Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba sitelerin koruyucusu nerelerdesin? Hic yoksun ortaliklarda sinavlarin hala bitmedimi? Siteleri cok fazla basi bos birakma olmuyor haa magisindan kesecegum haberin olsun Saka bir yana insallah iyisin okul hayatindan basarilar diliyorum sevgilerimle...
kankim nasılsın neler yapıyorsun olum çalış bitir şu sınavları sen sınava girecen ben sitres yapıyorum neyse kendine iyi bak herkeze selam okana söle insan köyünün sitesine girer biraz öptüm
Umut Bey Nasilsiniz ortaliklarda yoksunuz ne oldu size boyle belki zamanin yoktur olamazmi neyse bir yazayim dedim ve hatirini sorim dedim kendine cok ii bak gorusuruz bye bye
kardeşim hoş geldin aramıza siteyi ayakta tutmanız gerekiyor gençler olarak ama arkadaş forumlarından fırsat bulamıyormuşsun şemsettin öle dedi kal sağlıcakla
kankim yalan söylüyor hasan abi sen inanma ona aramızı bozmak istiyo neyse yarın sınav war sen bunu okumuyorsun ama olsun başarılar bilemediğin soru olursa yazı tura at
kardeşim naber... biliyorsun biz yoğun insaniz ancak zaman buldum siteye takilmak için. ya bir de nete girdiinde msn yi açik birak. hep cevrim dişısın.eeee baska ne ediyorsun... kib..
umut mrb ben trb dan duygu bılmem hatırlarmısın 3. sınıfa kadar beraber okumustuk. ben de siteye yeni üye oldum seni burda görünce cok sasırdım hıc degısmemıssın hemen tanıdım. umarım iyisindir neyse artık görüşürüz kendine cok iyi bak hoşcakal
meraba ewt ilkokul arkadasınım. nasıl hatırlamazsın az kavga etmezdik bılmem hatırlarmısın bi keresınde jiletle benim ve haticenin önlüğünün arkasını kesmıstın neyse ben cok iyiyim cok saol sen nasılsın neler yapıyosun gelıyomusun buralara? neyse tekrar görüşürüz şimdilik byee..