İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Pzr Eki 08, 2006 6:51 pm

ali celal mustafa kimlik bunalımı yaşıyom zaten bide sen böle diyon baba :D
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eki 14, 2006 11:40 pm

....Merhaba İhsan,

....Sayfama misafir olduğun için teşekkür ederim.Fakat o yazıların senin parmaklarınla yazıldığına inanamıyorum.Eğer sen yazdıysan,Düzceden bahsediyorsun.İşte tezat burda.Çünkü sen başka yerde olman lazım.Yook gerçekten Düzceye gidip oradan yazıyorsan işte büyük ceza orada başlıyor. Öyleya o zaman kapımın önünden geçtin ve uğramadın.Seni vijdanınla başbaşa bırakıyorum.....

....Senin şairliğini az çok bilirim.Aynı zamanda yazarlığını da... Neden sessiz kalıyorsun.Boz şu sessizliğini de siteye neşe gelsin....

...Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

selam

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Pzt Eki 16, 2006 6:08 am

Esselamunaleykum madem küçük olan benum amca merhaba ben de sizin ardınızdan siteye gelmiş bulunmaktayım çaykaradan haerkese selam olsun
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Pzt Eki 23, 2006 1:15 pm

selamunaleykum ihsan amca nasılsınız?mubarek ramazan bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını yüce allah dan dilerim.hayrılı bayramlar.
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

sibel şahin'e

Mesajgönderen İhsan Şahin » Sal Eki 24, 2006 9:51 pm

kim bu güzel kız dedim... Baktım, iyice baktım. Meğerse benim can yeğenimmiş. Babanı sevmediğim!!! için,sizlere kıyamam. Hiç mi yolun bu garip amcanın yanına düşmez. gel stresini at. ben öyle baban gibi 40-50 yaşlarında falan değilim ha ... geceleri sayma, resmi ve bayram günlerini çıkar, cumartesi pazarıda attıkmı alacaklıyım ha... gözlerinden öperim güzel kızım. babanı benim için öp.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

İhsan ŞAHİN'e :-)

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Eki 25, 2006 1:28 pm

Merhaba Amcacım bayram mesajı yazmak için uğramasam senin sayfana göremeyecektim bana yazdığını o yüzden bidahakine benim sayfama yaz amcacım şansa bırakmayalım :lol: Aslında o kadar uzak değiliz ama nedense bir türlü görüşemiyoruz vallaha özledim seni amcacım zaten Tekirdağda fazla yok Çaykaralı tanıdığım kalduk akçaabatlilarun arasında bare tanıdıkları kaybetmeyelim dimi :lol: İstanbula düğüne geleceksiniz herhalde zaten enson Gökhan abinin düğününde görüştük düğünlerde olmasa bilmem ne yapacağız.İnşallah orada görüşmek dileğiyle öpüyorum amcacım seni babamıda öperim merak etme biran önce bir arada olup o güzel muhabbetinizi paylaşmak dileğiyle ellerinden öpüyorum.Allaha emanet iyi bayramlar.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hasan Özdil » Prş Eki 26, 2006 8:33 am

merhaba ihsan abi gecmiş olan ramazan bayramını kutlarım ellerinden öperim abı beni üzdün sana mesaj yazdım cevap almadım sağlık olsun n erelerdesin ne yabıyorsun işlerin nasıl sağlığın nasıl görüşmek üzere sağlıkla kal selamlar
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

yeğeni

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Eki 27, 2006 11:56 am

Evet ya bizim düğünde de görüşmüştük dimi ama ben o günü hiç hatırlamıyorum o kargaşada kimi gördüm kimi görmedim bilmiyorum.Düğünde görüşmek üzere amcacım horon edecez dimi :wink: Allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

merhaba

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Sal Eki 31, 2006 8:01 am

amca emrin baş üstüne herzaman çaykara ya sarmaç yolundan gittiğimiçin fıntukluklar harika olmuş ama yalan yok eve bakmadım onu da bu haftasonu bakıp sana haber verecem inşallah
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 07, 2006 7:42 pm

…..İHSAN ŞAHİN’E

…Selam söyleyin kuşlar,
…Çerkezköyde İhsan’a.
…Sağ olsun sitemizde,
…Dörtlükler yazdı bana….

…Ey gidi İhsan Şahin,
…Sana diyorum sana.
…Gitmek istemez misin?
…Virane Kırıkhan’a….

…Severim ben Şahin’i,
…Cana yakındır cana.
…En ufak bir yamuğu,
…Asla olmadı bana…

…İnan ki İhsan kardaş,
…Hasret kalmışım sana.
…Şöyle kısa ziyaret,
…Ne olur yapsan bana….

…Uzun yıllar beraber,
…Yaşadık Kırıkhan’a.
…Sen gelmezsen Gölcüğe,
…Ben geleceğim sana….

…Bilirsin Çerkezköy’e,
…Gelmiş idim ben sana.
…İadeyi ziyaret,
…Yapmalısın sen bana…..

…Sen çok güzel yazarsın,
…Cevap veremem sana.
…Yine de yazıyorum,
…Tölerans göster bana….

…İkinci defa geçtim,
…Uğrayamadım sana.
…Evliya Çelebiyim,
…Öyle diyorlar bana….

…Gölcükte olmayınca,
…Yazamadım ben sana.
…Yazdığın dörtlüklerin,
…İlham olmuştur bana….

