KÖKSAL İBRAHİMAĞAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Teşekkür » Prş Ara 15, 2005 10:06 am

Köksal bey bana sorsan senen sayfana yazdım. benim sayfama gitti yazı. Kullanıcı ya kendi adımı yazdım bu şekil oldu. artık ordan takip edersiniz, okadarda iyi bir internet kullanıcısı değilim. selamlar Mahmut MÖSEOĞLUResim
Teşekkür

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Ara 19, 2005 7:35 am

Selam
Bir rektefe daha yedin benden.
Son yazdigin siir.
Bir de sen oku bakalim.
Hasret
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Ara 20, 2005 8:20 am

Sayin Koksal Bey
Bayram tatilinde sakin olaki orda olmama gibi bir hata yapma.
Cunku dugunumuz var 22.ocak.2006 da ona gore.
Eger o dugunde seni goremezsem iliskimizi gozden gecirecegimiz hususunda asla ve kat'a suphen olmasin.
Hatirlatma babinda soyluyorum ki beraber yaptigimiz nostaljik Ankara yolculugunun anisina bu konuya gerekli titizligi gosterecegin hususunda bir kuskum yoktur.
Bu durumu bir vecize sozle noktaliyor selam ediyorum.
"Bir seyi gercekten yapmak isteyen bir yol,istemeyen bir mazeret bulur"
M.C.McKENZIE
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 21, 2005 10:45 am

Bugün bu sayfada İbrahimağaoğullarını ziyaret etmeyi düşündüm ve hepsi ile yazışdım.Kimilerine sitem kimilerine de teşekkür ettim.Köksal
sende siteye ençok emek verenlerden birisin sanada teşekkürler.Görü
şürüz
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Prş Ara 22, 2005 9:18 am

Köksalciğim BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR.misali bu siteye el ele
verip katkıta bulunmak lazım.Her Şahinkayalı elini taşın altına koymalı ve en güzeli yakalamalıyız.Benim katkılarım senininkilerin yanında bir hiç.Amabirşeyler yapmaya çalışıyoruz.Türkülerine türkü yetiştiremiyoruz.
Geçmişte işlenmedik konu bırakmadın maşallah.Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:09 am

hosgeldiniz siteye koksal bey....
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:10 am

koksay bey hosgeldiniz....
Nalan Uysal

rahime ustasüleyman

Mesajgönderen Misafir » Cum Ara 23, 2005 10:43 am

Köksal Merhaba,
Senin, Bülent Altuncu'nun, Sami Ayan'ın, Hasret Uygun'un ve daha sayamadığım bir çok arkadaşın yazılarını fırsat buldukça okuyorum. Etkilenmemek mümkün değil. Yaylada, mezirelerde ve köyde, belki uzun yıllar bulunmadım ama, yazılarınız da bahsettiğiniz duyduların bir çoğunu yaşadım. Geçmişe dönük özlemlerimi bir başkasının yazısında okumak ve duyguların bu kadar örtüşmesi inanılmaz mutlu etti beni, ancak bir okadar daha içim burkuldu. Artık o duyguları bir daha yaşamanın imkanı yok, en büyük üzüntüm ise çocuklarımızın bizim kadar şanslı olmaması. Bizlere hatırlattığınız herşey için hepinizin yüreğine sağlık.
selamlar, sevgiler.
Misafir

merhaba

Mesajgönderen İlker Özer » Pzr Ara 25, 2005 8:52 am

abi teşekkürler biraz geç kaldık ama inşallah bundan sonra burdayız
Kullanıcı avatarı
İlker Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Ara 26, 2005 1:04 am

9-10 yaşlarındaydım, Kuşmer çayırında aşağı yukarı koşturuyorduk. Arkadaşlardan biri bir olayı anlatırken kobel kelimesini kullanmıştı. Tanıdık bir kelime değildi, ne demek bu diye sordum. Bir kaç kişi kelimeyi bana anlatmaya çalıştı ama hem ben anlamakta hem de arkadaşlar anlatmakta pek başarılı olamadık. Sonra sevgili Gökhan Durgun'du hatırladığım kadarı ile, çayırda bir köşeyi ve o köşede bir otu gösterdi bana. Binlerce ot dereye doğru yatmıştı ama bir tanesi tam ters yönde dimdik duruyordu. Bak bu ot işte dedi, kobel bu. Bir süre kobel kelimesi ile otu karıştırmama sebep olsa da :-P bu kelime ve eşleştiği eylem beynimde iyice yer etti.

Yaşadığı dünyayı anlama ve elinden geldiğince değiştirme çabası bugünün insanının işi değil. Yazık ki 20. yy'ın son çeyreğinde itibaren yaşayan şanssız topluluk önüne konulanı tüketmeyi yaşamak olarak algılıyor. Milyonların esen rüzgarla uyum sağladığı ve rüzgar yönünde boylu boyunca uzandığı bu dönemde çok az insan şu üstte bahsi geçen ot gibi ayrı durmayı becerebiliyor. Esen rüzgara direnmek-direnebilmek önemli elbette ama bu sonuç olarak bir kişilik sorunu, özel bir yetenek gerektirmiyor. Akıl ve sağlam kişilik bu duruş için yeterli. Daha özel olanı bu duruşu doğru kelime ve kavramlarla birleştirip, üstüne yaratıcılık ve renk giydirip diğer insanlara aktarabilme yeteneği. Sevgili Köksal, iltifat falan değil, bu özellik sende fazlası ile var ve daha çok yaz demem bundan. Selamlar, sevgiler...

Not: (Ye, Ke) hiç yabancı gelmiyor ama hatırlayamadım :-( Bir Şahinkayasına çıkışımız vardı ve orayla ilgili hayal meyal bir bağlantı kuruyorum ama???
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Ara 26, 2005 1:28 pm

Köksal merhaba.Yazılarını takip ediyorum.Ve şunu düşünüyorum:Bu kadar utopik ve toplumsal yazı yazan kişinin gerçek yaşamı nasıl?Her neyse seninle ikili muhabbetimiz az oldu sanıyorum.Ve şimdi bunun için pişmanım.Selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

katılıyorum

Mesajgönderen mehmet aydınlı » Pzt Ara 26, 2005 2:22 pm

İlkaya katılıyorum, ama benim şansım seninle muhabbetimiz ebeyce fazla ,fakat bende bu kadar yönlü olduğunu bilmiyordum.
mehmet aydınlı

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Ara 28, 2005 10:59 am

Sevgili Köksal, ne yalan söyleyeyim değiştim sanırım :roll: Eskiden mektup yazıyordum misal, sen söyleyince ancak hatırladım. 1989'da bir dostundan gelen mektubu alıp okuyup arşivleyip 16 yıl sonra aklına geldiği anda ona ulaşabilen bir dostum olduğu için de ayrıca gurur duydum. Yazışmalarımı ve değer verdiğim anılarımı yok etmemek konusunda gösterdiğim özeni onları adam gibi arşivlemek konusunda da gösterebilseydim sanırım utanmayacaktım şimdi. Neyse YeKe YeKe :-D Aradan geçen onca yıla rağmen seni burada gördüğümde aynı sıcaklığı, dostluğu ve kardeşliği hissetmem bundan işte, senden yani. Sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 28, 2005 7:31 pm

KÖKSAL FOTOĞRALARIMIZ KAYBOLDU.ALPTEKİNE HABER VER BİR AYAR ÇEKSİN
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Uygun » Çrş Ara 28, 2005 7:48 pm

Hoş bulduk sağol.Site adam görsün.Trabzon ekibine selam