi zorlamiyoruz neyse kizlar ben cikiyorum okula gec kalicam sonra gorusuruz optum sizleri bye
eeee burdan anlasiliyorki foruma ilgimiz büyük ve elimizden gelen destegi esirgemiyoruz...bundan alasi can sagligi artik... e kiiii yemegum var ocakta ya bakayim ona tasmasun ayiptir söylemesi kuru fasulye yaptum yaninada pilav edecegum.. hayden yemege kizlar soframiza seref verun....
haklisunuz kizlar.. nevgin sana kolay gelsin allah zihin acikligi versin tekrar tsk ederim sana...
FATMA ABLA HAMSI TV YI IZLIYORMUSUN... BEN TAKIP EDIYORUM FARKLI FARKLI TANITIMLAR YAPIYORLAR HOSUMA GIDIYOR BILHASSA MURAT KURTUN YAYINLARI VE CAYKARADA YAPMIS OLDUGU RÖPORTAJLARI IZLIYORUM....
Nevginim sana kolay gelsin az kaldi haaaa okul bitmek uzere, Naciyem afiyet olsun eki kadi erkencisun bu saate yemegi hazirladun, bende birazdan bankciylan kavga etmeye gidecegum, eki bu kavurlarda tam kavur haaa mektup yollarlar para alurler, bir islem yaparler para laurler, sanki bankada bir iscim var gibi aylik odeyurum muduru biraz sallamanun zamani geldi, senede iki sefer yapmasam sallama isini simaruyuler zaten kac gundur sesim kisik cikiyordu iyi antreman olur sesume
Hamsi tv yi evet surekli izliyorum, hep caykara ilen ilgili sarkilar reportajlar helal olsun diyorum ilk once kendi yoresine onculuk tanimasi hosuma gitti haaaa...
MAVRINAM BEN KACTUM YEMEGUMI TAMAMLAYAYIM.... SONRA ISE GIDECEGUM AKSAMA YEMEGE BEKLEYRUM SIZI ONA GÖRE CÜMBÜR CEMAAT GELECESUNUZ... KAYTARMAK YOK... HADI SEN FORUMDA TURLA BAKALIM... GÖRÜSMEK ÜZERE DIGER ONLINE OLAN ARKADASLARADA SELAM OLSUN...
Siteye işlerimin yoğunluğu sebebiyle bugün bu saatte ancak girebilidim. İlk işim bu sayfayı açmak oldu.Maşallah sayfanın kahramanları yine Fatma-Şurli...................
Açıldığından beri 106 defa tıklanan bu sayfaya 24 defa yazılmış,ama yazan sadece 5 kişi.....
Gönül istiyorki bir arkadaş bir şey yapmak istediği zaman diğerlerinin hepsi ona yardımcı olsun.Ama olunmuyor ....Belki de bu sayfalar okunmuyor desem okunuyorda... Çünkü 24 defa yazılmış ama buna karşılık 106 defa tıklanmış.Bu demektir ki her tıklayan maalesef yazmıyor.
Dilerim bir gün her istediğimizin olduğu bir siteye sahip oluruz.....
Selam herkese.Gerçi şuanda sitede bir ben varım ama birazdan gelen olur inşallah.E kızlar muhabbet koyu imiş kaçırdım ben neyse şimdilik burdayım bekleyirum sizleride.
Herkese merhaba.İnanın yeni farkettim.Keşke fırsat olsa da sürekli sitede bulunabilsem.Ama olmuyor işte.Çoğu zaman okumak istediğim sayfaları bile okuyamıyorum.Burda birşeyler paylaşmak ve diyalok içinde olmak bulunmaz bir fırsat bizler için.Tabi bu fırsatı değerlendirmek önemli olan.Herkese selam ve saygılar.
CÜMLETTEN HAYIRLI AKSAMLAR... GÜNÜN SON DEMLERINE YAKLASMADAN FORUMA UGRAYAYIM DEDIM... DILERIM HERKEZIN GÜNÜ RAHAT VE SAKIN GECMISTIR... SU AN FORUMDA BAGLI OLAN ÜYELERE SELAM GÖNDERIYORUM...
MUZAFFER AMCAM INSALLAH BU BÖLÜM ILGI DUYAR VE BIR SATIR BILE OLSA HAL HATIR SORULUR TEMENNISINI GÖNDERIYORUM...
NE GÜZEL SIBEL VE DILEK HANIMDA BIZLERE ISTIRAK ETMISLER...DEMEKKI BU BÖLÜM YABANA ATILMAMIS... KIZLAR INSALLAH KEYIFLER YERINDEDIR??
FATMA ABLA BANKADA ISINI NE SEKILDE SONUCLANDURDUN?? KORKARUM ADAMI FENA HALDE SILKELEDUN..... ALLAH HEYRUNI VERSUN EMI....