…Gölcüğe gelir gelmez,
…Cevap veriyom sana.
…Dilerim güzel şeyler,
…Tekrar yazarsın bana….

…Yazdığım bu dörtlükler,
…Hatıra kalsın sana.
…Türkiyeyi dolaştım,
…Gezgin diyorlar bana….

…………………07.11.2006 / GÖLCÜK
………………....(Muzaffer ALTUNCU)
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

merhaba

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Sal Kas 07, 2006 7:57 pm

ihsan amca merhaba ben cengiz (sezai oglu) bende bayadıur sıteye ugrayamadım bu gelısımde senı gorunce cok sevındım.inşallah iyisindir cok uzun zamandır goruşemesekte her daim andığım hatırladıgım kişiler arasındasın.senın yerin bir başkadır bende.sabaha karşı sızı zıyarete geldıgımde yaptıgımız muhabbete hıc unutmaycagım ve unutmaycagım bir şey daha...bana ettiğim kufur....nasıl ettıgını hatırlarsın benı her gordugunde.ıhsan amca burdan da olsa ıletısım kurdugumuza cok sevındım kendıne cok ıyı bak buraya gelısını dort gozle bekleyenlerdenım seviliyor ve ozlenıyorsun sayglarımla saglıcakla
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Özdil » Cmt Kas 11, 2006 4:03 pm

MERHABA ABİ SENBENİ UNUTTUN SANDIM MESAJIMA CEVAP VERMEYIN CE ÖYLE ZANNETTİM BEN DE ALANYADAYIM YOLUN DÜŞERSE BEKLERİM SAGILARLA .HİC OLMASA SANAL ALEMDE GÖRÜŞELİM
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 11, 2006 7:05 pm

.....Merhaba İhsan Şahin,

...Ben de maalesef sitede yapmak istediğimi başaramadım.Bugüne kadar çeşitli isimlerde çok köşeler açtım.Mesela:
....a-Mustafa Altuncu'nun Köşesi,
....b-Gençlerle Hasbihal "
....c-Kırıkhan'a ilk giden Şurlular Köşesi,
....d-Birliğe Çağrı Köşesi,
....e-Trabzonspor'u Konuşalım Köşesi, ... vs.

....Dediğin gibi hiçbiri gerekli ilgiyi görmedi diyebilirim.Ben gençleri çok ama çok severim.Sağolsunlar onlar da beni severler.Buna güvenerek güya "GENÇLERLE HASBİHAL" Köşemi açtım.Amacım sevdiğim o gençlerle her konuda hasbihal etmekti.Ama o köşeme uğrayan çok az genç olmuştur. Bunu kabul ederek yazmağa devam etmeliyiz.

....Türk toplumu okumayı sevmeyen bir toplum.Ne yapalım zorla olmuyor. Ama senin gibi bu sitede yazmaya başlayıp da ilgi görmeyince ayrılanlar çok.Bu işi menfaat beklemeden Allah rızası için yapıyoruz.Olur ya güzel yazdığın şeyleri bir kişi de okusa kardır mantığıyla hareket etmek zorundayız.Başka tercihimiz zaten yok.

....Düşün ki gazeteciler hergün yazıp çiziyorlar.Anasayfada da yazan var, iç sayfada da,son sayfada da...Peki onlar beni kaç kişi okuyor acaba düşünmezler mi? Elbette düşünürler.Ama onlar para ile iş başındalar. Okunmazsa da olur belki.. Ya sen,ben ve diğer yazanlar.İsteriz ki yazdıklarımızı birileri okusun değil mi?

.....Neden? Çünkü bizim bir amacımız var.O da gençlere bir şeyler verebilmek.Yine de sitemizi boş bırakmayalım.Bak bu site sayesinde sen ben ve herkes birbirine kavuştuk.Ne güzel haberleşiyoruz.Hani önceden telefon vardı,neden haberleşmiyorduk?........

...Evet bende de 1977-2000 yılları arası ölenlerin isimleri var.O zaman merak ettim ve defterimi yazmaya başladım.Bende de çok şeyler var paylaşabileceğim.Siteyi daha verimli hale ve takip edilebilir hale getirebilmek için birşeyler yapmak lazım.Ama bizi değerlerimizden uzaklaştıran en büyük hastalık s...... maalesef devam ediyor.Bundan kurtulamadığımız müddetçe birlikte hiçbir iş yapma başarısını gösteremeyiz.

...Bu duygular içinde sitedeki aktifliğine devam etmeni ve sitenin daha verimli hale gelmesi için elinden geleni yapmanı isterim.

....Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzr Kas 12, 2006 12:49 pm

vayyyyy ıhsan emıcem nasılsın ıyısın umarım bundan sonra burdan goruselım yengeme slm o usagunada de arada bı msn ye gelsun goruselum kıb Allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Naile Şahin » Pzr Kas 12, 2006 2:05 pm

merhaba ihsan amca,
nasılsınız,ben sizi hatırlayamadım ama ablamlara ve anneme sorunca hemen tanıdılar.gösterdiğin ilginiz için çok teşekkür ederim.bi amcamız daha oldu ne mutlu bize...
evdeki herkesin size ve rahime yengeye çok selamı var.görüşmek üzere.hayırlı günler...
Naile Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 4 misafir