Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
iş ve aş ayırdı, coğrafya dağişti ama teknoloji buluşturdu. merhabalar ensarcığım.ilhan ayal
aramıza hoş geldin diyemeyeceğim çünkü ben bu araya pek sık giremiyorum. belkide ben hoşgeldim.
görüşmek üzere
iyi bayramlar, iyi yıllar
selam ve sevgi ile
ensarcığım,
artık ne bayramda ne düğünde inşallah burada görüşebileceğiz.
yanlış anlama dostum suçun çoğu bizde, neyaparsın nasılsınız yazarsan çok sevinirim. yenge hanımada selamlar.hoşca kalın
Sevgili dostum ismini sitede görünce yayladaki kavgamızı hatırladım seni seviyodum daha çok sevmeye başladım güzel insan samsun a yolun düşerse beni unutma
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Kusura bakmayın uzun zaman yazamadım. Bütün hemşerilerimi seviyorum. Kendinize iyi çok iyi bakın. en kısa zamanda görüşmek üzere sevgiler ve saygılar
Ula ÇİKO yanarım yanarım o yaylada seni bi güzel pataklayamadığıma yanarım. bu işin şakası. o tombul yanaklarından opuyorum ÇİKO. kendine çok iyi bak. Bu arada tüm dostlarım için tlf numaralarım aşağıdadır.
ola görüşmeyeli uzun zaman oldu. ama internet sayesinde bayağı kişiyle görüşme imkanına sahip olduk. bu hizmeti düşünenlere teşekkür etmek herhalde az bir iltifat olur.
fındıklıya kapak attın galiba.
gerçi biz de köyden uzağız. yakın da olsak gelemiyoruz.
her zaman görüşmek üzere
selamlar