Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
buralardayım nazım bu aralar sınavlarım var ondan sesim solugum cıkmıyor.bayramda inşallah gelirim bakalım o günki durum ne gösteririr.uşaklara selam soyle.görüşmek üzere kendine iyi bak
hoşgeldin nazimm!!!ben seninle daha önce kırıkhanda tanışmıştık,yavanoğlinun dayisunun oğluyum...samsun dan da ali özdil'in(çakirun ali)torunuyum...umarım hatırlamışsındır....katılımın daim olsun
olm nizim al bi turcell la olmayu bööle devamli görüsemeyuruk senun kanki varya tirvilay de o na bahsetsun sana temam mehmetun ex askı mesaj atayumis kıza her gece her gece "neler neler yapıyorsun bensizken ankarada" yazıyomus her mesajın sonuna )) görüsmek üzere öptm seni cigerim
slm karedeş nasılsın hayat nasıl gidiyor belkide diyorsun bu çocuk bizi unuttu diye hiç yazmıyor ama hiç unutmadım hiç birinizi internete girmeye fırsatım olmuyor unutulmadığını bil kib pazar günü ordayım göürşmek üzere bye
kardesım nazım bız bu satırları yazarken sen kalem acacak sılgı satıyor olacaksın kardesım bız senı cok ozledık kemalın yanındayım o da senı ozlemıs (zaten bız senı cok ozledık yazmıstım bu gereksız oldu) kemal de bende gozlerınden öpuyoruz öptk bye bye
ola çakırn gobeli unuttun yaşar abini tabi .la ne var yok kırıkhanlarda nazım sait ajansta asparagas haberler varmış yeni çok uzak kaldım yokmu son dedikodular.bekliyorum haberleri .kib kardeşim