GÜRSEL AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Ara 22, 2005 5:29 pm

merhaba gürsel abi
almanyada hayat nasıl gidiyor uzun zamandır gelmiyorsun memlekete görüşmek üzere çalıişmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Ara 25, 2005 10:17 pm

Merhaba Gürsel,yazdığın için teşekkür. Doğrudur Bahçesaray eskiden 6-7 ay yolu kapalı olan bir ilçe idi. fakat gecen yıl bir yol yapıldı kar yağdığında kabanır hemen acıyorlar. ama ilçenin İli olan Van" a 240 km dır yeni yol. Yinede şartları ağır olan bir yerdir. Şu an 40-50 cm civarında kar var. Burda hayat zor.
Gürsel sizler nasılsınız. Almanyada işlerin inşallah iyidir. Kamil ağabeyini çok uzun zamardır görmedim köy ahalisinde resmini görünce eski günler aklıma geldi. Telefonlanlada olsa görüştüğünde selamlarımı söyleyiniz. Herşey gönlünce olsun SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Çrş Ara 28, 2005 8:54 pm

MERHABA GURSEL OLA NE ADAMSIN SANA ULASMAK COK ZOR HOSPES ETTIK CEVAP GELMEDI NERDEYSE UNUTTUK SENI KENDINE IYI BAK INSALLAH BUNDAN BOYLE GORUSURUZ
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Biran Altuncu » Cum Ara 30, 2005 11:00 pm

gürsel abi seni hiç hatırlamaz olurmuyum.ama o küçük kız şimdi kocaman oldu valla.umarım tekrar görüşme fırsatı buluruz.ben de çok isterim.yengemin o neşeli güzel ailesini nasıl unutabilirim ki...sevgilerle...
Biran Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 10:44 pm

ola ne kadar beyuk burnun var
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Hakan Durgun » Çrş Oca 04, 2006 8:38 am

Sevgili kardeşim,

Artık köye gelip gitmelerini de kimselerin olmadığı zamanlara denk getiriyorsun.Bizler olmadan Fosiya nın tadı çıkıyorsa,söyleyecek sözüm yoktur sana doğrusu.

Gerçi sana sitem ettikçe,özlemeye başlayacağını da(en azından köyü) bildiğimden,çok fazla üzerine gelme niyetinde değilim.

Sevgiyle büyüttüğümüz hasretlerimiz,bir gün görüşeceğiz nasıl olsa umuduyla,sevincimizcimiz oluveriyor.

Bir dahaki sefere diyerek tüm külfeti öpüyorum.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen AYSEL DURGUN » Çrş Oca 04, 2006 10:15 am

Gürseeeel; bu kadar uzaktan seslerle buluşmamızı sağladıkları için bile bu çocukları alınlarından öpmek lazım. Seni veya diğerlerini unuturmuyum canım benim. Ama bilirsin Ahmet Amca özel. Babamın yadigarıdır o bize. Sen ve ailen iyisinizdir umarım. Geçenlerde Şengül'le dedikodunu yaptık biraz. Andık yani.
Uzun zamandır siteye girmeye çalıştım başaramadım. Bu zamana kadar biriktirdiklerimi birden döktüm. Yıldırım hızıyla girmem bundan.

Bu yazıyı ,sanırım hatalı olarak, kendi tanıtımımda yazdım. Okuyup okumadığına emin olamadım. Onun için buraya taşıma gereği duydum.

Görüşmek dileğiyle
aysel
AYSEL DURGUN

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Prş Oca 05, 2006 11:28 am

HERKES BULUNDUĞU YERE UYGUN KURBAN KESERSE SANADA DOMUZ DÜŞER.(PAYIMA DÜŞENİ SEN YERSİN DİMİ)

HAVİZ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.PAYIMI AYIRDIĞINA GÖRE DUALARINIDA ESİRGEMEZSİN.HİÇ OLMAZSA UŞAKLARA BİR ELHEM ÖĞRET.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Cum Oca 13, 2006 2:57 pm

gürsel merhaba..
inşallah dediğin tarihte orda olabilirim ..bende çok istiyorum doğrusu..bakalım
ayrıca kamil abini bu gün(13.01.06) gördüm ve selamını ilettim

selam ve sevgi ile..
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen MEHMET AYDINLI » Pzt Oca 16, 2006 11:55 am

Merhaba emmoğlu,canım çiğerim ,nasılsın yaban ellerde.çocuklar nasıl gözlerinden öperim.Arasıra msn ni açda konuşalım dertleşelim.Sesini duymasam bile kokun gelir bana bilgisayardan, bende oyle burun var işde.çoooooooooooooooook selamlar.
MEHMET AYDINLI

Mesajgönderen Mahir Maraşoğlu » Sal Oca 17, 2006 1:37 pm

Gürsel abi selamlar nasılsın iyisindir inşallah abi buaralar çok yoğundum pek cevap yazma fırsatım olmadı kusura bakma amcam bayramda burda idi tatile geldi geçen hafta tekrar döndü email adresinde bi problem vardı ben yeni hallettim onu bundan sonra bi sıkıntı yok yani ordan yazışabilirsiniz telefonunuda istersen yazarım sana
selamlar...
Kullanıcı avatarı
Mahir Maraşoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Oca 24, 2006 4:29 pm

Ula ne oldu.Herkese kurbanluk et gönderuyorsunda bizlere göndermiyorsun.AyrıcaYemek yemenun hakkını verenlere gönderursen daha iyi olur.Kimlermi?Cevdet,ben vs.Kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Oca 25, 2006 3:58 pm

AĞABE BENUM DEVREYE GİRMEME GEREK YOK .SEN YETERİ KADAR KARİŞTURUYUSUN ORTALUĞİ.DİKKAT ETTUM EMİCENUN OĞLİ OLAN DÖŞEMECİ AĞABEYDA AYNİ.İLKAY AĞABEY İLE SAÇAYAĞİ KURDUNUZ.OĞ NE GÜZEL.SARUN BİRBİRUNUZİ MAKARAYA.EN YAŞLİ TANİDUĞUM FEĞMENOSLİ NAZİM EMİCEDUR .ONA SORACAĞUM KOLİK İLE EKREBALUĞUNUZ NEDUR.

ALLAH YARDİMCİMUZ OLSUN
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Prş Oca 26, 2006 4:38 pm

Hakikaden et kokusu Kırıkhana bile geldi.Yoksa Kayhana gönderduğun et pişmişmiyidi.Gelecek sene gönderduğunde pişmemiş olsun kimse kokusunu almasun.Emice oğlun Mehmette etlere sulanıyor.Halbuki ona kaç defa dedum vejeteryan takıl.Et yergen etler munzurlaruna alıyor.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Şub 21, 2006 11:39 am

uzakda da olsan arasıra bir selam yolla,ben devamlı soruyorum selamda yolluyorum.bilmem alıyormusun.amcamada sor ,sabahattine de .çocukların gözlerinden öperim selam.

kardaşum ancakmi aldun mesajlarumi, bu melanetta olmasa hiç hallaşamayaçağız.gelduğuni duydum ben ogünlerde hastahanede idim ,çıkdıkdan sonra duydum.ozaman gitmişdin.selamlar. geldiğinde inşaallah arardın.

Merhaba emmoğlu,canım çiğerim ,nasılsın yaban ellerde.çocuklar nasıl gözlerinden öperim.Arasıra msn ni açda konuşalım dertleşelim. Sesini duymasam bile kokun gelir bana bilgisayardan, bende oyle burun var işde. çoooooooooooooooook selamlar.

Emmoğli bir et işi çikardun ,kokisi Türkiyeyi sardi, nami dünyayi dutti. Artuk kimse kimse ile konuşmayu ,yok sana geldi yok bana göndermedi,etleri alanda gizleyu ha.Yesen onlari senda bu tarafi karişdurmasan ,sen nasil olsa alişmişsun oyle etlere.Kayhan ile İlkay dünyayi yikayu,sen aldun ben aldum diye.Neyse bidaha olmasun, uşaklarun hakkini ayri ayri yolla doğuşmasunler. Emmoğli gavur kaskolari nasildur,sen bilursun.Bizum bompa bozildida ,kaskonun süresida bitti herhalda bundn sonra şansa gideyuruk.Sen gavur ellerinde dünyaluği ayarlamişsun oh, hayde hayirli işler.

Gurbetellerde her yeni haftalun eskisi aratmasun , daima şen sağlık mutluluk ve huzur dolu haftalar ve yıllar dilerum, ola nasil sanki yılbaşi kutlar gibi oldi olsun, yeni haftaya başladuk biraydaha bitmek üzere belki siz almanyada hala yılbaşi kutlayusunuz bellimi olur gavurlar ile sizun işunuz.Bilduğum kadarile fuzina bek memleketi sevmez ,seni da ayni yapmiş olabilur, yilbaşinuzda ,bayramunuzida, hafta başunuzida ,aybaşunuzida gavurlara göremi ayarladunuz, selamunuzi da mi bilmem , ama selamlarunuzi kesmayun günün birinde turist olarak gelduğunuzde misafirederuk sizi , deruk aaaaa bak biz bu gavurlari taniyuruk, taniş çikaruk .

Emmoğli merhaba ,yeni kardinalluk görevimi üstlendun ne oluyu sana hiç görünmeyusun.Ne msn de neda sitede hiç görüşemeyuruk.Herkese selam soyle .Allah sonumuzi hayır etsun, ne yapalum.Fazla sık görüşmek demek tez ayriluk geturumiş.Hoşçakal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir