Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
musti olum ne var ne yok nasılsın dayımlar nasıl bu arada yazıyı yorumlara eklemişsin baya bir eleştiri yazısı geldi sana bi cevap versen eyi olur neyse uşaklara yengemlere dayımlara selamlar.
selam mudi ne var ne yok görüşemiyoz hiç ya ne zamanlar giriyon nete sen bi görüşelim ben her akşam bu zamanlar netteyim genelde neyse ben senbi yarın akşam ararım sana saat sölerim görüşürüz hadi bay ....
sanırım bir önceki mesaj muhammet kama adı altında gönderileceğine caner kama adında yollandı... muzaffer amcanın bilgilerine sunarım... nese mustafa abi.. sen siteden çıkınca oturumunu kapat sonra amcam giriyo senin oturumdan millete msj çekiyor.karışıklık olmasın yane diyorum..nese .byes
Selam yakışıklı kuzenim sen cevap istersinde ben yazmam mı.Nasıl hayat senin oralarda neticede senin ufkuna yetişemiyoz biz.E şimdilik bu kadar yetr sana herakde sonra mesaj manyağı yaparım seni
Selam ve dualarla...
ne demek abicim görevimiz zaten şurda kaç kişiyiz elimizden geldiğince irtibatı koparmayacaz belki sınavı kazanamasamda bursa bize dostlarımızın kıymetini gösterdi o da bize yeter ama sınavı da kazanırsam o daha güzel olur tabi. benden de selamlar