CENGIZ SELİMOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt Haz 17, 2006 1:29 pm

selam cendiz abi yaff görüşmeyeli 10 yıl oldu nerdeyse nasılsın ayşe teyzeme selamlarr
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cmt Haz 17, 2006 9:43 pm

selam ağam evet uzun zaman oldu gorusmeyeli..hiç degismemissin .. artık sitede gorusuruz.. kendine iyi bak (bülent)
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Pzt Haz 19, 2006 5:13 pm

tesis işletme konusunda baya tecrüben var,dağlarda işletmeduğunn tesis yok ..şimdi şehre indun .çadır ın duruyorsa aynı yer 2-3gün iyi bir ekiple kalabiliriz .çalışmalara başlarsan iyi olur.esi kalo beli ise
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Sal Haz 20, 2006 5:00 pm

slm akraba,
nasıl gidiyor işler sosyal tesisleri sana verdiler duyduğumagöre kolay gelsin ayrıca seni burda görmek çookk güzel sağlıcakla kal

tşk ler ekrabam,

Ben uzakta olsamda buralardayım görüşelim.İstanbulda tırmalayıp duruyoruz ne yapalım senin gibi trabzona kapaği atamaduk bizum yerumuze sen çıkar tadini oralarun görüşmek üzere sağlucakla kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengizhan Küçük » Sal Haz 20, 2006 6:22 pm

cengiz abi ne var ne yok nasıl gidiyor
Kullanıcı avatarı
Cengizhan Küçük
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yusuf Ziya Duman » Prş Haz 22, 2006 10:31 am

bir Allaha borcum var. onuda vermeye az kaldı. durumum iyi değil.dualarını bekliyorum.(tabi dua yapmasını biliyorsan yap)
Kullanıcı avatarı
Yusuf Ziya Duman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 25, 2006 3:34 pm

kalayci yazdı:Sevgili fatma kardeş hem kendi adıma hemde dairedeki iş arkadaşlarım adına sana sonsuz tşkler.Radyodaki Erkan Ocaklının parçalarına birazdaha ağırlık verirsen tabiki mümkünse.Dinlerken herkeslerin gözlerinin yaşardığına şahit oluyorum.Herbiri sana tşk lerini iletiyo selamlar

Merhaba Cengiz, mesajini coktur ne okudum ama cevap vermeye zamanim olmadi, guzel dusuncelerin icin ben tesekkur ederim, her zaman bilgisayar basinda olsam istediginiz kadar size Erkan Ocakli calarim, isteginizi dikkate alacagim, elimden geldigi kadar calmaya calisacagim..Bendende is arkadaslariniza selamlar kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

maladoy

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Sal Haz 27, 2006 7:58 pm

merhaba sayın cengiz bey, şur köyünün aziz, muhterem, mualla, müberra,müzekka ve nevü şahsına münhasır zevatı. yaş 35 i gecti hala top peşindesun. lise yıllarında takıma benum sayemde girerdun, yoksa istepne idun. gerçi taşdan su çıkaran Allah , sendenda topçi yapar. sen umudunu yitirme yeis öyle bir batakki düşersen boğulursun, azmine sımsıkı sarıl bak ne olursun. neyse yazun görüşmek üzere .

selam sayin kalayci nami diğer cengiz veya yaygın adıyla dukobenedıkto pasifiyero huan mario ramirez veya daha yaygın adıyla k...tür. mehmet özbilgi hangi peygamber döneminde yaşamalıydı sence..ikinci olarak varsa onemli bir meziyeti (ki olduğunu düşünüyoruz. ) ozaman şimdide kitaplarda yerini alabilir. fakat bu kitap hangi tür kitap olur onu bilemiyoruz. ayrıca lisede iken eleştirel ve analitik düşüncelerin daha iyiydi şimdilerde hepten performansın yerlerde sürünüyor. taksonomilerini daha muvazeneli kurman dileklerimle
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Çrş Haz 28, 2006 6:06 pm

Merhaba dostum
Ne arayıp soruyorsun, oğlum zamanının zamanının büyük bir kısmı boş biliyorum... Süreklı Trabzona geliyorum ama genelde kayıpsın... Bir gün yine kesilirsin o zaman sorarım ben sana.. Hadi öptüm........
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Sarı » Pzr Tem 02, 2006 9:09 pm

ola kalayci ne haber. ağustosta yaylaya bekliyorum. ali kemal dört bacak oluyor. sen ne zaman olacaksun.
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Sarı

Mesajgönderen Şenol Çolak » Prş Tem 06, 2006 7:13 pm

cengizciğim sakada gelmezdum ama yabacak bişeyum yakdi istanbuldaydı
Şenol Çolak

Mesajgönderen Fahrettin Yilmaz » Cum Tem 07, 2006 5:16 pm

Merhaba Cengiz nerelerdesin yayla komşusu işler nasıl gidiyor yaramazlıkyok inşallah; inşallah görüşmek üzere kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Fahrettin Yilmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Özbilgi » Sal Tem 11, 2006 3:44 pm

kalayci!!!! kalayi kimden aluyusun??yevmiyeci lazim mi? istanbulda çok kalaylanacak bakır kazan var.sen istanbula gelur misun?yoksa ben kazanlari gelurken getureyimmi?
Hasan Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Prş Tem 13, 2006 8:41 pm

OĞLUM İŞİ YOLUNA KOYDUN ETRAFINI UNUTTUN .ARTIK MSN NİN ANLAMI YOK DEĞİLMİ? BOŞVER BÖYLESİ DAHA İYİ.
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Ağu 29, 2006 7:14 am

merhaba aramıza hoşgeldin daha iyi kaynaşmak dileğiyle kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi