SİBEL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Haz 12, 2006 5:54 pm

wayyyyyyyy sibelcumm şur köyünün tekirdağ şube başkanı nasılsın evdeki cemaate baki selamalrımı ilet

sibelcumm sana yazdım diyorum sen inatla yazmadın diyorsun boş vaktin oldumu fundaya uğrada gözlerine baksın bence :twisted: kocaman öpüldün kal sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal Haz 20, 2006 3:05 pm

merhaba sitenin koruyucu melegi nasilsin abla? galiba sana ilk defa yaziyorum bakiyorumda halam ile yazisiyorsunuz dedim ben bi yaziyim sibel ablaya kendine iyi bak bize lazimsin sonra kim bakar bizim siteye opuldun

selam Sibel abla canana yazdiklarini okudum ama sadece onu unutmamissin cananin bi ikizi var Nalan uysal onada git yaz yoksa ayip olur haa :D :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Oğuz Şahin » Çrş Haz 21, 2006 9:06 am

kız sağol messajını aldım :D umarım hep hatırlanırız. :lol: :roll: :arrow: :idea: :?: :!:
Oğuz Şahin

Mesajgönderen Arif Karabuyuk » Cum Haz 23, 2006 8:13 am

MESAJINIZI ALDIM SİBEL HANIM TEŞEKKÜR EDERİM
Kullanıcı avatarı
Arif Karabuyuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzr Haz 25, 2006 11:20 am

merhaba sibel abla iyiyim saol sen nasilsin yok ne ayibi olur boyle seyler :P biraz gec cevap verdim kusura bakma cunku evdeki net dun sadece duzelebildi sende kendine iyi bak bende optum
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Pzt Haz 26, 2006 3:47 pm

merhaba sibel abla saol iyiyim ins sende iyisindir yazdigin icin cok cok saoll. gec cvp verdim kusura bakma sinavlarim var o yuzden kendine cok iyi bak optummm grsrz inss
Nalan Uysal

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Haz 26, 2006 10:35 pm

ILGINDEN DOLAYI TESEKKÜRLER SITENIN KORUYUCU MELEGI.... SENI YENI FARKEDIYORUM; BAKTIMDA BIR HAYLI OLDU SENDE ARAMIZA KATILALI AMA SANA YAZILARINLA PEK RASTLAMAMISTIM ESKIDEN; YENI YENI DIKKATIMI CEKTIN...... NEYSE GEC OLSUN TEMIZ OLSUN SENDE EVINE HOSGELDIN.....SEVGILER......SITEYI IYI KORU ONA GÖRE... SITE SANA EMANET SIBEL... :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Çrş Tem 05, 2006 8:39 pm

Sibel sağolsın mesajın için Uzun zamandır siteye uğrayamadım. Bu yüzden şimdi nasip oldu sana cevap yazmak. Evet soy isimler aynı ama bende pek çok akrabamı tanımıyorum. Eğer annenin babanın adını falan yazarsan bizimkilere sorar öğrenirim ama dediğim gibi bende senin gibi akraba-ü talükat kısmında biraz cahilim :)
Nilüfer Şahin

HASAN ATAMAN

Mesajgönderen Hasan Ataman » Pzt Tem 10, 2006 9:53 pm

VALLA SENİ SİMA OLARAK DEĞİLDE İSİM OLARAK TANIYORUM NEYSE HOŞGELDİN YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mustafa Kazancı

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Sal Tem 11, 2006 12:00 pm

hayatın boyunca mutlu olman dileğimle siteyi korumaya devam et.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzr Eyl 03, 2006 12:45 pm

geldim geldim burdayım. siteyi bırakırmıyım hiç. boşuna heveslendiniz sibel hanım ben kuru gürültüye papuç bırakanlardan değilim ha. eli maşalı gelin diyenler bişi biliyorlar da söylüyorlar değil mi? şaka bi yana, izinliydim canım. şimdi geldim burdayım. ama biliyorsun değil mi,ağustos 5 çıkıyorum işten. malum düğün hazırlıkları. işte o zaman şimdi olduğu gibi sürekli siteye gelemicem,ama gözüm üzerinizde takipte olacağım bu arada yokluğum o kadar belli oluyor demek, ben de seni özledim canım. görüşürüz, öptüm. merve

Sibelcimmmm. doğum günü mesajını aldım. çok teşekkür ederim canımmmm. merve

eki nispette 1 numarasın ha bensiz yaylada buluşup eğleneceksiniz...tamam anladık şaka bir yana dediğimiz gibi seneye acısını çıkarıcaz inşallah bir bilsen ben de ne çok istiyorum yaylada sizinle birarada olmayı neyse benim şimdi mazeretim var
eki kınayada gelmelisin mutlaka ona göre ben anlamam,takıl annemin peşine,bagaja magaja nereye olursa artık at kendini ha öpüyorum canım,iyi tatillerrrr,görüşürüzz merve

CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :) NİCE SENELEREEEEE :) MERVE
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 03, 2006 12:50 pm

Sibelcigim telefonla mesaj yazdim ama yinde burdan yazayim Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu, saglikli huzur dolu daha guzel yillara...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eyl 03, 2006 1:02 pm

canım bitanem sibel ablacım benim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN niye mutlu yıllara :wink:

İyi ki doğdun,iyi ki varsın

Söyleyin ay doğmasın bu gece,
Güneş hiç batmasın.
Gitsin güz,gelsin bahar;
Çünkü bugün sibel ablam'ın doğum günü var.

Bugün herkes çok mutlu,
Sanki düğün bayram var.
Çalınsın şarkılar, coşsun insanlar,
Çünkü bugün sibel ablam'ın doğum günü var.

Kırılsın zincirler, kalksın yasaklar.
Olmasın yarın,bitsin umutsuzluklar.
Sürsün bu güzellik sonsuza kadar,
Çünkü bugün sibel ablam'ın doğumgünü var.

Mumlar değil yıldızlar yansın.
Hep gülsün,mutlu olsun,
Gönlü sevgiye kansın.
Dökmesin hiç gözyaşı,
Bayram yapsın insanlar,
Çünkü bugün sibel ablam'ın doğum günü var..

:wink: :wink: CANIMSIN :wink: :wink:

msj'ınıaldım bende seni çok seviyorum ablacım her zaman yanımda olman dileğiyle kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Eyl 04, 2006 12:56 pm

SİBEL ŞAHİN;
çok değerli ve kıymetli, aynı zamanda canımız olan hasan amcamızın kızı. şimidye değin belki sana yazmadım. ama seni es geçtiğimden değil. ancak bugün nasip oldu. amcama ve yengeme selamlar. ben çerkezköyden çıkınca artık ne zaman görüşebiliriz diye kendime sorduğumda cevabını bulamıyorum ama tek temennim en kısa zamanda olmasıdır. hasan amcamın ellerinden öperim(öyle yazdığımı dema ona ben yaşlımıyım diye kızacak bana)
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eyl 07, 2006 7:45 pm

SIBELIM EKI NASILSIN MSNDE GORUSEMIYORUZ, CANIM MSNI ACMAYA KORKUYORUM ACAR ACMAZ HUCUMA UGRAYURUM KIME CEVAP VERECEGUMU SASURUYURUM ISLERIMDE COK YOGUN BU HAFTA COGU ISLERI YOLUNA KOYDUM HAFTAYA DAHA RAHAT OLURUM, BERAT KANDILIN MUBAREK OLSUN CANIM OPTUM SEVGILERIMLE.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir