Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
EKİİİİ KUZEN NASILSIN? VALLA SAMSUNDA OLSAN DAHA ÇOK GÖRÜŞÜRDÜK HERALDE:) HADİ AMA GEL ARTIK ÖZLETTİN KENDİNİ! GELDE Bİ BOZTEPE KEYFİ YAPALIM SEMAVER BOZULDU:)
tşk.ederim ballim nihayet köyümüzün sitesine üye olabildim.
Fırsat buldukça görüşürüz inş.Annenide bir an önce üye yap.
Çok uzakta deyilsin ama özledim seni.UMUT'u,teyzeni ve seni öpüyorum.
Kendinize iyi bakın
Zerricim merhaba nasılsın paragaflara gelmiyon çok iyi bir izleyici olduğumdan hemen farkettim yokluğunu Nasıl gidiyo üniversite hayatı.samsunda yurtta mı kalıyon?öpüyorum seni.hayırlı iftarlar...
Merhaba Zerrin...
Ben senin sayfanı nasıl oldu işgal etmedim:) Nasıl gidiyor fani işler...
Akrabaymışızda annene selam söyle ellerinden öperim...
Birde Şu resminden çok fena Örküniyrum değiş oni:pP
ZERRİN'İM NASILSIN BALIM! VARDIN YUVANA HADİ GÖZÜN AYDIN NETTEN DAHA ÇIKMAZSUN DAHA! YARIN GELECEM HAA! GERÇİ AYARLAMADIM DAHA AMA BİLİRSİN AYARLIDIR CANIM BENİM SABAHTAN BERİ İŞTEYİM VE GECE ÇIKACAĞIM Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA TABİ!! VAR Bİ BAĞDAT UÇAĞIMIZ BİRİNİ 4GÜNDE ANCAK GÖNDERİYOZ NEYSEE YARIN BOŞ İŞ OLARAK KALACAK BUNLAR İNŞALLAH HADİ GÜLÜM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ! YARIN GÖRÜŞÜRÜÜÜZ
ES HAT MICH SEHR GEFREUT DAS DU MIR AUF DEUTSCH GESCHRIEBEN HAST.. DESHALB SCHREIBE ICH DIR AUCH AUF DEUTSCH ZURÜCK... ICH HOFFE SEHR; DASS ES DIR GUT GEHT... BIN SEHR DARÜBER ERFREUT DASS WIR UNS AUCH ÜBERS INTERNET UNTERHALTEN KÖNNEN... WENN DU WILLST KANNS MIT WEITERHIN AUF DEUTSCH SCHREIBEN DAMIT DU DIE SPRACHE BESSER BEHERRSCHEN KANNST... HAB DICH GANZ LIEB MACH ES GUT DU SÜSSE...
kussen nbr ya bi izleyemedik senle şu filmi...halbu ki o kadar da övdüm size onu İNŞALLAH bi gün izlemek nasip olurda utanmam size karşı bu akşama ne dersin???